Pradeda žydėti
QUOTE(jediara @ 2010 05 22, 13:01)
Jau tuoj apsipils pilnas žiedais. Lauksim nuotraukų
Mano bijunu skruzdes varineja, pumpurai ju pilni.Bet amaro neiziuriu...Bijau ar nepakenks ziedui?
QUOTE(ARasytee @ 2010 05 23, 21:51)
Mano bijunu skruzdes varineja, pumpurai ju pilni.Bet amaro neiziuriu...Bijau ar nepakenks ziedui?
pas mane kasmet varinėja, bet lyg nieko jiem nenutinka...
QUOTE(jediara @ 2010 05 23, 23:30)
Vajė vajė, kokia GROŽYBĖ Dievulis tokiu sodininkės talentu apdovanojęs... Nes augini labai jau įvairiausias elitines GĖLES, kurios tik bujoja ir tarpsta iš pasitenkinimo...
QUOTE(Fonda @ 2010 05 24, 00:39)
Vajė vajė, kokia GROŽYBĖ Dievulis tokiu sodininkės talentu apdovanojęs... Nes augini labai jau įvairiausias elitines GĖLES, kurios tik bujoja ir tarpsta iš pasitenkinimo...
Ačiū, Fonda Jūs, kaip ir visuomet pagyrų negailite , o pati esate tokia gėlininė- sodininkė , kad man iki Jūsų dar labai toli
QUOTE(jediara @ 2010 05 23, 23:51)
Ačiū, Fonda Jūs, kaip ir visuomet pagyrų negailite , o pati esate tokia gėlininė- sodininkė , kad man iki Jūsų dar labai toli
Čia ne PAGYROS O FAKTO konstatavimas
Na aš tikrai su žeme pasiekimų neturiu Jau seniai sakiau, kad mano visas gyvenimas ir visa mano meilė yra KATĖS...
QUOTE(Fonda @ 2010 05 24, 12:31)
: Jau seniai sakiau, kad mano visas gyvenimas ir visa mano meilė yra KATĖS...
+ orchidėjos
Sveikutės. Gal žinot kur nusipirkti būtų galima medėjantį bijūną, labai noriu pasisodinti, bet nerandu kur nusipirkti