tai nenorėk pirmais metais ,kad žiedais apsipiltų ,pabarstyk pelenais ,patręšk ,rudeniop žinau ,kad reikia daug lieti,jei lietaus nėra ir kitais metais džiaugsies ...šiaip labai gražus krūmas ,lapai gražūs ,nesusisukę,o kad ten keli nudžiuvę stiebeliai tai manau nieko jam nenutiks ,maniškiams ne kartą taip buvo po persodinimo ,atsigaus ir žydės...manau ,pasek ar tų stiebų tokių neatsiranda daugiau ,ir nusiramink,jei daugiau neatsiras ,viskas bus gerai
QUOTE(serdis @ 2010 06 06, 12:41)
Sveikos, na štai ir mano šiaurėj (iš tiesų tai rytinėj pusėj) bijūnėlis pradeda žiedelius rodyt.
Graži spalva
Jei turi previkuro - puršk ir šiek tiek palaistyk juo, pelenais reikėjo barstyti pavasarį , aišku, jei pabertum dabar - būtų geriau nei iš viso nieko
As irgi isimylejus bijunus. Uzpernai pirkau viena ruzava bijuna tai pernai tik vienas ziedas tebuvo, bet jau dabar maciau, kad ziedu zymiai daugiau sulauksiu.
O as taigi uzmaciau visa bijunu aleja, ten gal 50 ar 100 bijunu auga, pas musu pazystamus taigi paprasiau, kad ir man kelis duotu, tai as gavau 4 didelius bijunus kurie nelabai tinkamoj vietoj augo, visus issikasiau, daug storu saknies gumbu buvo atskilusiu tai ir tas saknis susirinkau ir i zeme uzkasiau, gal kas islys Kasiau juos pavasari, nes jau laukti rudens negalejau na bet rudeni tai dar bijunu gausiu, tik jau kai prades zydeti man reiks krumus pasizymeti kuriu noriu
Na va ir pasigyriau
Toj alejoj va toki bijuna maciau kaip man jo dalele atsiskelt reiks, ar ji visa reik iskast ir tada dalint?
O as taigi uzmaciau visa bijunu aleja, ten gal 50 ar 100 bijunu auga, pas musu pazystamus taigi paprasiau, kad ir man kelis duotu, tai as gavau 4 didelius bijunus kurie nelabai tinkamoj vietoj augo, visus issikasiau, daug storu saknies gumbu buvo atskilusiu tai ir tas saknis susirinkau ir i zeme uzkasiau, gal kas islys Kasiau juos pavasari, nes jau laukti rudens negalejau na bet rudeni tai dar bijunu gausiu, tik jau kai prades zydeti man reiks krumus pasizymeti kuriu noriu
Na va ir pasigyriau
Toj alejoj va toki bijuna maciau kaip man jo dalele atsiskelt reiks, ar ji visa reik iskast ir tada dalint?
Ačiū Zudnyte ir Jediara už patarimus ir padrąsinimus
Vai koks grozis
Stoju i eile del sito grazuolio
Stoju i eile del sito grazuolio
Sveikos,
Kokie gražūs bijūnai... Mano meilė irgi... Šiemet planuoju irgi pasisodinti kelis naujas krūmelius. Tad ir turiu porą klausimukų. Kažkaip niekad nekreipiau dėmesio, ar yra pardavime įdomesnių rūšių, ir kur ieškoti? Ir kada geriausiai sodinti? RUgpjūtį jau galima (o gal ankščiau jau galima, nužydėjus)???
Jediara, ar jūs parduodate savus? nes pamačiau kelis Ir iš vis nuostabūs jūsų gėlynai... Užpavydėjau
Kokie gražūs bijūnai... Mano meilė irgi... Šiemet planuoju irgi pasisodinti kelis naujas krūmelius. Tad ir turiu porą klausimukų. Kažkaip niekad nekreipiau dėmesio, ar yra pardavime įdomesnių rūšių, ir kur ieškoti? Ir kada geriausiai sodinti? RUgpjūtį jau galima (o gal ankščiau jau galima, nužydėjus)???
Jediara, ar jūs parduodate savus? nes pamačiau kelis Ir iš vis nuostabūs jūsų gėlynai... Užpavydėjau
QUOTE(jediara @ 2010 06 06, 20:10)
O čia mano rudenį persodintas ir dabar pražydęs bijūnas
Ačiū
Papildyta:
Užtenka atskelti tik dalį jo, kaip ir visų kitų bijūnų . Geriausiai tai daryti vasaros pabaigoje, bet auga ir dabar sodinti
Na bet Tavo pažystami ir bijūnų augina "neblogą" kiekį
Papildyta:
Įdomesnių reikia ieškoti ir parsisiųsti Pati šiemet nežinau ar turėsiu, nes pernai prieš persodinant "mažinau" kerelius, tik paprasto krapinio turėjau perteklių
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2010 06 06, 19:41)
Užtenka atskelti tik dalį jo, kaip ir visų kitų bijūnų . Geriausiai tai daryti vasaros pabaigoje, bet auga ir dabar sodinti
Na bet Tavo pažystami ir bijūnų augina "neblogą" kiekį
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2010 06 06, 20:50)
Sveikos,
Įdomesnių reikia ieškoti ir parsisiųsti Pati šiemet nežinau ar turėsiu, nes pernai prieš persodinant "mažinau" kerelius, tik paprasto krapinio turėjau perteklių
mergikės ką daryt visi bumbulai pilni skruzdelių, kaip jas išnaikint, nepakenkiant augalui Jau antrus metus taip tik pradeda bijūnas ruoštis žydėt tuo skruzdės užpuola
QUOTE(virugie @ 2010 06 07, 00:52)
mergikės ką daryt visi bumbulai pilni skruzdelių, kaip jas išnaikint, nepakenkiant augalui Jau antrus metus taip tik pradeda bijūnas ruoštis žydėt tuo skruzdės užpuola
Todėl, kad pumpurai yra saldūs ir tai patinka skruzdėlėms - nieko nedarau nuo jų, o bijūnai žydi
skruzdėlės ir bijūnai ,tai matyt neatskiriami dalykai ,bet jos nieko nedaro jiems ,tai aš irgi nekreipiu dėmesio