Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(RITUTĖ @ 2010 06 02, 10:36)
Jei nieks nebandys lyst, tai stovėsiu atsipūtus arba atsisėsiu, bet nesitrauksiu.  O pikta, tai kaip samurajus - priešą gasdinu ir savo išvaizda ax.gif . O kas čia yra - iki rudens, tik keli mėnesiai. bigsmile.gif Čia jums, jauniklėms, laikas kaip sraigė slenka, o man viesulu skrenda. Atsiprašau už spamą. blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 23:12)
Žydėjimas  ax.gif

user posted image

Fantastika, nebuvau dar tokių mačiusi thumbup.gif thumbup.gif
Po tokių vaizdų man su savo bijūnais tik po lapais slėptis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 06 02, 12:24)
Fantastika,  nebuvau dar tokių mačiusi thumbup.gif  thumbup.gif
Po tokių vaizdų man su savo bijūnais tik po lapais slėptis cool.gif

taigis, taigis..Jediara, deja, nesako, kiek čia duonos kepalų užkasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 02, 15:34)
taigis, taigis..Jediara, deja, nesako, kiek čia duonos kepalų užkasta  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif deja, šią "trąšą" sužinojau visai neseniai ir dar nebandžiau blush2.gif , bet jie gauna Hidrocomplekso ir pelenų ax.gif
Atsakyti
Vaje o maniškiai senoviški,kartais ir ant garbės žodžio telaikosi,trąšas mato kaip mes savo ausis biggrin.gif
Atsakyti
Kokiom trasom tresiate savo grazuolius, kad butu daug ziedu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 06 03, 00:16)
Kokiom trasom tresiate savo grazuolius, kad butu daug ziedu?  bigsmile.gif

Jei turi laiko, paskaitinėk temą nuo pradžių, nes jei pas tave mažai žiedų, tai nebūtinai trūksta trąšų, gali trūkti saulės, arba per dažnai persodinti, arba per jauni krūmai. O šiaip trąšos niekuo neįpatingos. Straipsniuose rašo, kad labai gerai tręšti perždiūvusiu mėšlu. Labai visas suintrigavo kažkurios močiutės būdas pakasti vandenyje išmirkytą juodos duonos kepaliuką. Jediara ką tik rašė, kad tręšia hidrocomplex ir pabarsto pelenų. Tai iš esmės gali pati pasirinkti trąšas, tik nepertręšk iš to noro žiedų mirksiukas.gif Kiek suprantu, netinka tręšti rudenį, nes tada paskatini naujų šaknų augimą ir žiemą jos užšaldamos gali pakenkti augalui. Daugiau jau neišmanau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 03, 11:21)
Daugiau jau neišmanau  ax.gif

Viską puikiai išmanai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 23:12)
Žydėjimas  ax.gif

user posted image

Jediara,nelabai mėgstu bijūnus,bet nuo šito vaizdo aš be žodžių blink.gif Ir labai džiaugiuosi,kad įlindau čia,nes galų gale žinosiu ko ieškoti.Jau senokai tenka praeiti pro namą,kur šitas grožis auga užkištas už gyvatvorės ir šeimininkai nežino pavadinimo.Niekada nebūčiau net įtarusi,kad tai bijūnas.
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 01, 08:40)
dabar negausite...ne tas metas, kai bijūnai sodinami..o sodinami jie ir prekyboje yra vasaros pabaigoje..

Prekyboje tikrai buvo pavasarį.O dėl pasirinkimo,tai tradiciniai-balti, rožiniai ir raudoni
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 02, 14:44)
bet jie gauna Hidrocomplekso ir pelenų  ax.gif

kas čia? g.gif o maniškiams pelenai nepatiko doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 06 03, 12:24)
Jediara,nelabai mėgstu bijūnus,bet nuo šito vaizdo aš be žodžių blink.gif Ir labai džiaugiuosi,kad įlindau čia,nes galų gale žinosiu ko ieškoti.Jau senokai tenka praeiti pro namą,kur šitas grožis auga užkištas už gyvatvorės ir šeimininkai nežino pavadinimo.Niekada nebūčiau net įtarusi,kad tai bijūnas.

Tai medėjantis bijūnas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2010 06 03, 13:52)
kas čia? g.gif o maniškiams pelenai nepatiko doh.gif

Graži bijūnėlio spalva thumbup.gif Iš ko sprendi, kad nepatiko pelenai - bijūnams jie patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 03, 13:52)
user posted image

Labai gražutėlis thumbup.gif
Atsakyti