Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

norejau pasiklausti, jediaros ir laivite cia kazkokie veisliniai bijunai? ar cia paprasti taip auga? pas mane ish praeitu metu maksiminis yra, bet tikrai ne taip auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshke @ 2010 05 03, 12:44)
norejau pasiklausti, jediaros ir laivite cia kazkokie veisliniai bijunai? ar cia paprasti taip auga? pas mane ish praeitu metu maksiminis yra, bet tikrai ne taip auga g.gif

Tai Bijūnas siauralapis (Paeonia tenuifolia) , liaudyje vadinamas "krapiniu", nes lapai panašūs į krapus biggrin.gif , o Jūsų bijūnai iš Maximos turėtų augti panašiai, kaip šis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 03, 20:28)
Tai Bijūnas siauralapis (Paeonia tenuifolia) , liaudyje vadinamas "krapiniu", nes lapai panašūs į krapus  biggrin.gif , o Jūsų bijūnai iš Maximos turėtų augti panašiai, kaip šis  ax.gif

user posted image

aha aciu, supratau.
Atsakyti
is JEDIAROS atsiustas krapinis bijunas taaaip graziai keliasi thumbup.gif thumbup.gif laukiu neslaukiu ziedu!!! bet gal dar siemet nezydes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 05 04, 14:04)
is JEDIAROS atsiustas krapinis bijunas taaaip graziai keliasi thumbup.gif  thumbup.gif laukiu neslaukiu ziedu!!! bet gal dar siemet nezydes? g.gif

Džiaugiuosi drinks_cheers.gif Šiemet dar gali ir nežydėti, juk neseniai pasodintas ax.gif , bet svarbiausia, kad tik gerai įsišaknytų smile.gif
Atsakyti
laba diena o is kur galima atsisiusti krapiniu bijunu
Atsakyti
QUOTE(rasabutk @ 2010 05 05, 17:33)
laba diena o is kur galima atsisiusti krapiniu bijunu

Iš manęs 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 05, 19:37)
Iš manęs  4u.gif  ax.gif

Prasom visu neisdalinti, as irgi noresiu. Bet pas mane dar gilios statybos sodyboj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 05 05, 21:30)

Dėl Tavęs visada rasiu mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 05, 22:36)
Dėl Tavęs visada rasiu  mirksiukas.gif  friends.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2010 04 28, 12:38]
Net keista g.gif , juk šiaip bijūnai vienos iš nereikliausių gėlių - pasodinai ir auga daug metų ax.gif

Na kažkas kelia galvą. Iš to jaudulio nepamenu, kas ten, tik labai tikiuosi, kad tas pernai sodintas bijūnėlis. bigsmile.gif gal ir aš per giliai įgrūdau. Taip nedrąsiai keliasi. Kažikaip arti pridyginau tulpių, tai gal vargšelį anos skriaudė...
O beje, porai dienų buvom iškūrę į Ciurichą, tai ten pilni gėlių turgeliai bijūnų, tokių prieš pat skeidimąsi. O jau spalvos blink.gif Vos nepradėjau verkti iš to liūdesio, kad mūsų gėlių turgeliuose tokio grožio nematau, prisipirkčiau glėbius. Tokį mano susijaudinimą pastebėjęs MB sako - augink vazonuose (nes aš jau neturiu kur). Kažin, ar tokia pašėliška mintis turi kiek logikos kaip manot? tongue.gif
Atsakyti
[quote=serdis,2010 05 09, 20:21]
[quote=jediara,2010 04 28, 12:38]
Net keista g.gif , juk šiaip bijūnai vienos iš nereikliausių gėlių - pasodinai ir auga daug metų ax.gif

Na kažkas kelia galvą. Iš to jaudulio nepamenu, kas ten, tik labai tikiuosi, kad tas pernai sodintas bijūnėlis. bigsmile.gif gal ir aš per giliai įgrūdau. Taip nedrąsiai keliasi. Kažikaip arti pridyginau tulpių, tai gal vargšelį anos skriaudė...
O beje, porai dienų buvom iškūrę į Ciurichą, tai ten pilni gėlių turgeliai bijūnų, tokių prieš pat skeidimąsi. O jau spalvos blink.gif Vos nepradėjau verkti iš to liūdesio, kad mūsų gėlių turgeliuose tokio grožio nematau, prisipirkčiau glėbius. Tokį mano susijaudinimą pastebėjęs MB sako - augink vazonuose (nes aš jau neturiu kur). Kažin, ar tokia pašėliška mintis turi kiek logikos kaip manot? tongue.gif
[/quote]
Vazonuose bijūnai gal nelabai tinkami auginti, na, nebent vazonai būtų dideli biggrin.gif
Tai negi nepirkai nei vieno bijūno? bigsmile.gif unsure.gif
Atsakyti