Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

Prapuolė bijūnietės, nieko neliko. Jediara, ar geltonas bijūnas jau atkeliavo? O kaip ir iš kur siunčiatės? Mano toliausias taškas- Vilniaus Š. miestelio Schetelig-as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RITUTĖ: 28 birželio 2010 - 21:40
QUOTE(zebrina @ 2010 06 28, 09:42)
Ar dabar labai blogas laikas persodinti bijuna?Noriu i jo vieta pasodinti rododendra.Aisku galeciau laukt rudens ,bet bijau kad tada rododendras nespes isitvirtint iki ziemos g.gif

Geriausiai būtų sulaukti rugpjūčio mėn ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 28, 23:39)
Prapuolė bijūnietės, nieko neliko.  Jediara, ar geltonas bijūnas jau atkeliavo? O kaip ir iš kur siunčiatės? Mano toliausias taškas- Vilniaus Š. miestelio Schetelig-as.

Geltonas bijūnas tik mano svajonėse blush2.gif
Atsakyti
Ir as geltono noriu. Nepamirskit manes ax.gif
Atsakyti
Kaip matau, geltono norime jau keletas. Gal reikėtų paieškoti parsisiuntimui, bet baisoka, nes geltonųjų kainos didelės, o kas gali garantuoti, kad 100 % sužydės toks, kokį pirkome g.gif
Atsakyti
Kas nerizikuoja sampes negeria biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Jediara, didelės kainos , tai kokios? Kokia tai suma?
Atsakyti
doh.gif Radau puslapi su begale geltonu bijunu, na o kainos tai doh.gif Geltonieji grazuoliai

Ydomu apie koki svajoja jediara g.gif lotuliukas.gif

user posted image Stai sis kainuoja 1270 lt. biggrin.gif Lietuvoje gal pigiau jei toks yra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 29 birželio 2010 - 10:26
QUOTE(simson @ 2010 06 29, 12:24)
Stai sis kainuoja 1270 lt.  biggrin.gif 
blink.gif likau be žodžių.
Atsakyti
  Stai sis kainuoja 1270 lt.

Neteisingai paskaičiuota kaina.
DKK yra Danijos Karalystės krona. 1DKK yra apie 0,46Lt
Minėto Bijūno teisinga kaina yra apie 161 Lt (350 DKK akcijinė prekė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 29 birželio 2010 - 21:25
Taip, kaina tikrai bus gerokai virš 100 Lt + parsiuntimas. Todėl dar ir abejoju blush2.gif
Papildyta:
doh.gif  Radau puslapi su begale geltonu bijunu, na o kainos tai  doh.gif  Geltonieji grazuoliai

Ydomu apie koki svajoja jediara  g.gif  lotuliukas.gif

Kokie grožiai swoon.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 06 28, 23:04)
Ir as geltono noriu. Nepamirskit manes ax.gif

Nustojo kiaulpienės žydėt schmoll.gif tongue.gif Na tai nakvišos geltonai žydi... tongue.gif
Atsakyti
Kai žiūriu į tokį grožį, net mano, finansininkės, apsauginiai vožtuvai atsijungia... Vaje, koks grožis. O jei dar ir kvepia, tai - šakės.
Atsakyti