Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(jediara @ 2011 03 26, 20:25)
Neturi kur persodinti? g.gif  Keli metai augini? ax.gif

Gal ir turiu smile.gif Dukra Vilniuj sklype siandien toleta pasistate,tai ir geles jau gali sodintis lotuliukas.gif Pirkau skirtingo dydzio,turbut pries tris metus. Didiausias,Virs metro,kaip jaunas serbentas,dar nezydejo... Nors ir sviesiau isitaises g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 26, 22:41)
Gal ir turiu smile.gif  Dukra Vilniuj sklype siandien toleta pasistate,tai ir geles jau gali sodintis lotuliukas.gif Pirkau skirtingo dydzio,turbut pries tris metus. Didiausias,Virs metro,kaip jaunas serbentas,dar nezydejo... Nors ir sviesiau isitaises g.gif

Taip, jau dukra gėles gali sodinti biggrin.gif
Keista, kad tris metus auginate ir nežydi? g.gif Tręšiate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 26, 22:03)
Taip, jau dukra gėles gali sodinti  biggrin.gif
Keista, kad tris metus auginate ir nežydi? g.gif  Tręšiate? ax.gif

Ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 26, 23:10)

Aš tręšiu ax.gif
Atsakyti
O gal kas turetu parduoti bijunu? Bet uz zemiska kaina blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Sveikos, kreipiasi į jus "naujokų naujokė".. anksčiau gėles visokiausias tik namie augindavau, dabar persikėliau į nuosavą namą, norėtųsi ir lauke grožio.. gal galėtumėt apšviest, kur apskritai būna pirkt bijūnų?...gal turit parduot kas ir čia besilankačių?

Gyvenu Kaune. Beje, irgi labai negudras klausimas - kur kokiam turguj ieškot trešnių, agrastų ir panašių augalėlių? Labai tikiuosi jūsų kantrybės, net neišmanau, nuo kur pradėt.. smile.gif
Atsakyti
As tai ruosiuos i zemes ukio paroda Ka pasesi 2011... vaziuoti kita savaite. Visada ten pirkdavau vaismedzius, tai ri siemet ten planuoju pirkti wink.gif
Atsakyti
Va o aš toki krapini turiuuser posted image.Bet pernai rudeni persodinau ir šiemet jokiu požymiu,kad būtu gyvybe,Gal dar anksti rodyt gyvybės požymius
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 03 27, 20:27)
,Gal dar anksti rodyt gyvybės požymius

Pas mane jau dygsta rolleyes.gif
Atsakyti
Gal pas Jus šilčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 03 27, 19:27)
Va o aš toki krapini turiuuser posted image.Bet pernai rudeni persodinau ir šiemet jokiu požymiu,kad būtu gyvybe,Gal dar anksti rodyt gyvybės požymius

geras,pirma karta toki matau blush2.gif bigsmile.gif gal isduyosyte paslapti kur toki grazuoli isigyjote? smile.gif
Atsakyti
Bobučiu turguj kažkada buvau pirkusi. Nekreipkit dėmesio,čia tulpiu ir vilkdalgiu lapai dar matosi
Atsakyti