Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 25, 02:19)
Na, galvoju, kad jūsų bijūnui gal žemė per mažai derlinga. Pabandykit dar vieną būdą. Beje mano išbandytas, bet ne ant bijūnų. Priraukit dilgėlių, nesvarbu ar su šaknim, ar be. Sudėkit į kibirą ir užpilkit šaltu vandeniu, uždenkit. Po kokios savaitės palaistykite poną bijūną - 1 puodelis dilgėlių trauktinės kibirui vandens. Perspėju - smarvė kaip mėšlo. Na ir žydi gėlės po to. Tik nepadauginkit tos trauktinės.

drinks_cheers.gif Pabandyti galima.
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 25, 02:19)

čia geras thumbup.gif ačiū,pabandyt tikrai verta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Jediara, aūū. Kur dingot? mirksiukas.gif Joninės praėjo, metas fotografuoti ir rodyti bijūnus. blush2.gif Taip nesąžininga,- prisipratinti ir dingti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RITUTĖ: 26 birželio 2010 - 21:36
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 26, 23:35)
Jediara, aūū. Kur dingot?  mirksiukas.gif Joninės praėjo, metas fotografuoti ir rodyti bijūnus.  blush2.gif Taip nesąžininga,- prisipratinti ir dingti tongue.gif

blush2.gif
Atsakyti
Kaip nebūtų gaila, bet tai jau paskutiniai žiedai verysad.gif Labai norėčiau šiemet rasti geltoną prekyboje ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 27, 17:05)
Kaip nebūtų gaila, bet tai jau paskutiniai žiedai  verysad.gif  Labai norėčiau šiemet rasti geltoną prekyboje ax.gif
ačiū, Jediara, už žiedus. Tikėkimės šiemet tavo svajonė išsipildys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 27, 23:19)
ačiū, Jediara, už žiedus. Tikėkimės šiemet tavo svajonė išsipildys  4u.gif  4u.gif

Ir aš tikiuosi ax.gif
Nors ir nebus žiedų, nepamirškite šios temos mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif pas mane irgi baigesi ziedai-matyt,iki kitu metu 4u.gif su jumis sioj temukej rolleyes.gif
Atsakyti
Na, aš savo žiedų, geriausiu atveju, sulauksiu tik kitąmet, bet esu šios temos "prenumeratorius". Išdrįsau net rašinėti. Ružavus jau turiu, nors tokie "dideli "kaip pasislėpę, bet bijūnai. Neprarandu vilties turėti ir bordinių, ir baltų. O apie tokį aukštąjį pilotažą, kaip geltoni, tik dabar ir čia iš Jediaros sužinojau blush2.gif . Jei rimtai, tai gaila, kad nužydėjo. Kaip seni žmonės, nors ir man ne 15 ir ne 25, sako su bijūnu žiedais nueidinėja vasara. Jau dienos trumpės. Na, bet nieko. Lauksim kitų žiedų ar kokio netyčiuko. Praeitą vasarą obelis rudenį vieną žiedą išskleidė. Stovėjau ir akių atitraukti negalėjau. Tai mano ružavi bijūnai pasodinti tada, kai kitų jau žydi doh.gif , gali irgi sukvailioti, jei tik šiltas bus ruduo. Pasodinau ne gumbus, o siūlus. Bet auga. ŽODŽIU, PRISIRAŠIAU ŠIOJ TEMOJ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RITUTĖ: 28 birželio 2010 - 00:24
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 28, 02:22)
Pasodinau ne gumbus, o siūlus. Bet auga. ŽODŽIU, PRISIRAŠIAU ŠIOJ TEMOJ.

Nieko, užaugs - svarbiausia, kad tiktų dirva, vieta ir pasodinimo gylis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 06 28, 00:45)
4u.gif pas mane irgi baigesi ziedai-matyt,iki kitu metu 4u.gif su jumis sioj temukej rolleyes.gif

friends.gif
Atsakyti
Sveikos, jeigu kartais kas sugalvotumėt parsisiųst geltoną bijūną, mielai prisidėčiau..o jei pamatysit kur prekyboj Lietuvoje irgi rašykit didžiosiom raidėm..
Atsakyti
Ar dabar labai blogas laikas persodinti bijuna?Noriu i jo vieta pasodinti rododendra.Aisku galeciau laukt rudens ,bet bijau kad tada rododendras nespes isitvirtint iki ziemos g.gif
Atsakyti