Kažkada teko skaityti, kad skruzdės padeda prasiskleisti bijūno žiedui, nes palaisvina žiedlapių sukibimą ar kažkas panašaus, nes jeigu tipo nėra skruzdėlių, tai žiedas nepajėgia išsiskleisti.Nepamenu kur buvo parašyta, bet atkreipiau dėmesį, kad atrodo tiesa, nes ant mažų pumpurėlių skruždėlių nėra ir jie nesiskleidžia,nors neligoti ir nepajuodę.
QUOTE(zundyte @ 2010 06 07, 09:37)
skruzdėlės ir bijūnai ,tai matyt neatskiriami dalykai ,bet jos nieko nedaro jiems ,tai aš irgi nekreipiu dėmesio
Papildyta:
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 07, 10:55)
Įdomus pastebėjimas
Jediara gal galit parasyti is kur jus siuntetes
QUOTE(Laivite @ 2010 06 07, 14:37)
Jediara gal galit parasyti is kur jus siuntetes
Reikėtų paieškoti, nes neprisimenu
QUOTE(jediara @ 2010 06 06, 23:42)
Užtenka atskelti tik dalį jo, kaip ir visų kitų bijūnų . Geriausiai tai daryti vasaros pabaigoje, bet auga ir dabar sodinti
Tai galima neiskasus? Ar gerai supratau
QUOTE(simson @ 2010 06 07, 18:24)
Tai galima neiskasus? Ar gerai supratau
Žinoma - kastuvu stipriai "spustelk" dalį krūmo ir po to atsargiai tą dalį iškask, o kitas tegul auga. Aišku, keletą bulvių teks "paaukoti", bet nieko, užaugs
QUOTE(asara1 @ 2010 06 08, 23:34)
Mano bijunas sukrove keleta pumpuru jau senokai, bet jie niekaip neprasiskleidzia
Nesuprantu kodėl
Pas mane jau prasidėjo žydėjimas
QUOTE(jediara @ 2010 06 08, 23:03)
Ir as nesuprantu. Siandien dar apziurejau, sukrauti 5 pumpurai balti , bet dar neisprogo. Pernai rudeni sodinti.
Beje, jediara, laukiu zinuteles del krapiniu bijunu. Prilekciau kada
QUOTE(asara1 @ 2010 06 09, 12:09)
Daugiau dar nelabai kas žydi, tai dar tektų palaukti , o jei nori tik bijūno, tai šeštadienį žadu važiuoti į Kauną
QUOTE(jediara @ 2010 06 09, 11:21)
Daugiau dar nelabai kas žydi, tai dar tektų palaukti , o jei nori tik bijūno, tai šeštadienį žadu važiuoti į Kauną
Butu labai gerai, jei galetum Arba, kada prie progos susitikima pas pacia gal suderintume. Butu smagu gelynsu pamatyti
QUOTE(asara1 @ 2010 06 09, 15:27)
Butu labai gerai, jei galetum Arba, kada prie progos susitikima pas pacia gal suderintume. Butu smagu gelynsu pamatyti
Būtų malonu, kad užsuktum