Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2009 02 21, 23:54)
TURIU keglevicio obuolinio...nzn koki kokteiliuka pasidaryti....

su meleonu ir obuoliu sultim, jos jau sumaisytos buna pirkti elmenhorster smile.gif
Atsakyti
Man pats skaniausias ir lengviausias kokteilis-visai paprastas.Su Martini,Sprite,ledukais ir citrinos riekele. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurum: 06 kovo 2009 - 19:14
aš tai išbandžiau tokį pakankamai įdomius kelis kokteilius biggrin.gif
rigas balsams, konservuoti persikai, skystis iš jų, ledai, citrinos sultys, ir kavos likeris (iš to komplekto kur 2 buteliai - vienas kavos likerio, kitas pieno) biggrin.gif
o kitas kokteilis: suktinis, apelsinų arba obuolių sultys (man asmeniškai skaniau su obuolių), ledai ir likeris kavos ir pieno

o dabar klausimukas gal kas žino kokį skanų kokteilį su šokoladiniu likeriu (rojaus paukštė)? mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai noreciau kur nors koksini likeri sunaudoti..... gal kas patarimu turi? g.gif
Atsakyti
oho kiek geru reciaptuku thumbup.gif
arteja svente galesim svecius pavaisint thumbup.gif
Atsakyti
Turiu prasyma: gal kuri zinote ir turite uzsirasiusi tokio alkoholinio gerimo recepta, kur i degtine (ar tai spirita) dedasi arbata, apelsinai, azuolo zieve, dar kazkas ir tt. Istikro labai ilgas receptas, o rezultate - skanus gerimas kaip brendziukas... Turejau ta recepta nuo seno, bet pasimete, keiciant namucius ax.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit norėčiau namie pasidaryti koki kokteiliuka, turiu degtinės ir manini sirupo (maziuka buteliuka), ka dar galima dadėti ?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 03 09, 16:15)
as tai noreciau kur nors koksini likeri sunaudoti..... gal kas patarimu turi? g.gif

o kokosinis likeris pas tave Malibu, ar koks kitas?
Su malibu galima toki kokteiliuka sumaisyti:

PURE PLEASURE
20 ml Absolut Kurant degtines
20 ml kokosinio Malibu
10 ml citrinu sulciu
50 ml spanguoliu sulciu (geriau pirkti kur buna mazuose stikliniuose buteliukuose)

viska reikia suplakti, ipilti i taure ir prideti ledo. Dar papuosti citrina, kokteiline vysnia ir ananasu.

Skanaus smile.gif
Atsakyti
Neseniai atradau labai skanų kokteilį wub.gif Turbūt jis čia ne naujiena blush2.gif
Kiwi Daiquiri
1 kivi (dedu 2 ax.gif )
2 a.š. cukraus
1 citrina (aš dedu pusę ax.gif )
40 ml balto romo
grūsto ledo
Viskas smulkinasi blenderiu.
Atsakyti
Sweiki , kur gauti maracuja sulciu ar vaisiu ir imberinio alus lituvoja ? biggrin.gif
Atsakyti
sveiki gal galit kas pagelbet nusipirkau keleviciu braskini ir nezinau su kuo gerti wienas man per stiprus patinka saldus ir silpni bandziau su ananasu sultim tai galima sakyt kose gavos smile.gif tai bijau ka ir megint jau
Atsakyti