Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 02 22, 23:04)
gal kas turi ideju su kiausiniu likeriu ka galima padaryti? nusipirkom, viena gerti neskanu, tai gal su kuo pamaisyti  ax.gif

esu gavusi lauktuviu slykstoka gerti likeri, tai sunaudojau i pyragus ir keksiukus, bent jau kvapa malonu suteike ir koretuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 23, 10:47)
esu gavusi lauktuviu slykstoka gerti likeri, tai sunaudojau i pyragus ir keksiukus, bent jau kvapa malonu suteike ir koretuma  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš irgi jį sunaudoju tik saldumynus kepdama, nes vienas jis tai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 02 23, 01:04)
gal kas turi ideju su kiausiniu likeriu ka galima padaryti? nusipirkom, viena gerti neskanu, tai gal su kuo pamaisyti  ax.gif

Na man jis ir siaip labai skanus blush2.gif bet darydavau ir kokteiliuka - kiausininis likeris ir kokosu sultys plius ledukai bigsmile.gif
Atsakyti
Kur gauti kokosinio sirupo? Pina kolada bandėt daryt su anansasų sultim, baltu romu ir giretinėle, tai baisiai kažko trūko... spėjam, to sirupo. Ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 26, 00:54)
Kur gauti kokosinio sirupo? Pina kolada bandėt daryt su anansasų sultim, baltu romu ir giretinėle, tai baisiai kažko trūko... spėjam, to sirupo. Ir kiek jis kainuoja?

Yra toks kokosinis sirupas "Monin". Esu macius maximose, prie visu sirupu sudetus. Jeigu internetas nemeluoja, tai kaina jo nedidele wink.gif
http://www.vincentoc...su-sirupas.html
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 25, 22:54)

as pirkau is cia ir kaina buvo uz 0,75 litro apie 20 lt Teisseire firmos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 02 25, 22:54)

Maximose yra prie sirupų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 26 vasario 2010 - 10:04
Paprastas, bet man skanus:

Degtines pagal skoni
Ananasu sulciu
Vaniliniu ledu
Leduku
Atsakyti
Niu va,prisiskaiciau cia jusu kokteiliuku receptu,reiks koki sivakar ismeginti thumbup.gif
Atsakyti
Mano pats paciausias - Vana tallinn + obuoliu sultys + plombyriniai ledai (vana tallinn'as tas ta ne kreminis)
Atsakyti
raudonas vynas su coca-cola, rodos cuba libre vadinasi:) jei nesupainiojau. Visai gaivinanciai geriasi, vasara gera.
Atsakyti
QUOTE(Darkblue @ 2010 03 25, 13:27)
raudonas vynas su coca-cola, rodos cuba libre vadinasi:) jei nesupainiojau. Visai gaivinanciai geriasi, vasara gera.

Cuba libre, tai baltas romas su kola mirksiukas.gif
O koks vyno zinovas ar myletojas, tau ausi nusuktu uz vyno gadinima su coca - cola lotuliukas.gif
Atsakyti