ačiū
maniškiai bijūnai-pinavijos (neskiriu, man tas pats, nors mama sako, kad skiriasi) vienas krūmas VISIŠKAi nesukrovė žiedų
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 17, 12:24)
maniškiai bijūnai-pinavijos (neskiriu, man tas pats, nors mama sako, kad skiriasi) vienas krūmas VISIŠKAi nesukrovė žiedų
gal dar visai mažas krūmelis ,todėl nėra žiedų.
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 17, 13:24)
Gal todėl taip sako, kad vieni bijūnai yra vaistiniai
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 16:25)
Dar žydi
oho kaip gražu QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 15:25)
Jediara čia visus erzina tokiais vaizdais... Ech...
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 21, 11:17)
tikrai Jei čia "mažiau" žiedų, tai kaip atrodo "daugiau" ? Jediara, o kodėl tiek mažai lapijos - ar jos nebūna šioje rūšyje, ar jūs nuskabot vardan žiedų?
O kada bijunas galima persodinti? Noriu perkelti i kita vieta...
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 21, 11:17)
Papildyta:
QUOTE(serdis @ 2010 06 21, 16:41)
tikrai Jei čia "mažiau" žiedų, tai kaip atrodo "daugiau" ? Jediara, o kodėl tiek mažai lapijos - ar jos nebūna šioje rūšyje, ar jūs nuskabot vardan žiedų?
Šios rūšies būna labai daug žiedų (štai ankstesnių metų įrodymas ). Lapų niekada neskabau , jų nebūna daug
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 21, 17:37)
O kada bijunas galima persodinti? Noriu perkelti i kita vieta...
Geriausias laikas - rugpjūtis ir rugsėjis , bet ....prigyja ir kitu laiku pasodinti
Jetau Svajonė, nė gėlės...Įkiščiau galvą ir uostyčiau, uostyčiau, uostyčiau...
Šitos man pačios gražiausios ...kai tik kur pardavinėja moterytės, nusiperku visas kiek turi - kitiems gaila palikt
Šitos man pačios gražiausios ...kai tik kur pardavinėja moterytės, nusiperku visas kiek turi - kitiems gaila palikt