Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(serdis @ 2009 08 31, 08:46)
Jediara, neliūdėk 4u.gif  Mačiau, kad yra labai brangių. Koks to, kur tu nori pavadinimas (noriu pažiūrėti, kaip atrodo)?
Gavau jau atsakyma iš olandų. Siuntimo kaina 19,5 eurų. blink.gif

O jau kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 08 31, 10:20)
O jau kaina  doh.gif

Na, jei kelios susidejusios siustume, kaina pasidalintume. Tik klausimas ar atsisiuntus, tie bijunai tikrai prigis ir per kiek laiko atsiustu ?
Kiek skaiciua rugpjucio men. bijunus reiketu sodinti.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 08 31, 09:46)
Jediara, neliūdėk 4u.gif  Mačiau, kad yra labai brangių. Koks to, kur tu nori pavadinimas (noriu pažiūrėti, kaip atrodo)?
Gavau jau atsakyma iš olandų. Siuntimo kaina 19,5 eurų. blink.gif

Aš labai noriu geltono - gal rasi kur pigiau. Ką nors siųstis tai geriau keletui merginų - pigesnis siuntimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 31, 11:26)
Aš labai noriu geltono - gal rasi kur pigiau. Ką nors siųstis tai geriau keletui merginų - pigesnis siuntimas  mirksiukas.gif

Pas vokiečius tokios geltonųjų kainos:
YELLOW CROWN 25 eurai (pas olandus 40 eurų)
SHINING LIGHT 32,4 eurų
GARDEN TREASURE 80 eurų blink.gif
GOLDEN WHEEL 45 eurai
BARTZELLA 65 eurai
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 08 31, 20:16)
Pas vokiečius tokios geltonųjų kainos:
YELLOW CROWN 25 eurai (pas olandus 40 eurų)
SHINING LIGHT 32,4 eurų
GARDEN TREASURE 80 eurų  blink.gif
GOLDEN WHEEL 45 eurai
BARTZELLA 65 eurai
unsure.gif

Ačiū už vargą ir kainų pažiūrėjimą 4u.gif , bet swoon.gif , reikia laukti kitų metų ax.gif
Atsakyti
Aš rytoj (gal tik ne iš ryto) užsisakysiu, nes kitaip tikrai bus per vėlu. Nors apie siuntimo kainą atrašė tik olandai, man širdis linksta prie vokiečių, jie specializuojasi bijūnų auginime. Jei kuri norėsite prisijungti prie siuntinio, rašykite iki rytdienos (trečiadienio) pietų.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 09 01, 07:12)
Jei kuri norėsite prisijungti prie siuntinio, rašykite iki rytdienos (trečiadienio) pietų.

Iš kokio puslapio žadate užsisakinėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 09 01, 09:59)
Iš kokio puslapio žadate užsisakinėti?  ax.gif

nu man labiausiai patinka vokiečiai: http://www.paeoniapassion.com, paskambinau, sakė, kad pašto išlaidos irgi apie 20 eurų. Tai beveik tas pats, kas ir iš olandų. MB sako, kad geriau užsakyti iš Olandų, nes jie gėlių žinovai, o aš manau, kad geriau užsakyti iš tų, kurie specializuojasi ties viena gėlių rūšimi ax.gif Galim kartu nuspresti. Olandų tinklapis http://www.esveld.nl/
Atsakyti
'Perziurejau vokieciu tinklapi, man labiausiai sie bijunai patiko :Coral Charm' - 22 EU, 'Diana Parks' - 22.50 EU, 'Duchesse de Nemours' - 10 EU.

Galima butu rizikuoti ir uzsisakyti, bet ar tikrai jie prigis ? Man tai Coral Charm nuostabiai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 09 01, 09:15)
Galim kartu nuspresti.

Ir ten ir ten akys raibsta wub.gif Aš prisijungčiau jeigu užsakinėsit 4u.gif
O gal palaukiam iki kitos savaitės, gal šį savaitgalį Kairėnuose bus gražių bijūnų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cunami: 01 rugsėjo 2009 - 14:55
Sveikos mergaitės, 4u.gif na mano bijūnai paprasti, nerūšiniai, bet šiaip jau gražūs mirksiukas.gif dar turiu šiek tiek jų pertekliaus ax.gif kainos tikrai nedidelės-po 6 lt nemažas keras (ružavi-5 lt)Jeigu būtų norinčių pašykite až, gyvename Šiauliuoe
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 09 01, 06:12)
Aš rytoj (gal tik ne iš ryto) užsisakysiu, nes kitaip tikrai bus per vėlu. Nors apie siuntimo kainą atrašė tik olandai, man širdis linksta prie vokiečių, jie specializuojasi bijūnų auginime. Jei kuri norėsite prisijungti prie siuntinio, rašykite iki rytdienos (trečiadienio) pietų.

Sveikutes,
as ir tada prie jusu prisidesiu drinks_cheers.gif
Tik is kuriu rinktis g.gif
Atsakyti