Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

Metinis likeris labai skanu su karstu sokoladu mirksiukas.gif Dar su apelsinu sultim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2008 12 11, 18:32)
Metinis likeris labai skanu su karstu sokoladu  mirksiukas.gif Dar su apelsinu sultim  ax.gif

Tam ir isigijau butelaiti, kad su sokoladu galeciau megautis smile.gif bet tiek uzsikabliavau, kad dabar noriu kuo daugiau visko su metu skoniu bigsmile.gif tik su apelsinu sultimis nebuciau sugalvojus. tiksliau, turejau apelsinu sulciu, bet pamaniau, kad nieko doro neiseis is to.. o va, sako skanu, reiks pamegint 4u.gif
radau ir pati viena recepteli:
4 ledo kubeliai, 100 g gervuogiu, slakelis citrinu sulciu, 1,5 sauksto metu likerio ir toniko tiek, kad uzpildytu taure. Na, gervuogem ne sezonas dabar, tai isbandziau ir be ju, thumbup.gif
Atsakyti
siandien Rimi maciau sirupu MONIN, mazi buteliukai po 9.99lt, gal 0.3l talpos g.gif nepaziurejau, bet metu nebuvo schmoll.gif bet parduotuve tai nedidele, gal didesnej reiketu paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2008 12 12, 23:09)
siandien Rimi maciau sirupu MONIN, mazi buteliukai po 9.99lt, gal 0.3l talpos g.gif nepaziurejau, bet metu nebuvo schmoll.gif bet parduotuve tai nedidele, gal didesnej reiketu paziuret g.gif

Na, siaip jau man neteko rimi matyti didelio monin pasirinkimo.... schmoll.gif vilniuje perku situos sirupus Europos prekybcentry esancioje Contacto parduotuveje.. dar lygtais gedimino 9 yra.. o ne vilniuje tai nezinau kur yra Contacto parduotuviu...
Atsakyti
na, va Klaipedos Akropolio Mximoj nusipirkau metinio MONIN sirupo 16.99lt 0.7 l, buvo ir mazi buteliukai bet metinio nebuvo schmoll.gif dabar galesiu sventem gamintis kokteiliukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2008 12 13, 17:21)
na, va Klaipedos Akropolio Mximoj nusipirkau metinio MONIN sirupo 16.99lt 0.7 l, buvo ir mazi buteliukai bet metinio nebuvo schmoll.gif  dabar galesiu sventem gamintis kokteiliukus thumbup.gif

tai jau isduok paslapti, kokius kokteiliukus gamini ax.gif as pati dabar "pasinesus" ant metiniu gerimu ir skanumynu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 13, 18:59)
tai jau isduok paslapti, kokius kokteiliukus gamini ax.gif  as pati dabar "pasinesus" ant metiniu gerimu ir skanumynu.. bigsmile.gif

nieko ypatingo, is ciliako nusiziurejau ir man labai patiko blush2.gif
1 dalis melionu kegleviciaus
1 dalis martinio arba kokio kito balto vermuto
2 dalys spraito
citrinos, leduku, siek tiek metu sirupo

dar sake kad vietoj metu sirupo galima metinio likerio g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2008 12 13, 23:37)
nieko ypatingo, is ciliako nusiziurejau ir man labai patiko blush2.gif
1 dalis melionu kegleviciaus
1 dalis martinio arba kokio kito balto vermuto
2 dalys spraito
citrinos, leduku, siek tiek metu sirupo

dar sake kad vietoj metu sirupo galima metinio likerio g.gif

tai as metinio likerio butelaiti ir turiu, uztat ir klausineju cia visu kaip skaniai ji suvartoti smile.gif nekantrauju ismeginti, kokteiliukas turetu buti super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 14, 00:44)
tai as metinio likerio butelaiti ir turiu, uztat ir klausineju cia visu kaip skaniai ji suvartoti smile.gif  nekantrauju ismeginti, kokteiliukas turetu buti super  wub.gif

na, man jis patiko, toks gaivus gaunasi thumbup.gif dar nebuvau ragavus braskiu su grietinele kegleviciaus, nusipirkau ir galvoju koki kokteiliuka susimaisius, nes viska megstu maisyti, skiesti, nepatinka jokie stiprus gerimai schmoll.gif bet paragavau, tai thumbup.gif patiko ir nemaisytas, tik neturejau leduku, tai isidejau saldytu braskiu

o gal dar zinai kokiu kokteiliuku su melionu keglevicium?
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2008 12 14, 00:06)
na, man jis patiko, toks gaivus gaunasi thumbup.gif  dar nebuvau ragavus braskiu su grietinele kegleviciaus, nusipirkau ir galvoju koki kokteiliuka susimaisius, nes viska megstu maisyti, skiesti, nepatinka jokie stiprus gerimai schmoll.gif bet paragavau, tai  thumbup.gif patiko ir nemaisytas, tik neturejau leduku, tai isidejau saldytu braskiu

o gal dar zinai kokiu kokteiliuku su melionu keglevicium?

kad kazkaip man keglevicius ir pats vienas su ledukais skanus wub.gif niekada namie nemaisydavau.. kazkur lyg ir esu ragavusi kokteiliuku su keglevicium, bet recepturu tai nepamenu....
Atsakyti
Viena vis del to prisiminiau. tik nezinau kokiom proporcijom supilstyta buvo, bet labai rysku smile.gif ir gan saldu.. melioninis keglevicius, Blue Curacao ir sprite ar 7up. ir citrinos skiltele. Lygtais taip ax.gif bet jei daryciaus namie, tai rinkciausi koki maziau saldu limonada nei sprite ax.gif
Atsakyti
sveikos, panos, senai bebuvau prisijunges.

maciau kazkas sirupu iesko. yra contacto parduotuve ir kaune (Kaunakiemio g. 40 ) ir klaipedoje (Daukanto g. 13 )

mamos gretos kokteilis - velnio akys (cili kazkada toks budavo)
1 dalis keglevich
1 dalis vermuto
2 dalys sprite

iki,
GirtasAngelas
Atsakyti