Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(as-drumbacele @ 2008 01 21, 22:18)
maciau maximoj pardavineja ipakuotas, sviezias, prie dazoviu skyriaus

ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 01 22, 10:11)
ačiū labai

dar pasižaidimui būna irgi maximose ir rimi rodos vazoneliuose pasodintos metos, kurias augini, o kai reikia skabai ir tiesiai į kokteilį, bet šiaip daugiau vargo negu naudos. nors pvz įpakuotų gana dažnai maximoje nebūna sad.gif
Atsakyti
Kaip jūs supilat pieną ar grietinėlę į kokteilius? Man visada sutraukia, vaizdas nekoks gaunasi ax.gif
Atsakyti
kokius kokteilius galima pasigaminti iš MARTINI ROSSO g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2008 01 26, 16:03)
Kaip jūs supilat pieną ar grietinėlę į kokteilius? Man visada sutraukia, vaizdas nekoks gaunasi ax.gif

Su grietinele gaminu toki paprsta kokteiliuka - trintas ledas, 1/3 likerio zagare, 1/3 grietineles (geriausia rama tokia, nes ji "nesisluoksniuoja" biggrin.gif ) ir 1/3 sulciu - fainiausia su spanguoliu arba kitokiu uogu, arba melynu vynuogiu biggrin.gif
Man tai jis nerealus, tik ,aisku, kaip ir kiekvieno riebaus daikto - padauginti negalima biggrin.gif
Atsakyti
Nemegstu labai apsvaigt nuo alkoholio, gal kas pasiulytumet lengvu kokteiliuku? smile.gif)
Atsakyti
išbandžiau tokį kokteiliuką. lietuviška šaltmėtinė ar kaip ten mėtinis likeris. keglevičiaus meliono ir ananasų sulčių, be abejo ledai. beveik kaip čili velnio akys
Atsakyti
Gal kas zinot koki skanu kokteiliuka su KEGLEVICH? Bandem ragauti su ledukais,bet kad tiek doh.gif aromato,kad nelabai mums patiko.Su kazkuo ji reiktu sumaisyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 20 vasario 2008 - 16:40
QUOTE(lincikas5 @ 2008 02 20, 15:39)
Gal kas zinot koki skanu kokteiliuka su KEGLEVICH? Bandem ragauti su ledukais,bet kad tiek  doh.gif aromato,kad nelabai mums patiko.Su kazkuo ji reiktu sumaisyt g.gif  g.gif  g.gif

Na nzn kokio skonio Keglevich,bet as gerus su ananasu sultimis tongue.gif labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 01 31, 17:26)
kokius kokteilius galima pasigaminti iš MARTINI ROSSO  g.gif

karta buvau pavaisinta Martini rosso su apelsinu sultimis maisyta. skonis... buna ir geresniu cool.gif
Atsakyti
Ar kas bandet Malibu su coca-cola ir ledukais?visai neblogai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 21, 03:34)
Na nzn kokio skonio Keglevich,bet as gerus su ananasu sultimis tongue.gif labai skanu thumbup.gif

Turiu Keglevich melionu skonio.Su ananasu sultimis ir ledukais g.gif ?? Gal ir neblogai turetu gautis.Butinai pabandysiu.Aciu.
Atsakyti