Oi mergos kiek ideju cia prisigaudziau, dabar tik bandyk ir bandyk
Mano megstamiausiai pastaruoju metu kokteilis - Campari + apelsinu sultys (geriausia svieziai spaustos)
Gal kazkas zinote su keglevich lemon kokiu kokteiliuku?
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 06 26, 12:18)
Keglevich Lemon, sirupas Grenadine, citrinų sultys, mineralinis vanduo
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 06 26, 12:18)
1 porcija konjako (brendzio), 1porcija Kampari, 2 porcijos Keglevich, 200gr. apelsinu sulciu. Skanaus!
Mano mėgstamiausias; lietuviškas džinas, tonikas, citrina ir daug ledo
QUOTE(Smauglius @ 2010 06 17, 13:12)
Malibu vienintelis geras variantas yra su Coca Cola + ledukai. Tada tas kokosas labai gerai. O Mohito su Malibu tai visiška šlykštynė turėtų būt, nes laimas ir mėta prie Malibu netinka absoliučiai, mano nuomone.
Cia pats baisiausias mano ragautas derinys - cola su malibu. Fui
O malibu patarciau sunaudoti Pina coladoms, tereikes malibu, siek tiek grietineles, ledo ir ananasu sulciu
Papildyta:
Is mano megstamiausiu kokteliu:
Mojito
Braskine margarita
White russian
Agurku sake. Labai originalus, sviezias ir grazus kokteilis. Sudetis: 180 ml. dzino, 60ml. sakes, 60ml. laimo sulciu, 300gr. agurko gabaliuku, 90gr. zaliu vynuogiu, 10gr. metos lapu, 2 valg. saukstai agavos nektaro, ziupsnelis juros druskos. & Agurka nulupti, pasalinti seklas, supjaustyti gabaliukais ir uzsaldyti. Uzsaldyti vynuoges. Blenderyje sumaisyti ir isplakti iki vientisos mases visus ingredijentus ir ispilstyti i bokalus. Skanaus!
kaip cia viskas skaniai ir gundanciai skamba
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 07 22, 14:54)
Cia pats baisiausias mano ragautas derinys - cola su malibu. Fui
O malibu patarciau sunaudoti Pina coladoms, tereikes malibu, siek tiek grietineles, ledo ir ananasu sulciu
Papildyta:
Mojito
Braskine margarita
White russian
Papildyta:
Mojito
Braskine margarita
White russian
Mano ir megstamiausias Mojito. Laukiu nesulaukiu kada galesiu juo megautis.
QUOTE(Passionista @ 2010 08 04, 20:52)
Gal patarsit ką nors gaivaus su žaliom 999? Visad gerdavom su energetiniu, bet jau pabodo kažkaip.
vienam bloge skaiciau siandien , kad zaliasias maise su apelsinu sultimis . Zodziu, i auksta taure daug leduku, puse zaliuju 999 ir sulciu.... Nezinau, ar skanu
QUOTE(brashke77 @ 2010 08 04, 23:16)
zaliu999 skanu maisant su vynuogiu sultimis, o raudonas999 su aplesinu sultimis.