Štai mano pernai sodinto medėjančio bijūno du žiedai
Pirkau senukuose pilnavidurio bijūno šaknį, o prasiskleidė tuščiaviduris raudonas
Ar yra tikimybė, kad kitais metais bus pilnaviduriai? Nes tai pirmas žiedas,bet norėjau tai pilnavidurių
Ar yra tikimybė, kad kitais metais bus pilnaviduriai? Nes tai pirmas žiedas,bet norėjau tai pilnavidurių
QUOTE(Aderaa @ 2010 06 09, 17:09)
Štai mano pernai sodinto medėjančio bijūno du žiedai
Labai gražu , kitais metais bus dar daugiau
Papildyta:
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 09, 20:16)
Pirkau senukuose pilnavidurio bijūno šaknį, o prasiskleidė tuščiaviduris raudonas
Hmmm , sunku pasakyti, bet šiaip turėtų žydėti toks, kokį pirkai, nelabai tuščiaviduris taps pilnaviduriu Gal įdėtum foto
QUOTE(jediara @ 2010 06 09, 21:39)
Labai gražu , kitais metais bus dar daugiau
Papildyta:
Hmmm , sunku pasakyti, bet šiaip turėtų žydėti toks, kokį pirkai, nelabai tuščiaviduris taps pilnaviduriu Gal įdėtum foto
Papildyta:
Rytoj, nes jau tamsu
QUOTE(Ega1969 @ 2010 06 09, 21:38)
Pavydziu tokio bijuno
QUOTE(Ega1969 @ 2010 06 09, 22:38)
stai ir mano bijunelis...
Labai gražu
Oi merginos kokie ziedai Kazkaip man bijunai atrodo atstoja rododendrus irgi dideli ir ispudingoi ziedai be to musu klimato juostos, senovinis musu bobuciu darzeliu augalas apdainuotas lietuviu liaudies dainose . Labai myliu sias geles. Mano gelynas pilnas visokiu augalu, bet va vakar isroviau kelis niekam tikusius ir nusususius, padariau naujos vietos bijunams. Mama zadejo is drauges gauti balta pilnaviduri, buvo atnesus paskintu ziedu labai grazus
Nufotkinau saviskius turiu kol kas tik ryskiai rozinius, ikelsiu gal pavyks ir siandien
Dabar tvarkom aplinka palei pirti ir lauko pavesine, va ten pasodinau alyvu, galvoju ir jazmina perkelt o sakia daug ir ivairiu bijunu ir jurginu kaip manot
Nufotkinau saviskius turiu kol kas tik ryskiai rozinius, ikelsiu gal pavyks ir siandien
Dabar tvarkom aplinka palei pirti ir lauko pavesine, va ten pasodinau alyvu, galvoju ir jazmina perkelt o sakia daug ir ivairiu bijunu ir jurginu kaip manot
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 09, 19:16)
manasis naujasis baltas taip pat išsiskleidė kaip nepilnaviduris. Pirkau pilnavidurį.
QUOTE(zydrunyte @ 2010 06 10, 10:07)
o jei alyvos, jazminai skirtingų rūšių ir skirtingu laiku žydintys, tai dar bus pratęstas ir žydėjimo laikas
Bus gražu Žinoma, jei yra noro ir vietos iškastiems jurginams sandėliuot žiemos metu
Pirkau va tokius:
Kadangi šaknys buvo nedidelės, pasodinau abu kartu- vienas šiais metais pražydo
Ar yra tikimybė, kad kitais metais bus pilnaviduris?
Kadangi šaknys buvo nedidelės, pasodinau abu kartu- vienas šiais metais pražydo
Ar yra tikimybė, kad kitais metais bus pilnaviduris?
Na man atrodo, kad toks ir bus koks yra. Dažnai ne tas išauga... Aš pernai vilgdalgius pirkau ir ne ta spalva prasiskleidė, o ant rožių pakuočių šiemet ir radau parašyta, nuotrauka gali neatitikti spalvos tikro žiedo. .
O bijūnai mano iš senų laikų , tai tie man ir grožiu ir kvapu faini, tik rožinia, reiktų baltų dar iš kokių bobučių gaut
O bijūnai mano iš senų laikų , tai tie man ir grožiu ir kvapu faini, tik rožinia, reiktų baltų dar iš kokių bobučių gaut