Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(a4ra @ 2011 03 12, 00:52)
Vakar "Žaliojoj stotelej"pirkau geltona bijuna "Prima Vera".Tai is karto pasodinau i vazona.Tegul auga,kol atsils orai ir galesiu  jau sodinti lauke. smile.gif

Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 01:37)
Kokia kaina? 4u.gif

Uz siuos mokejau 19.99,taciau buvo ir dezutese,kur pavieniui pardavineja,tai tie po 16.99 :)Labai patiko ir ryskiai raudoni,taciau suabejojau ar tikrai bus tokie ryskus,kokie pavaizduoti.
Atsakyti
QUOTE(a4ra @ 2011 03 12, 10:07)
Uz siuos mokejau 19.99,taciau buvo ir dezutese,kur pavieniui pardavineja,tai tie po 16.99 :)Labai patiko ir ryskiai raudoni,taciau suabejojau ar tikrai bus tokie ryskus,kokie pavaizduoti.

Tikėkimės, kad tikrai sužydės geltonai 4u.gif Taip, spalvos nuotraukose dažnai būna paryškintos cool.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau šiandien bijūnus - ankstyvieji jau dygsta thumbup.gif
Atsakyti
Na, reikia tiketis,kad bus nors kiek to geltonumo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 16:42)
Apžiūrėjau šiandien bijūnus - ankstyvieji jau dygsta  thumbup.gif

Jediara, o tas krapinis, tai pirmam puslapyje kartais ne antra nuotrauka(nepilnaviduris didelis krumas)??? Jeigu galima, tai labai noreciau kaip nors uzsisakyti, rezervuoti jo pas tave....nes man jis labai labai patinka, o del bijunu, kaip ir del astru-as alpstu...pacios graziausios geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2011 03 26, 13:35)
Jediara, o tas krapinis, tai pirmam puslapyje kartais ne antra nuotrauka(nepilnaviduris didelis krumas)??? Jeigu galima, tai labai noreciau kaip nors uzsisakyti, rezervuoti  jo pas tave....nes man jis labai labai patinka, o del bijunu, kaip ir del astru-as alpstu...pacios graziausios geles smile.gif

Neee, tai medėjantis bijūnas, kuris nepigus ir labai sunkiai dauginasi (lyg jau dygsta). Štai krapinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 26, 16:01)
Neee, tai medėjantis bijūnas, kuris nepigus ir labai sunkiai dauginasi (lyg jau dygsta). Štai krapinis  4u.gif

Oi,koks fainutis wub.gif
Mano paprasti,jau rodo rausvas nosytes rolleyes.gif Laukiu,pasiilgau svaiginančio kvapo swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
Susnarvavau. Ir as bijunu noriu. Ruzavu,kvepiavciu wub.gif : Bet ani mano siaurej nemislin zydeti. Varga vargsta ir sumedejes,tipo rytinej pusej,prie aklinos tvoros. Tarp medziu. Pernai viena ziedeli,ismete,nors spalva parode... tikejausi ,kad sumedeje pavesi auga... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 26, 20:22)
Susnarvavau.  Ir as  bijunu noriu. Ruzavu,kvepiavciu wub.gif  : Bet ani mano siaurej nemislin zydeti. Varga vargsta ir sumedejes,tipo rytinej pusej,prie aklinos tvoros. Tarp medziu. Pernai viena ziedeli,ismete,nors spalva parode... tikejausi ,kad sumedeje pavesi auga... blush2.gif

Mano sumedėjęs visiškai negauna pavėsio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 26, 19:41)
Mano sumedėjęs visiškai negauna pavėsio ax.gif

Teks jiem geresniu namuciu paieskoti schmoll.gif Pernai skaistenius,dar kazka atidaviau...Kad nevargtu pas mane schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 26, 21:10)
Teks jiem geresniu namuciu paieskoti schmoll.gif  Pernai skaistenius,dar kazka atidaviau...Kad nevargtu pas mane schmoll.gif

Neturi kur persodinti? g.gif Keli metai augini? ax.gif
Atsakyti