Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 14, 22:53)
Kita met bandysiu žemaūgius sodintis į vazoną balkone:) Gal pavyks. Gražūs jie man labai smile.gif

bijūnas ir kininis ratilis čia tas pats ane? Ar aš klystu?

kininis ratilis - astros mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms labai grazus jusu bijunai, as dar neturiu bet planuoju visa namo sona nusodinti tik dabar dar nezinau kokiu laiku juos reiketu sodinti, ir ar tiks rytine namo puse, ji tokia maziau sauleta, bet as macius pasodintus visai po medziais ir ilgiau zydi, na gal veliau prasiskleidzia.... Zinau keleta vietu, kur galesiu pasikasti, bet bus tiktai ruzavi ir balti senoviniai.
Atsakyti
Jei gerai atsimenu iki rugpjūčio puses geriausiai sodinti,norint kad kitąmet žydėtų
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 07 15, 23:18)
Jei gerai atsimenu iki rugpjūčio puses geriausiai sodinti,norint kad kitąmet žydėtų

Tikrai taip mirksiukas.gif Rytų pusė bijūnams taip pat tinka - vienas kuo puikiausiai auga ir žydi biggrin.gif

Lady Dy, EG geltonas bijūnas kainavo 35 Lt.
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 07 15, 16:29)
srauni upe, bijūnai turi keletą pavadinimų mirksiukas.gif  kiti jį vadina pinavija 4u.gif gal jau žinai, apie kokią gėlę kalba eina? mirksiukas.gif  tongue.gif

jau supratau skirtumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 16, 10:34)
jau supratau skirtumus smile.gif

Šaunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu du krūmelius bijūnų,nežydi jie pas mane ir viskas,jau persodinti į trečią vietą sakau netiko vieta,ir vėl tas pats ,norėčiau įvairesnių rūšių nusipirkti ,bet jei neaugs pas mane?
Atsakyti
g.gif 9 07 20, 07:49-->
QUOTE(satanele @ 200 g.gif 9 07 20, 07:49)
Turiu du krūmelius bijūnų,nežydi jie pas mane ir viskas,jau persodinti į trečią vietą sakau netiko vieta,ir vėl tas pats ,norėčiau įvairesnių rūšių nusipirkti ,bet jei neaugs pas mane?

Tai gal per giliai pasodinate? Ar dirva per drėgna? Keista, kad nežydi g.gif
Atsakyti
Labai noriu medėjančio bijūno ,bet tikriausiai dar anksti ieškoti pardavime bigsmile.gif
Atsakyti
Po persodinimo bujūnai pražysta tik antrais metais, jiems reikia laiko įsitvirtinti naujoje vietoje. Jei dažnai persodinat, nenuostabu kad jie nežydi.. Be to, jie mėgsta saulę, pavėsyje pamažu nyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 24 liepos 2009 - 09:17
QUOTE(satanele @ 2009 07 23, 16:06)
Labai noriu medėjančio bijūno ,bet tikriausiai dar anksti ieškoti pardavime bigsmile.gif

Dar truputį luktelk ir prasidės rudeninės mugės - tikrai nusipirksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Parduodu perteklių šio bijūno ax.gif

http://lh6.ggpht.com...40/DSCN1485.JPG
Atsakyti