man superinis kokteiliukas buvo degtinė+ redbull
šį kokteiliuką padarė buvęs barmenas, nu skonis superinis, labai musm tiko naktį, nes ūžėme tai ir miegas neėmė ir gerai tonizavo
QUOTE(vilmuke @ 2005 11 14, 10:11)
šį kokteiliuką padarė buvęs barmenas, nu skonis superinis, labai musm tiko naktį, nes ūžėme tai ir miegas neėmė ir gerai tonizavo
JIs nerealiai geras, kai reikia prasibudinti, bet jei pasidometum jo poveikiu sirdziai, greit atsoktu noras juo megautis
QUOTE(vilmuke @ 2005 11 14, 11:11)
Oi kaip as ji megstu Tik kad Lietuvoj brangus jis labai, Red Bull uz degtine per puse daugiau kainuoja
QUOTE(Shalimar @ 2005 11 14, 17:13)
Oi kaip as ji megstu Tik kad Lietuvoj brangus jis labai, Red Bull uz degtine per puse daugiau kainuoja
Tu jei namuose ar per baliuka pas kazka, o ne kabake gert nori ji-yra keletas neblogu pakaitalu parduotuvese, kuriu kaina mazesne vos ne tris kartus, o efektas ir skonis-lygiai toks pats na bet baruose, zinoma, pasirinkimo nelabai turbut rasi
Bet sdar karta kartoju-mane nuo jo labai pristabdo salutinis efektas
QUOTE(moshke @ 2005 11 15, 09:10)
Tu jei namuose ar per baliuka pas kazka, o ne kabake gert nori ji-yra keletas neblogu pakaitalu parduotuvese, kuriu kaina mazesne vos ne tris kartus, o efektas ir skonis-lygiai toks pats na bet baruose, zinoma, pasirinkimo nelabai turbut rasi
As tai nieko skanesnio uz Red Bull neradau, o kai gyvenau Austrijoj, kur jis gaminamas, tai vien tik tai ir geriau (be degtines ) O del salutinio poveikio, tai ka jau darysi, kai pasiziuri, tai viskas nesveika Bet siuo kokteiliu tikrai nepiktnaudziauju
QUOTE(Shalimar @ 2005 11 15, 08:31)
As tai nieko skanesnio uz Red Bull neradau, o kai gyvenau Austrijoj, kur jis gaminamas, tai vien tik tai ir geriau (be degtines ) O del salutinio poveikio, tai ka jau darysi, kai pasiziuri, tai viskas nesveika Bet siuo kokteiliu tikrai nepiktnaudziauju
O man kaip tik redbull vienas is neskanesniu energetiniu gerimu bet cia skonio reikalas, ani?
O del salutinio poveikio-svarbiausia nepadauginti butent mikso vodka+RedBull, nes gali sustreikuoti sirdute
Na o su obuoliniu Keglevicium man patinka tokis:
40 gr Kegleviciaus
40 gr dzino(kas megsta) arba 40 gr vodkos
20 gr Grenadino
80 gr citrinu sulciu
20 gr mineralinio
Viska isplakit sheikery su daug ledo, perkoskit i stikline ir velgi - skanaus
Su situ kokteliu-jei nemegstat rugsciai- dekit daugiau grenadino
Na kol kas tiek, jei turesit dar kokiu ingridientu ir nezinosit, su kuom miksuot- klauskit, padesiu jei galesiu
[/quote]
Aciu Bet cia jau gana aukstas pilotazas, Grenadino , na tu granatu sulciu, kur ju Kaune gauti? Koks mineralinis? Gazuotas negazuotas?
O gal dar ka nors kas nors butent su OBUOLINIU Keglevichium gali parekomenduot , tiktu ir paprastesni, tik kad deretu ingridientai ir skanu butu
Labai lengvas ir skanus kokteiliukas:
100ml vermuto ( Barberas, Stock, Martini)
100 ml Alitos sampanizuoto vyno ( geriau sausas)
citrina
ledukai
ir zinoma siaudelis
Sis mano megstamiausias
citrina
ledukai
ir zinoma siaudelis
Sis mano megstamiausias
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2005 11 21, 16:18)
Aciu Bet cia jau gana aukstas pilotazas, Grenadino , na tu granatu sulciu, kur ju Kaune gauti? Koks mineralinis? Gazuotas negazuotas?
O gal dar ka nors kas nors butent su OBUOLINIU Keglevichium gali parekomenduot , tiktu ir paprastesni, tik kad deretu ingridientai ir skanu butu
Nieko cia sudetingo del mineralinio-tai taip, gazuotas, bet seip jis nera privalomas ingridientas
O grenadinas, kaip rasiau vienoj zinutej, yra granatu sirupas, o juo prekiauja Lietuvoj Sanitexas
http://www.sanitex.l...ontent_id=72672
tu jiem pasiskambink ir paklausk, kur gauti galetumei
O seip obuolini vyras mano labai megsta su ananasu sultim ir daug ledo
Hey ! Tj va perskaiciau tikrai lb idomiu, umm skaniai atrodanciu:) tad noreciau pasioolyti ir savo:)
The best one
50ml degtinaites (galite prikti ir taikyti skoni prie sirupo)
30ml sirupo (pagal skoni)
Bednas bet pigus
P.S. Čika, as taip pat ieshkojau Metu sirupo:) Jei gyveni Vilniuje, akropolyje yra parduotuve, netoli Indijos man atrodo, jei atidziai ziooresi rasi manau....
Sekmes
The best one
50ml degtinaites (galite prikti ir taikyti skoni prie sirupo)
30ml sirupo (pagal skoni)
Bednas bet pigus
P.S. Čika, as taip pat ieshkojau Metu sirupo:) Jei gyveni Vilniuje, akropolyje yra parduotuve, netoli Indijos man atrodo, jei atidziai ziooresi rasi manau....
Sekmes
QUOTE(Staarm @ 2005 11 21, 18:29)
Labai lengvas ir skanus kokteiliukas:
citrina
ledukai
ir zinoma siaudelis
Sis mano megstamiausias
citrina
ledukai
ir zinoma siaudelis
Sis mano megstamiausias
Tikrai labai skanus, aš irgi tokį mėgstu
Draugė tiesiog dievina alų maišytą su sprite. Skonis idomus...
Dar skanu vanilinė degtinė su ananasų sultimis (degtinės beveik nesijaučia, o kažkaip pasigeri ).
QUOTE(Beviltiska @ 2005 09 18, 20:15)
na mes su kompanija daznai darome toki:
vermutas 100,
degtine 50,
sprite(ar citrininis limo) 100...
Labai skanu...
vermutas 100,
degtine 50,
sprite(ar citrininis limo) 100...
Labai skanu...
Vaje apie šį kokteilį man prastoki prisiminimai... tokius kokteilius gėrėme per studijų mediumo šventę. Kitą dieną visą dieną neišlipau iš lovos- išskyrus iki WC O mano grupiokės per balių iki 12val "nusirašė"
bet šiaip nesiginčysiu, kad skanus kokteiliukas - bet tik vienas kitas