Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

nesenai paragavau kokteili Zydroji laguna. sudedamosios dalys . degtines 40ml 2. blue curacao ir 7up ar citrinu sultys.
taciau niekur nerandu to blue curacao. ar tai sirupas ar likeris? (parduotuvese konsultantu paklausiu,purto galvas-ner)
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2009 11 24, 17:09)
nesenai paragavau kokteili Zydroji laguna. sudedamosios dalys . degtines 40ml 2. blue curacao ir 7up ar citrinu sultys.
taciau niekur nerandu to blue curacao. ar tai sirupas ar likeris? (parduotuvese konsultantu paklausiu,purto galvas-ner)

Mineraliniu Vandenu parduotuveje turetu buti 4u.gif
Sanitexe irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 24 lapkričio 2009 - 18:35
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2009 11 24, 07:09)

"Mineraliniuose Vandenyse" arba " Filipopolis'y" turetu but tikrai 4u.gif
Atsakyti
Bounty (dovana) kokteilis:
20ml likerio Creme de cacao,
30ml amareto
20ml grietinėlės
20ml pieno
10ml kokosų sirupo

Viską išplakti plaktuvėje su ledu ir nukošti į taurę, kurioje įdėti 1 - 2 ledo gabaliukai.

Radau nete nuotrauką, gaunasi panašios išvaizdos
user posted image

Pina colada. Labai man patinka:
40ml šviesiojo romo
20ml grietinėlės
10ml kokosų sirupo
140ml ananasų sulčių

Viską išplakti plaktuvėje su ledu ir nukošti į taurę, kurioje įdėti 1 - 2 ledo gabaliukai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Antonio86 @ 2009 05 11, 20:52)
Sweiki ,  kur gauti maracuja sulciu ar vaisiu ir imberinio alus lituvoja ? biggrin.gif

imbierinis alus "ginger ale" sweppes firmos. prie kokakolu visu tikrai zinot gi toks gintaro spalvos limonadas. biggrin.gif
Atsakyti
dar viena paprasta receptuka mestelsiu, galima daryti ir kaip shotukus ir kaip kokteilius, jei shotui, tai 40ml. degtines, obuoliu sulciu, ant virsaus uzberti cukraus ir cinamono smile.gif , man patiko, nes kazkas naujo, dar neteko ragauti thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pora žinau wink.gif Mėgstamiausias, žinoma, martinis su sprite biggrin.gif Paskui dar vieną tokį žinau:
100g starkos
50g alaus
100g pepsi.
Nieko ypatingo, bet neblogas

Dar žinau vieną, tačiau jis gan striprokas biggrin.gif pakanka man poros kokteilių drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Reikia, liadiškai tariant, šnapso (geriausia balta) ir tokio gėrimo Švepso (kartaus). Į stiklinę įpilama degtinės ir truputį daugiau Švepso. Tada stiklinę uždengiame ranka ir kalame į stala. kokteilis suputoja ir reikia greitai išgerti biggrin.gif Vadinasi 'Vulkanas'.

na, ir dar vienas iš mėgstamiausių, tai vadinamas "atsuktuvu". Apie pagal skonį degtinės, apelsinų sulčių ir, žinoma, ledukų.
Atsakyti
Valentinkės kokteilis- 50 gr. "Vana Talin" +150 gr. Sprite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, visa faina temike perskaiciau, prisirasiau receptuku, bet man ne visai aisku, kaip pasigamint ta zydraji kokteili su Blue curacao g.gif oi kaip as ji megstu wub.gif Gal kas zinot receptuku smile.gif
Atsakyti
man labai skanus: Malibu romas, ananasu sultys ir ledukai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano megstamiausias siuo metu yra toksai kokteiliukas wub.gif
Citrina sutrinam su cukrumi, idedam grusto ledo,
zaliu 999- 40ml.
visniu likerio- 20ml.
schweppes ginger ale-100ml.
ax.gif
Atsakyti
gal kas turi ideju su kiausiniu likeriu ka galima padaryti? nusipirkom, viena gerti neskanu, tai gal su kuo pamaisyti ax.gif
Atsakyti