Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(Lewisia @ 2009 08 17, 12:01)
dėkui už patarimą ,ką gi... eisiu didinsiu duobę ax.gif
Aš taip ir galvojau kad naujoviški bijūnai ne taip greit plečiasi smile.gif O pavarčius užsienio katalogus net seilė nutysta kokių tik esama,mergaitės gal kas siųstumėtės iš užsienio, prisijungčiau ir aš su savo užsakymu ax.gif  mirksiukas.gif

as irgi mielai siųsčiausi, bet gi gal jau bus vėloka sodinti. Parsisiųsčiau tą gražuolį švelniai rožinį, kuris tampa baltu - tikras stebuklas.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 27, 22:22)
Reikėjo nupurkšti Actara arba Deciu.

Decio turiu, bet dabar galvoju - ar žydėjimo metu galima šitaip daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 08 28, 11:13)
Decio turiu, bet dabar galvoju - ar žydėjimo metu galima šitaip daryti?  g.gif

Nieko tokio (tik ant bičių, jei būtų, nepuršk). Šiemet labai palankūs metai puviniams ir visokiems "blogiečiams". Kiek pati purškiau gėles, tai... doh.gif
Atsakyti
gerai, dėkui už patarimus 4u.gif
lekiu gelbėti gėlytę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 08 28, 15:22)
gerai, dėkui už patarimus 4u.gif
lekiu gelbėti gėlytę  bigsmile.gif

O pas Tave taip vėlai žydi bijūnai? g.gif
Atsakyti
kad vėlokai ir sodinau... IKI parduotuvėje nugriebiau tokią vargšę, išmesti paruoštą šakniukę - tikrai nemaniau, kad išaugs kas smile.gif
o va koks grožis pražydo wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo upsikaz: 28 rugpjūčio 2009 - 16:33
QUOTE(upsikaz @ 2009 08 28, 17:32)
kad vėlokai ir sodinau... IKI parduotuvėje nugriebiau tokią vargšę, išmesti paruoštą šakniukę - tikrai nemaniau, kad išaugs kas smile.gif
o va koks grožis pražydo  :

Bene paklydai truputuką čia apie bijūnus kalbam,o pas tave jurginukas biggrin.gif bet vistiek gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 08 28, 17:45)
Bene paklydai truputuką čia apie bijūnus kalbam,o pas tave jurginukas biggrin.gif bet vistiek gražus wub.gif

ojėzaw, su foto, tai tikrai paklydau doh.gif lotuliukas.gif nežinau, kas čia man jau galvoj susisuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrui labai bijunai patinka, tai planavau kelis krumelius rudeni pasodinti. Taciau perskaicius sia tema supratau, kad geriausia sodinti rugpjucio men. Gal galetumete patarti kur galima isigyti bijunu ? Labai noreciau baltos ir geltonos spalvos ziedais.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2009 08 29, 09:39)
Mano vyrui labai bijunai patinka, tai planavau kelis krumelius rudeni pasodinti. Taciau perskaicius sia tema supratau, kad geriausia sodinti rugpjucio men. Gal galetumete patarti kur galima isigyti bijunu ? Labai noreciau baltos ir geltonos spalvos ziedais.

Tokį turiu aš, o geltonus reikia siųstis ir jie nemažai kainuoja rolleyes.gif

http://lh4.ggpht.com...40/DSCN1521.JPG
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 29, 10:05)
Tokį turiu aš, o geltonus reikia siųstis ir jie nemažai kainuoja  rolleyes.gif

Koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 29, 11:05)
Tokį turiu aš, o geltonus reikia siųstis ir jie nemažai kainuoja  rolleyes.gif

jediara, bet gi šitie irgi parsisiųsti, ar ne? Aš tai tokiu laaaabai noriu ax.gif
Atsakyti