tačiau lietuviškai rašydamos, nesusikalbam. Juk rašiau - minėtas puslapis nesiunčia jokių sėklų ir jokių svogūninių, jų produkciją galima įsigyti nurodytose vietose ( beje, ten Klaipėdos krašto telefonų nemačiau, tai kokiais skambinot varpais?).
Elektroninę prekybą ( kuri priima užsakymus ir organizuoja siuntimus) vykdo dukterinė jų firma e-seklos.lt. Pastarajame psl bijūnų sėklų/šakniagumbių nemačiau, galbūt pasirodys kitą sezoną.
Beje, pirmojo puslapio apačioje gana didelėmis raidėmis ir skaičiais pateikta info: 'Didmeniniams užsakymams...' . Taigi, logiškai mąstant, vienas gumbas ar sėklų pakelis didmena niekaip negali būti.
Labai noriu geltonu bijunu, tai nepatingejau siandien nulekti "Erfurto seklu" paieskoti Vilniuje: UAB Atributas, Verkių 44 (25 sekcija). Radau ta "Atributa" (tik sekcija 35), bet nei seklu nei mano ieskotu bijunu sakniagumbiu ten deja nera - visa "Erfurto seklos" produkcija yra grazinta tiekejui ir bus gal but tik kita sezona .
Idomu, ar apskritai geltonu bijunu yra kurioje nors is nurodytu parduotuviu .
Gal kas auginate ir ruosiates dalinti savo geltonaji grazuoli, susitartumem
Idomu, ar apskritai geltonu bijunu yra kurioje nors is nurodytu parduotuviu .
Gal kas auginate ir ruosiates dalinti savo geltonaji grazuoli, susitartumem
QUOTE(v.vileva @ 2010 08 24, 00:15)
Geltono ir aš norėčiau
QUOTE(jediara @ 2010 08 23, 22:20)
Geltono ir aš norėčiau
As dar ir krapinio bijuno neatsisakyciau. Viena karta mugeje buvau nusipirkus, ta karta nepavyko "susidraugauti" , bet noras nedingo kaip nors isiveisti ir pas save
QUOTE(v.vileva @ 2010 08 24, 00:30)
As dar ir krapinio bijuno neatsisakyciau. Viena karta mugeje buvau nusipirkus, ta karta nepavyko "susidraugauti" , bet noras nedingo kaip nors isiveisti ir pas save
Krapinį turiu - jau ne viena mergina augina
QUOTE(jediara @ 2010 08 24, 09:36)
Krapinį turiu - jau ne viena mergina augina
Parasiau Jums i AZ
Šiandien jau nukarpiau visus bijūnus ir pabarsčiau pelenais
QUOTE(jediara @ 2010 10 03, 22:44)
Šiandien jau nukarpiau visus bijūnus ir pabarsčiau pelenais
Jediara, gerai, kad parašei, o aš darbais apsikrovus, neturiu net laiko paskaitinėti forumo. Tai pelenus barstyti reikia iš rudens, ne pavasarį, ar ne? Maniškis truputį kokio tai puvinio pagavęs, aš irgi nukarpiau, tik galvoju, kaip čia jį vargšiuką apsaugoti nuo ligų kitiems metams.
QUOTE(serdis @ 2010 10 03, 19:07)
Jediara, gerai, kad parašei, o aš darbais apsikrovus, neturiu net laiko paskaitinėti forumo. Tai pelenus barstyti reikia iš rudens, ne pavasarį, ar ne? Maniškis truputį kokio tai puvinio pagavęs, aš irgi nukarpiau, tik galvoju, kaip čia jį vargšiuką apsaugoti nuo ligų kitiems metams.
as jeigu bijunas puvinio pagauna, tai ji iskasu, nupjaunu tuos puvinius, siektiek pazdiovinu, paskui pamirkau molio-pelenu-meslo-previkuro ar vario sulfato misinyje ir pasodinu...tik svieziai pasodintam neleidziu sekanciais metais zydeti
QUOTE(serdis @ 2010 10 03, 23:07)
Pelenus ant daugelio augalų barstau rudenį, bet jei pavasarį pamatau puvinį - dar kartą barstau ir purškiu Efektoriumi arba Previkuru
Vakar "Žaliojoj stotelej"pirkau geltona bijuna "Prima Vera".Tai is karto pasodinau i vazona.Tegul auga,kol atsils orai ir galesiu jau sodinti lauke.