Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

tai nenorėk pirmais metais ,kad žiedais apsipiltų mirksiukas.gif ,pabarstyk pelenais ,patręšk ,rudeniop žinau ,kad reikia daug lieti,jei lietaus nėra ir kitais metais džiaugsies ...šiaip labai gražus krūmas ,lapai gražūs ,nesusisukę,o kad ten keli nudžiuvę stiebeliai tai manau nieko jam nenutiks ,maniškiams ne kartą taip buvo po persodinimo ,atsigaus ir žydės...manau ,pasek ar tų stiebų tokių neatsiranda daugiau ,ir nusiramink,jei daugiau neatsiras ,viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 06, 12:41)
Sveikos, na štai ir mano šiaurėj (iš tiesų tai rytinėj pusėj) bijūnėlis pradeda žiedelius rodyt.

Graži spalva wub.gif
Jei turi previkuro - puršk ir šiek tiek palaistyk juo, pelenais reikėjo barstyti pavasarį mirksiukas.gif , aišku, jei pabertum dabar - būtų geriau nei iš viso nieko rolleyes.gif
Atsakyti
wub.gif As irgi isimylejus bijunus. Uzpernai pirkau viena ruzava bijuna tai pernai tik vienas ziedas tebuvo, bet jau dabar maciau, kad ziedu zymiai daugiau sulauksiu.
O as taigi uzmaciau visa bijunu aleja, ten gal 50 ar 100 bijunu auga, pas musu pazystamus ax.gif taigi paprasiau, kad ir man kelis duotu, tai as gavau 4 didelius bijunus kurie nelabai tinkamoj vietoj augo, visus issikasiau, daug storu saknies gumbu buvo atskilusiu tai ir tas saknis susirinkau ir i zeme uzkasiau, gal kas islys g.gif Kasiau juos pavasari, nes jau laukti rudens negalejau doh.gif na bet rudeni tai dar bijunu gausiu, tik jau kai prades zydeti man reiks krumus pasizymeti kuriu noriu drinks_cheers.gif
blush2.gif Na va ir pasigyriau rolleyes.gif

Toj alejoj va toki bijuna maciau kaip man jo dalele atsiskelt reiks, ar ji visa reik iskast ir tada dalint?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simson: 06 birželio 2010 - 17:46
Ačiū Zudnyte ir Jediara už patarimus ir padrąsinimus 4u.gif
Atsakyti
O čia mano rudenį persodintas ir dabar pražydęs bijūnas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vai koks grozis wub.gif
Stoju i eile del sito grazuolio wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

Kokie gražūs bijūnai... Mano meilė irgi... Šiemet planuoju irgi pasisodinti kelis naujas krūmelius. Tad ir turiu porą klausimukų. Kažkaip niekad nekreipiau dėmesio, ar yra pardavime įdomesnių rūšių, ir kur ieškoti? ax.gif ax.gif ax.gif Ir kada geriausiai sodinti? RUgpjūtį jau galima (o gal ankščiau jau galima, nužydėjus)???

Jediara, ar jūs parduodate savus? nes pamačiau kelis wub.gif wub.gif wub.gif Ir iš vis nuostabūs jūsų gėlynai... Užpavydėjau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 06, 20:10)
O čia mano rudenį persodintas ir dabar pražydęs bijūnas  smile.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2010 06 06, 19:41)

Toj alejoj va toki bijuna maciau kaip man jo dalele atsiskelt reiks, ar ji visa reik iskast ir tada dalint?

Užtenka atskelti tik dalį jo, kaip ir visų kitų bijūnų . Geriausiai tai daryti vasaros pabaigoje, bet auga ir dabar sodinti mirksiukas.gif
Na bet Tavo pažystami ir bijūnų augina "neblogą" kiekį bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2010 06 06, 20:50)
4u.gif Sveikos,

Kokie gražūs bijūnai... Mano meilė irgi... Šiemet planuoju irgi pasisodinti kelis naujas krūmelius. Tad ir turiu porą klausimukų. Kažkaip niekad nekreipiau dėmesio, ar yra pardavime įdomesnių rūšių, ir kur ieškoti?  ax.gif  ax.gif  ax.gif Ir kada geriausiai sodinti? RUgpjūtį jau galima (o gal ankščiau jau galima, nužydėjus)???

Jediara, ar jūs parduodate savus? nes pamačiau kelis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir iš vis nuostabūs jūsų gėlynai... Užpavydėjau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Įdomesnių reikia ieškoti ir parsisiųsti rolleyes.gif Pati šiemet nežinau ar turėsiu, nes pernai prieš persodinant "mažinau" kerelius, tik paprasto krapinio turėjau pertekliųax.gif
Atsakyti
g.gif mergikės ką daryt visi bumbulai pilni skruzdelių, kaip jas išnaikint, nepakenkiant augalui verysad.gif Jau antrus metus taip tik pradeda bijūnas ruoštis žydėt tuo skruzdės užpuola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 06 07, 00:52)
g.gif mergikės ką daryt visi bumbulai pilni skruzdelių, kaip jas išnaikint, nepakenkiant augalui verysad.gif  Jau antrus metus taip tik pradeda bijūnas ruoštis žydėt tuo skruzdės užpuola verysad.gif

Todėl, kad pumpurai yra saldūs ir tai patinka skruzdėlėms - nieko nedarau nuo jų, o bijūnai žydi ax.gif
Atsakyti
skruzdėlės ir bijūnai ,tai matyt neatskiriami dalykai wub.gif ,bet jos nieko nedaro jiems ,tai aš irgi nekreipiu dėmesio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti