Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(raganiukstiene @ 2010 08 05, 00:52)
zaliu999 skanu maisant su vynuogiu sultimis, o raudonas999 su aplesinu sultimis.

tikrai idomu bigsmile.gif o vynuogiu- baltu ar raudonu?
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 08 05, 11:16)
tikrai idomu  bigsmile.gif  o vynuogiu- baltu ar raudonu?

g.gif susimasciau, perkam ant pakuotes, tamsias nupiestas, net nesigilinu, ar raudonos, ar melynos, bet galima ir baltu, tik spalva tokia bus ne kokia-sviesi.

kai kas slyvu sultis, tik ne tas tirstas, o skiestas biggrin.gif kur kokia 20%koncentrato
Atsakyti
O gal kas sangrios receptą žinot? Ne su kuo ją darytis, bet kaip (ką su kuo) sumaišyti, kad ją išgauti? Ar tiktų naminis vynas (namų sąlygomis darytas) ir su kuo tada maišyti?
Paskaninimui žinau, kad reikia dėti citrinos, apelsino, ledukų
Atsakyti
http://www.youtube.c...r...angria&aq=f ieškokit čia, aiškiau kažin ar papasakosim... wink.gif
Atsakyti
Labai skanus simple kokteiliukas( klientams patinka )
Amareto 50ml, Jack Daniels 50ml ( galima visko ir po 24ml, kam per stipru) , ledukai + Cola,pepsis. 4u.gif

Dar skanu yra maisyti viski su obuoliu sultimis.
Atsakyti
mano naujausias ax.gif
martini rosato su spraitu arba jam giminingu limonadu + ledukai drinks_cheers.gif
nu kaip skanu wub.gif
Atsakyti
o man mochito kokteilis, galeciau visa vakara megautis, metu kvapas ir saldziarugstis skonis - pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2010 07 29, 00:01)
kaip cia viskas skaniai ir gundanciai skamba thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mugne @ 2010 09 08, 16:06)
o man mochito kokteilis, galeciau visa vakara megautis, metu kvapas ir saldziarugstis skonis - pasaka wub.gif

ir man jo nerealus skonis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mugne @ 2010 09 08, 15:06)

O gal žinote, ko reikia jam pasigaminti?

Teko vaišintis, tai man irgi laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 10 17, 20:41)
O gal žinote, ko reikia jam pasigaminti?

Teko vaišintis, tai man irgi laaabai patiko thumbup.gif

Papasakokite, merginos, ar kuri gaminasi šį kokteilį namų sąlygomis, kokius tiksliai ingredientus naudojate, nes internete radau šiek tiek besiskiriančių receptų, įdomu, kuris geriausias ax.gif Ir ar gaunasi taip pat skaniai kaip klube/bare?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 10 17, 14:23)
Papasakokite, merginos, ar kuri gaminasi šį kokteilį namų sąlygomis, kokius tiksliai ingredientus naudojate, nes internete radau šiek tiek besiskiriančių receptų, įdomu, kuris geriausias ax.gif Ir ar gaunasi taip pat skaniai kaip klube/bare?

laimas (zalioji citrina) sutrinamas kartu su metos lapasi, pilamas bacardi ir sirupas (cukrus su H2O) 4u.gif
Atsakyti