Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(Rashkyte @ 2010 10 17, 23:07)
laimas (zalioji citrina) sutrinamas kartu su metos lapasi, pilamas bacardi ir sirupas (cukrus su H2O)  4u.gif

sudedam metos lapus, i tuscia stikline, tada pilam ruda stambu cukru. trinam juos abu kartu mediniu grustuku. patryne sumetam laima kuri irgi pagrudam. tada dedam grusta leda, ant virsaus pilam roma ir sodos vandeni (gazuota bet ne mineralini).
Atsakyti
QUOTE(GirtasAngelas @ 2010 10 21, 06:18)
sudedam metos lapus, i tuscia stikline, tada pilam ruda stambu cukru. trinam juos abu kartu mediniu grustuku. patryne sumetam laima kuri irgi pagrudam. tada dedam grusta leda, ant virsaus pilam roma ir sodos vandeni (gazuota bet ne mineralini).

tai va mes vietoj stambaus cukraus pilam sirupa, ir, tikrai, pamirshau gaza doh.gif musuose jis vadinamas "club soda" 4u.gif
Atsakyti
Pats geriausias

baileys'is likeris, vodka ir ledas bigsmile.gif santykis pagal poreiki smile.gif

arba lb paprasti:

vodka + bananu sultys + ledas

brendis + raudonuju vynuogiu sultys+ ledas
Atsakyti
Man pats skaniausias ir paprasčiausias kokteilis namų sąlygomis yra Martini su Sprite limonadu ir citrina. smile.gif Paprasti ingredientai, supili į taurę ir mėgaujiesi.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 21:22)
Man pats skaniausias ir paprasčiausias kokteilis namų sąlygomis yra Martini su Sprite limonadu ir citrina. smile.gif Paprasti ingredientai, supili į taurę ir mėgaujiesi.

ir nieko daryti nereik thumbup.gif tik megautis
Atsakyti
Vakar teko gerti koktelį Panama. Koks gaivus ir skanus. Mmmm... wub.gif
user posted image
Grįžusi puoliau vartyti kokteilių žinyną ir pagal skonį atsekiau, kad tai tikrai turėjo būti kokteilis Panama.
Jam reikia:
30ml romo Malibu
20ml persikų likerio
80ml apelsinų sulčių
80ml ananasų sulčių
2 abatiniai šaukšteliai (10ml) granatų sirupo
Visas sudedamąsias dalis, išskyrus granatų sirupą, išplakti plaktuvėje su ledu ir nukošti į taurę, kurioje įdėta ledukų (daug ledukų labai paskanina gėrimą). Supilti granatų sirupą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 21 gruodžio 2010 - 14:52
Sveikos mielosios pasidalinsiu pradziai dviem savo ,,firminias'' kokteiliukais: ale mochito ir kablys:)
ale mochito
vienam kokteiliui:
50-60 g degtines
dvi riekeles kubelias pjaustytos zalios citrinos
1 pakutis, rudo cukraus(atrodo 2 gr ten buna jame)arba 1 a.s. rudo cukraus sirupo(dan suker)
metu sirupo lasas
daug leduku ir stikline nepilna(apie 160 ml sprite

i stikline sumetate citrinas ir cukru, truputi paspaudziame saukstu, kad sulciu atsirastu.idedame leduku, ipilame ,,stopke'' degtines, visa spraita ir pries patiekiant lasa metu sirupo, jis graziai nuseda ant dugno...mmm net dabar uzsimaniau smile.gif po tokiu dvieju atrodo nekaltu kokteiliuku, pasidaro taip linksma neaisku nuo ko, tiesa, jei pilant daugiau degtines, kad stipriau butu, man jie nebeskanus, netenka tokio rugstaus gaivumo smile.gif

kablys taip pat vienam kokteiliui
2 stopkes degtines,
puse stiklines persiku ir puse stiklines ananasu sulciu
sauksas arbatinis grenadinu sirupo
ir geltona citrina(riekele)
ir kas be ko leduku smile.gif
supilame degtine, sultis, ledukus sumetame, isma,,isome, kai nusistvi ipilame sirupeli, nuseda i dugna, asmeniskai man visai panasus i ,,sex on the beach'' ir ant stiklines uzdedame citrinos rieke, o per jos viduri istatome siaudeli, tada jis labai patogiai stovi stiklinej smile.gif skanaus
Atsakyti
skaniausias kokteilis, su martiniu.
Raudonas martinis+greipfrutu raudonuju sultys.
Baltas martinis+apelsinu sultys ar spraitas.
smile.gif

bet ieskau siek tiek kitokio kokteilio. gal kas parekomenduotu SALDU Kokteiliuka?smile.gif
Atsakyti
paskutinis mano kokteiliukas kaip tik saldus ir yra...
Atsakyti
QUOTE(erkutele @ 2010 12 31, 14:19)
paskutinis mano kokteiliukas kaip tik saldus ir yra...

mojito kazkaip nesu megeja smile.gif
vis delto radau skanu,egzotini Melynaja laguna.
Atsakyti
Tikriausiai nelabai yra šansas,kad kažkas žinos,bet paklausiu:

Brodvėjaus pub'e gėriau kokteilį,labai skanus,bet jo nebuvo meniu,pasiūlė barmenė.Mačiau,kad pilama berods degtinė,kažkoks sirupas,ananasų sultys.Labai patiko,tai gal kas žinos tikslią sudėtį jo ar bent pavadinimą. blush2.gif
Atsakyti
greiciausiai improvizavo mergaite, tas sirupelis kazkaip net neabejoju buvo grenadinu-dar kitaip granatu, toks sodriai raudonas.
Atsakyti