QUOTE(Fonda @ 2010 05 13, 23:45)
50 km tai tikrai nemažai Kartais lyja kaip siena, o už žingsnio - jau ne.Saulė šviečia. Gi matėt, kaip lietus "eina"... O tai tiek toli darbas Mano senajam sode irgi vienais metais buvo toks uraganas ir liūtis su ledais, kad pasodintus ir jau su laiškais svogūnų sodinukus išnešė už tvoros...
Jediara, į temą Prisiminiau tokį zababoną, kad bijūnai gerai auga tik prie tako... O va aš tavąjį superinį gražuolį ne prie pačio tako, bet kiek tolėliau pasodinau Ar nereiks perkraustyti kitąmet?
Jediara, į temą Prisiminiau tokį zababoną, kad bijūnai gerai auga tik prie tako... O va aš tavąjį superinį gražuolį ne prie pačio tako, bet kiek tolėliau pasodinau Ar nereiks perkraustyti kitąmet?
Gal ir nemažai, bet jau seniai įpratau važinėti (tik žiemą nelabai malonu, kai slidus kelias), tik keista, kad kur dirbu, tik vos vos lijo, o namuose
Nieko sau uraganas , tai pas mane dar mažesnė liūtis buvo Nors visi hibridiniai narcizai gulėjo ant dirvos, o poetiniai sau žydi iškėlę galveles
Žinokite, apie pasodinimą prie tako girdžiu pirmą kartą Manau, kad persodinti nereikės, nes jis augo ne prie tako , kaip ir visi kiti