Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

ačiū 4u.gif
Atsakyti
maniškiai bijūnai-pinavijos (neskiriu, man tas pats, nors mama sako, kad skiriasi) vienas krūmas VISIŠKAi nesukrovė žiedų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 17, 12:24)
maniškiai bijūnai-pinavijos (neskiriu, man tas pats, nors mama sako, kad skiriasi) vienas krūmas VISIŠKAi nesukrovė žiedų blink.gif

gal dar visai mažas krūmelis ,todėl nėra žiedų.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 06 17, 13:24)

Gal todėl taip sako, kad vieni bijūnai yra vaistiniai ax.gif
Atsakyti
Dar žydi ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 16:25)
Dar žydi  ax.gif
oho kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 21, 01:09)
oho kaip gražu  wub.gif

aciuks.gif Tik po persodinimo žiedų mažiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 15:25)
Dar žydi  ax.gif

user posted image

Jediara čia visus erzina tokiais vaizdais... Ech...
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 21, 11:17)
tikrai thumbup.gif Jei čia "mažiau" žiedų, tai kaip atrodo "daugiau" blink.gif ? Jediara, o kodėl tiek mažai lapijos - ar jos nebūna šioje rūšyje, ar jūs nuskabot vardan žiedų?
Atsakyti
O kada bijunas galima persodinti? g.gif Noriu perkelti i kita vieta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 21, 11:17)

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(serdis @ 2010 06 21, 16:41)
tikrai  thumbup.gif Jei čia "mažiau" žiedų, tai kaip atrodo "daugiau"  blink.gif ? Jediara, o kodėl tiek mažai lapijos - ar jos nebūna šioje rūšyje, ar jūs nuskabot vardan žiedų?

Šios rūšies būna labai daug žiedų (štai ankstesnių metų įrodymas ax.gif ). Lapų niekada neskabau schmoll.gif , jų nebūna daug ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 21, 17:37)
O kada bijunas galima persodinti?  g.gif Noriu perkelti i kita vieta... unsure.gif

Geriausias laikas - rugpjūtis ir rugsėjis , bet ....prigyja ir kitu laiku pasodinti rolleyes.gif
Atsakyti
Jetau wub.gif wub.gif Svajonė, nė gėlės...Įkiščiau galvą ir uostyčiau, uostyčiau, uostyčiau...

Šitos man pačios gražiausios wub.gif ...kai tik kur pardavinėja moterytės, nusiperku visas kiek turi - kitiems gaila palikt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 birželio 2010 - 18:46