Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(Kozete @ 2006 02 13, 12:46)
Aš vakar išbandžiau tokį:
1 dalis romo (tamsaus)
1 dalis blue curaco
2 dalys ananasų sulčių

niam nima kaip skanu ir gaivu  vacation4.gif

O kas tas curaco? blush2.gif

Gal dar žinote kokių gerų kokteilių su romu, mat turim romo berods 60 laipsnių stiprumo ir nežinom gerų kokteiliukų blush2.gif

O ką skanaus galima pasigamint iš kokoso likerio, nes man skiestas tik su ananasų sultimis nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
biggrin.gif oi, gerulių kokteiliukų čia radau... bigsmile.gif niam niam, taip ir prasigerti galima... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 16, 12:57)
kaip gaminamas mojito?

i taure sumeti metas ir sutryni su ruduoju cukrumu, tada sumeti laimo skilteles ir vel sutryni. ipyli romo kokio nori, balto arba tamsaus, mineralinio vandens ir leduku thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as darau sitaip
i taure pridedu ledo kubeliu
poto maziau kaip puse taures malibu
tiek pat ananasu sulciu
ir truputeli grenadino, gaunasi super gaivus
tik grenadino svarbu kad perdaug neipilt
Atsakyti
QUOTE(eskimukas @ 2006 09 27, 19:44)
o kur Kaune galima rast kokosu sirupo arba kokosu likerio? kakzip maximose ar kokiam rimi nelabai teko matyt.. verysad.gif o reikia blush2.gif

šiaip tai rimi turetų būti g.gif nes pas mus(Marijampolėj) yra tai prisipirkau ir grenadino ir blue curacao,maciau yra dar kokosu sirupo ir berods mėtų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vipera @ 2006 11 09, 17:34)
sveikos,as darau sitaip
i taure pridedu ledo kubeliu
poto maziau kaip puse taures malibu
tiek pat ananasu sulciu
ir truputeli grenadino, gaunasi super gaivus
tik grenadino svarbu kad perdaug neipilt

aš prie viso šito dar įpilu citrinų sulčių,ne taip saldu būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2006 11 16, 15:17)
šiaip tai rimi turetų būti g.gif nes pas mus(Marijampolėj) yra tai prisipirkau ir grenadino ir blue curacao,maciau yra dar kokosu sirupo ir berods mėtų  g.gif
Papildyta:
kaune rimi irgi yra
aš prie viso šito dar įpilu citrinų sulčių,ne taip saldu būna  ax.gif

as dar bandziau ir spanguoliu sulciu irgi gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri zinote kiek kaloriju yra 100 ml balto saldau ir raudono saldaus vermuto?
Atsakyti
QUOTE(A.JAN. @ 2006 11 18, 18:36)
Merginos gal kuri zinote kiek kaloriju yra 100 ml balto saldau ir raudono saldaus vermuto?

Cia tema apie kokteilius lotuliukas.gif Siaip manau, kad nemazai rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 18 lapkričio 2006 - 20:10
Maniškis nupirko 2 litrus saldaus vyno (balto ir raudono), kokio aš niekada nesu ragavusi ir nė neišsivaizduoju kaip jį gerti - vieną ar su kuo skiestą. Vistik 2 litrai, norisi naudingai panaudoti blush2.gif

Imported STOCK ROSSO Original recipe Vermouth product of Italy 14,5 tūrio. Importuoja mineraliniai vandenys.
Va čia nuo butelio viską nurašiau. Dabar jam nuolaida Maximose.

Gal kuri gėrėte tokį vyną ir galite papasakoti kas per skonis (artėja gimdienis ir nežinau ar jį į stalą duoti ar nelabai) doh.gif
Atsakyti
tai yra kitaip vadinamas Vermutas, labai skanus gėrimas, raudoną mes geriam taip:

raudonas vermutas
daug ledukų
apelsinų sultys
apelsino skiltelė

Į stiklinę įdedam ledo, tada pilam vermuto, apelsinų sultys ir puošiam apelsino griežinėliu. Tikslių proporcijų nerašiau, nes kiekvienas darosi pagal savo skonį (stiprumą)

dar gali paieškot čia receptų KOKTEILIAI
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 11 14, 09:11)
man superinis kokteiliukas buvo degtinė+ redbull  thumbup.gif
šį kokteiliuką padarė buvęs barmenas, nu skonis superinis, labai musm tiko naktį, nes ūžėme tai ir miegas neėmė ir gerai tonizavo  thumbup.gif

skanus kekteilis,bet nera sveika maisyti redbull su degtine.anglijoje vienas zmogelis prisiragavo tokiu kokteiliuku ir uzverte kojas doh.gif
Atsakyti
Jei kas megsta gaminti ir domisi kokteiliais, gal galit patarti ka padovanoti zmogui megstanciam maisyti ir besidominciam kokteiliais?
Plakikli turi, ledo smulkinimo 'masina' turi, matavimo stikliuka turi....ko dar reikia kokteiliams gaminti? ko nors special? ax.gif Knyga apie kokteilius irgi turi.
Atsakyti