Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

Kažkada teko skaityti, kad skruzdės padeda prasiskleisti bijūno žiedui, nes palaisvina žiedlapių sukibimą ar kažkas panašaus, nes jeigu tipo nėra skruzdėlių, tai žiedas nepajėgia išsiskleisti.Nepamenu kur buvo parašyta, bet atkreipiau dėmesį, kad atrodo tiesa, nes ant mažų pumpurėlių skruždėlių nėra ir jie nesiskleidžia,nors neligoti ir nepajuodę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 06 07, 09:37)
skruzdėlės ir bijūnai ,tai matyt neatskiriami dalykai wub.gif  ,bet jos nieko nedaro jiems ,tai aš irgi nekreipiu dėmesio 4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 07, 10:55)

Įdomus pastebėjimas smile.gif
Atsakyti
Jediara gal galit parasyti is kur jus siuntetes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 07, 14:37)
Jediara gal galit parasyti is kur jus siuntetes  ax.gif

Reikėtų paieškoti, nes neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 06, 23:42)

Užtenka atskelti tik dalį jo, kaip ir visų kitų bijūnų . Geriausiai tai daryti vasaros pabaigoje, bet auga ir dabar sodinti mirksiukas.gif

Tai galima neiskasus? Ar gerai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 06 07, 18:24)
Tai galima neiskasus? Ar gerai supratau  g.gif

Žinoma - kastuvu stipriai "spustelk" dalį krūmo ir po to atsargiai tą dalį iškask, o kitas tegul auga. Aišku, keletą bulvių teks "paaukoti", bet nieko, užaugs rolleyes.gif
Atsakyti
Mano bijunas sukrove keleta pumpuru jau senokai, bet jie niekaip neprasiskleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 06 08, 23:34)
Mano bijunas sukrove keleta pumpuru jau senokai, bet jie niekaip neprasiskleidzia  g.gif

Nesuprantu kodėl g.gif
Pas mane jau prasidėjo žydėjimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 08, 23:03)
Nesuprantu kodėl  g.gif
Pas mane jau prasidėjo žydėjimas  ax.gif

Ir as nesuprantu. Siandien dar apziurejau, sukrauti 5 pumpurai balti , bet dar neisprogo. Pernai rudeni sodinti.

Beje, jediara, laukiu zinuteles del krapiniu bijunu. Prilekciau kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 06 09, 12:09)

Beje, jediara, laukiu zinuteles del krapiniu bijunu. Prilekciau kada  mirksiukas.gif

Daugiau dar nelabai kas žydi, tai dar tektų palaukti ax.gif , o jei nori tik bijūno, tai šeštadienį žadu važiuoti į Kauną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 09, 11:21)
Daugiau dar nelabai kas žydi, tai dar tektų palaukti ax.gif , o jei nori tik bijūno, tai šeštadienį žadu važiuoti į Kauną  mirksiukas.gif

Butu labai gerai, jei galetum ax.gif Arba, kada prie progos susitikima pas pacia gal suderintume. Butu smagu gelynsu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 06 09, 15:27)
Butu labai gerai, jei galetum  ax.gif Arba, kada prie progos susitikima pas pacia gal suderintume. Butu smagu gelynsu pamatyti  ax.gif

drinks_cheers.gif Būtų malonu, kad užsuktum mirksiukas.gif
Atsakyti