Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 23:12)
Žydėjimas  ax.gif

user posted image

nuostabiai atrodo thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu, labai jau įspūdinga mirksiukas.gif ..Čia kiek krūmų yra? Šiaip labai gražūs tie tokie kaip ir senoviniai...mes tokius baltus auginam, laukiu nesulaukiu žiedų...
Atsakyti
Jediara sitokie groziai wub.gif
As ir bandysiu draugauti su jais nes kiek pirkausi ne vienas neisgyveno bet si kart tai didziuli nusipirkau vazone isodintas baltais ziedais zydejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 28, 23:12)
Žydėjimas  ax.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 05 29, 11:28)
Turėtų pavykti. Bandyk palenkusi prismeigti šakelę (kaip agrastus, serbentus). Skaičiau, kad tai lengviausias būdas. 4u.gif  Pati neturėjau galimybės išbandyti... ax.gif

bigsmile.gif Ačiū, pabandysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 29, 16:09)
..Čia kiek krūmų yra? Šiaip labai gražūs tie tokie kaip ir senoviniai...mes tokius baltus auginam, laukiu nesulaukiu žiedų...

Tai vienas krūmas, tik gal koks 10 m. auga pas mane
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2010 05 29, 17:04)

As ir bandysiu draugauti su jais nes kiek pirkausi ne vienas neisgyveno bet si kart tai didziuli nusipirkau vazone isodintas baltais ziedais zydejo  thumbup.gif

Susidraugausi, jis visai nereiklus ax.gif O kur foto? mirksiukas.gif

AČIŪ visoms už pagyrimus aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 30, 14:25)

wub.gif jediara, kaip gražu... aš saviškio vis laukiu, jau negaliu ištverti, o anas vis maivosi ir ilgiausiai kaupiasi, toks įspūdis kad aš gyvenu šiaurėj blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 05 30, 20:48)
QUOTE(jediara @ 2010 05 30, 14:25)

wub.gif jediara, kaip gražu... aš saviškio vis laukiu, jau negaliu ištverti, o anas vis maivosi ir ilgiausiai kaupiasi, toks įspūdis kad aš gyvenu šiaurėj blink.gif

Laukiam laukiam Tavo "šiaurinuko" biggrin.gif
Atsakyti
Auginu ir aš bijūnus,na maniškiai tai tie senoviški,ružavais žiedais visada pražysta birželio viduryje,dar yra beveik baltas su vos vos gelsvu atspalviu,kitus du pernai mažoji parvežė iš giminaičių tai dar nežinau kokie bus,bet žiedus turi.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 30, 13:25)

Net širdis kvaksėt pradėjo pamačius tokį grožį...
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 30, 22:43)
Auginu ir aš bijūnus,na maniškiai tai tie senoviški,ružavais žiedais visada pražysta birželio viduryje,dar yra beveik baltas su vos vos gelsvu atspalviu,kitus du pernai mažoji parvežė iš giminaičių tai dar nežinau kokie bus,bet žiedus turi.

Lauksime foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RITUTĖ @ 2010 05 31, 00:41)
Net širdis kvaksėt pradėjo pamačius tokį grožį...

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2010 05 28, 13:54)
Sveikutės. Gal žinot kur nusipirkti būtų galima medėjantį bijūną, labai noriu pasisodinti, bet nerandu kur nusipirkti g.gif

Kaip tik savaitgali buvau Augalu mugeje (vilniuje botanikos sode), tai labai stebejausi, kad siemet labai daug sumedejusiu bijunu parduoda...
Atsakyti