Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

Pradeda žydėti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 22 gegužės 2010 - 11:01
QUOTE(jediara @ 2010 05 22, 13:01)
Pradeda žydėti  ax.gif

user posted image

Jau tuoj apsipils pilnas žiedais. Lauksim nuotraukų smile.gif

Atsakyti
Mano bijunu skruzdes varineja, pumpurai ju pilni.Bet amaro neiziuriu...Bijau ar nepakenks ziedui?
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2010 05 23, 21:51)
Mano bijunu skruzdes varineja, pumpurai ju pilni.Bet amaro neiziuriu...Bijau ar nepakenks ziedui?

pas mane kasmet varinėja, bet lyg nieko jiem nenutinka...
Atsakyti
Pradeda žydėti ir kiti bijūnai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 23, 23:30)
Pradeda žydėti ir kiti bijūnai  ax.gif

user posted image

Vajė vajė, kokia GROŽYBĖ thumbup.gif 4u.gif Dievulis tokiu sodininkės talentu apdovanojęs... 4u.gif Nes augini labai jau įvairiausias elitines GĖLES, kurios tik bujoja ir tarpsta iš pasitenkinimo... yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 05 24, 00:39)
Vajė vajė, kokia GROŽYBĖ thumbup.gif  4u.gif Dievulis tokiu sodininkės talentu apdovanojęs... 4u.gif Nes augini labai jau įvairiausias elitines GĖLES, kurios tik bujoja ir tarpsta iš pasitenkinimo... yahoo.gif  assa.gif

Ačiū, Fonda aciuks.gif Jūs, kaip ir visuomet pagyrų negailite blush2.gif , o pati esate tokia gėlininė- sodininkė thumbup.gif , kad man iki Jūsų dar labai toli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 24, 00:30)
Pradeda žydėti ir kiti bijūnai  ax.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 23, 23:51)
Ačiū, Fonda  aciuks.gif Jūs, kaip ir visuomet pagyrų negailite  blush2.gif , o pati esate tokia gėlininė- sodininkė  thumbup.gif , kad man iki Jūsų dar labai toli  ax.gif

Čia ne PAGYROS clap_1.gif O FAKTO konstatavimas smartass.gif
Na aš tikrai su žeme pasiekimų neturiu blush2.gif Jau seniai sakiau, kad mano visas gyvenimas ir visa mano meilė yra KATĖS... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 24 gegužės 2010 - 11:32
QUOTE(Fonda @ 2010 05 24, 12:31)
: Jau seniai sakiau, kad mano visas gyvenimas ir visa mano meilė yra KATĖS... tongue.gif

+ orchidėjos thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gražu, kad jau žydi bijūnai, o kvapas wub.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal žinot kur nusipirkti būtų galima medėjantį bijūną, labai noriu pasisodinti, bet nerandu kur nusipirkti g.gif
Atsakyti