Įkraunama...
Įkraunama...

Kokteiliai su alkoholiu

QUOTE(GirtasAngelas @ 2008 01 09, 10:37)
pas mane Braun MR5550 tai jis turi specialu inda ir peiliukus tam reikalui - vienam kitam kokteiliui pasiruosti pilnai pakanka, bet jei reikia daugiau tai uzknisa terliotis wink.gif

Na pas mane irgi ten kažkoks Braun'as, bet nėra jokių spec indų ir peilių. Pabandžiau gabalinį sukrų sumalt, tai užstrigo, greit išjungiau, ir daugiau nebandžiau:)
Jaučiu, kad galim užsikabinti su tais kokteilių vakarėliais, svečiai veržiasi, kai papasakoju apie naują "hobi":) Tai matyt reiks pasidomėt rimtesniais ledų gamybos ir skaldymo prietaisais. Tik gal jie velniškai brangūs.......
Atsakyti
QUOTE(Leandra @ 2008 01 09, 11:05)
Na pas mane irgi ten kažkoks Braun'as, bet nėra jokių spec indų ir peilių. Pabandžiau gabalinį sukrų sumalt, tai užstrigo, greit išjungiau, ir daugiau nebandžiau:)
Jaučiu, kad galim užsikabinti su tais kokteilių vakarėliais, svečiai veržiasi, kai papasakoju apie naują "hobi":) Tai matyt reiks pasidomėt rimtesniais ledų gamybos ir skaldymo prietaisais. Tik gal jie velniškai brangūs.......

kiek ziurejau specialia ledo gaminimo masina galima internetu isigyti uz 1000-2000 LTL
Atsakyti
QUOTE(GirtasAngelas @ 2008 01 10, 12:40)
kiek ziurejau specialia ledo gaminimo masina galima internetu isigyti uz 1000-2000 LTL

ojojoj, kiek, na tada turbūt apseisiu, gal nebent kokį ledų skaldymo aparatuką. O šitą įsigysiu kai atidarysiu kokteilių barąsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, tiek daug visko perskaiciau ir pabandziau pasigaminti Pina Colada. Atrodo kad pavyko. biggrin.gif Man tai labai skanu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leandra @ 2008 01 11, 10:38)
ojojoj, kiek, na tada turbūt apseisiu, gal nebent kokį ledų skaldymo aparatuką. O šitą įsigysiu kai atidarysiu kokteilių barąsmile.gif

Ledui smulkinti tinka blenderis, bet turi būt geri peiliukai, o pats indas stiklinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raselita: 13 sausio 2008 - 01:08
QUOTE(raselita @ 2008 01 13, 02:05)
Ledui smulkinti tinka blenderis, bet turi būt geri peiliukai, o pats indas stiklinis  smile.gif

turi buti ne "geri peiliukai" ir dar kazkas o specialus priedai ledo smulkinimui. dazniausiai - specialus peiliukai ir metalinis indas. po tokiu parasymu ims dar kas nors ir pabandys ar "geri" peiliukai ar ne.
Atsakyti
QUOTE(GirtasAngelas @ 2008 01 13, 19:37)
turi buti ne "geri peiliukai" ir dar kazkas o specialus priedai ledo smulkinimui. dazniausiai - specialus peiliukai ir metalinis indas. po tokiu parasymu ims dar kas nors ir pabandys ar "geri" peiliukai ar ne.

Tada mes skirtingai įsivaizduojam blenderį,nes aš turiu tokį, kur nėra jokių priedų o indas stiklinis. Ledą smulkina puikiai, o kad aparatas tam tinkamas buvo parašyta instrukcijoj ir parodyta ant dėžutės tongue.gif
O pats aparatas atrodo maždaug taip:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raselita: 13 sausio 2008 - 19:00
QUOTE(raselita @ 2008 01 13, 19:56)
Tada mes skirtingai įsivaizduojam blenderį,nes aš turiu tokį, kur nėra jokių priedų o indas stiklinis. Ledą smulkina puikiai, o kad aparatas tam tinkamas buvo parašyta instrukcijoj ir parodyta ant dėžutės tongue.gif
O pats aparatas atrodo maždaug taip:

jeigu parasyta kad tinka tai reiskia tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2005 11 14, 16:49)
JIs nerealiai geras, kai reikia prasibudinti, bet jei pasidometum jo poveikiu sirdziai, greit atsoktu noras juo megautis doh.gif

As taip pat skaiciau laikrasty temele,kad tokio koktelio isgerus ir nuejus miegoti,gai ryte ir neatsikelti verysad.gif man tai redbul gerimas patinka vienas,bet tik tada ,kai vyras nemato,nes neleidzia blush2.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ugniuke @ 2005 12 26, 17:37)
Man patinka melioninis keglevicius su ananasu sultimis thumbup.gif

labai skanus kokteilis thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalį buvo kokteilių vakarėlis......... meniu buvo gal kokie 8 kokteiliai, tačiau vyrus palaužė "Black russian" (degtinė, kahlua, ledas, šokoladas dekoracijai) .
Atsakyti
Niu išduokit paslaptį kur gaut mėtų lapelių... 4u.gif
Atsakyti
maciau maximoj pardavineja ipakuotas, sviezias, prie dazoviu skyriaus
Atsakyti