nesenai paragavau kokteili Zydroji laguna. sudedamosios dalys . degtines 40ml 2. blue curacao ir 7up ar citrinu sultys.
taciau niekur nerandu to blue curacao. ar tai sirupas ar likeris? (parduotuvese konsultantu paklausiu,purto galvas-ner)
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2009 11 24, 17:09)
nesenai paragavau kokteili Zydroji laguna. sudedamosios dalys . degtines 40ml 2. blue curacao ir 7up ar citrinu sultys.
taciau niekur nerandu to blue curacao. ar tai sirupas ar likeris? (parduotuvese konsultantu paklausiu,purto galvas-ner)
Mineraliniu Vandenu parduotuveje turetu buti
Sanitexe irgi
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2009 11 24, 07:09)
"Mineraliniuose Vandenyse" arba " Filipopolis'y" turetu but tikrai
Bounty (dovana) kokteilis:
20ml likerio Creme de cacao,
30ml amareto
20ml grietinėlės
20ml pieno
10ml kokosų sirupo
Viską išplakti plaktuvėje su ledu ir nukošti į taurę, kurioje įdėti 1 - 2 ledo gabaliukai.
Radau nete nuotrauką, gaunasi panašios išvaizdos
Pina colada. Labai man patinka:
40ml šviesiojo romo
20ml grietinėlės
10ml kokosų sirupo
140ml ananasų sulčių
Viską išplakti plaktuvėje su ledu ir nukošti į taurę, kurioje įdėti 1 - 2 ledo gabaliukai.
20ml likerio Creme de cacao,
30ml amareto
20ml grietinėlės
20ml pieno
10ml kokosų sirupo
Radau nete nuotrauką, gaunasi panašios išvaizdos
Pina colada. Labai man patinka:
40ml šviesiojo romo
20ml grietinėlės
10ml kokosų sirupo
140ml ananasų sulčių
QUOTE(Antonio86 @ 2009 05 11, 20:52)
Sweiki , kur gauti maracuja sulciu ar vaisiu ir imberinio alus lituvoja ?
imbierinis alus "ginger ale" sweppes firmos. prie kokakolu visu tikrai zinot gi toks gintaro spalvos limonadas.
dar viena paprasta receptuka mestelsiu, galima daryti ir kaip shotukus ir kaip kokteilius, jei shotui, tai 40ml. degtines, obuoliu sulciu, ant virsaus uzberti cukraus ir cinamono , man patiko, nes kazkas naujo, dar neteko ragauti
Aš irgi pora žinau Mėgstamiausias, žinoma, martinis su sprite Paskui dar vieną tokį žinau:
100g starkos
50g alaus
100g pepsi.
Nieko ypatingo, bet neblogas
Dar žinau vieną, tačiau jis gan striprokas pakanka man poros kokteilių
Reikia, liadiškai tariant, šnapso (geriausia balta) ir tokio gėrimo Švepso (kartaus). Į stiklinę įpilama degtinės ir truputį daugiau Švepso. Tada stiklinę uždengiame ranka ir kalame į stala. kokteilis suputoja ir reikia greitai išgerti Vadinasi 'Vulkanas'.
na, ir dar vienas iš mėgstamiausių, tai vadinamas "atsuktuvu". Apie pagal skonį degtinės, apelsinų sulčių ir, žinoma, ledukų.
100g starkos
50g alaus
100g pepsi.
Nieko ypatingo, bet neblogas
Dar žinau vieną, tačiau jis gan striprokas pakanka man poros kokteilių
Reikia, liadiškai tariant, šnapso (geriausia balta) ir tokio gėrimo Švepso (kartaus). Į stiklinę įpilama degtinės ir truputį daugiau Švepso. Tada stiklinę uždengiame ranka ir kalame į stala. kokteilis suputoja ir reikia greitai išgerti Vadinasi 'Vulkanas'.
na, ir dar vienas iš mėgstamiausių, tai vadinamas "atsuktuvu". Apie pagal skonį degtinės, apelsinų sulčių ir, žinoma, ledukų.
man labai skanus: Malibu romas, ananasu sultys ir ledukai
Mano megstamiausias siuo metu yra toksai kokteiliukas
Citrina sutrinam su cukrumi, idedam grusto ledo,
zaliu 999- 40ml.
visniu likerio- 20ml.
schweppes ginger ale-100ml.
Citrina sutrinam su cukrumi, idedam grusto ledo,
zaliu 999- 40ml.
visniu likerio- 20ml.
schweppes ginger ale-100ml.
gal kas turi ideju su kiausiniu likeriu ka galima padaryti? nusipirkom, viena gerti neskanu, tai gal su kuo pamaisyti