Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(asara1 @ 2010 04 27, 22:30)
KAd liktai nesodinau giliai  g.gif Dar palauksiu.

Aš tai jau viltį palaidojau ir toje vietoje pasodinau našlaitėlių. Nėra to blogo, kad neišeitų. Bus galima pasirinkti kokių nors netikėtų ir parsisiųsti mirksiukas.gif arba dar kokia mintis per vasarą šaus.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 04 28, 09:31)
Aš tai jau viltį palaidojau ir toje vietoje pasodinau našlaitėlių.

Net keista g.gif , juk šiaip bijūnai vienos iš nereikliausių gėlių - pasodinai ir auga daug metų ax.gif
Atsakyti
Maniskai abu irgi jau islindo thumbup.gif . Matyt per daug zemiu buvau uzpylus arba siaip paveluotai .

Vis tik dar labai noriu oranzini ar persikini bijuna isigyti. Kada reiketu ji parsisiuti, kad pataikyti su sodinimu.

Dar klausimukas - ar tuos bijunus tresiate ar pan. ?
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:21)
Artėja žydėjimas  ax.gif

user posted image

Jediara, gal patartum kur tokius bijunus galima butu isigyti ax.gif
Atsakyti
Jediara pas mane ir vienas krapinio bijuno ziedelis bus wub.gif
O tokiu bijunu buvo prie Senuku mugej praeita savaitgali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 30, 19:38)
Jediara pas mane ir vienas krapinio bijuno ziedelis bus  wub.gif
O tokiu bijunu buvo prie Senuku mugej praeita savaitgali  mirksiukas.gif

NA, jau ta muge praleidau, dabar idomu kur dar galima butu isigyti.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 30, 21:17)

Aš turiu ax.gif mirksiukas.gif (į AŽ)
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2010 04 30, 16:30)
Maniskai abu irgi jau islindo  thumbup.gif . Matyt per daug zemiu buvau uzpylus arba siaip paveluotai .

Vis tik dar labai noriu oranzini ar persikini bijuna isigyti. Kada reiketu ji parsisiuti, kad pataikyti su sodinimu.

Dar klausimukas - ar tuos bijunus tresiate ar pan. ?

Jei ieškai parsisiųsti iš užsienio, tai geriausias laikas rugpjūtis-rugsėjis ax.gif

Bijūnus, kaip ir visas daugiametes , pavasarį tręšiu Hidrocomplex trąšomis rolleyes.gif
Atsakyti
Ką darot, kai bijūnai nužydi? suprantu, kls nelaiku..Kol daigai kalasi, kol krauna pumpurus, kol jie spalvinasi, žydi - wub.gif , bet krūmai iš esmės nemaži, žydėjimo laikas ne toks ilgas..jei didesnis kiekis, kaip jį "užmaskuot", kad tie nužydėję krūmai taip labai nekristų į akis? Sodinat ką nors prieš juos ar kerpate, ar dar ką darote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 gegužės 2010 - 09:50
Pradėjusius vysti žiedus iš karto nukarpau(kad "nekristų" į akis), patys krūmai ganėtinai ilgai žaliuoja , kaip fonas. Taip pat visuomet į tarpus sodinu vienmetes gėles - dažniausiai zinijas - jos aukštos, gražiai ir ilgai žydi tuo "atkreipdamos dėmesį" į save ax.gif Kai bijūnų labai pradeda džiūti - tuomet ir nupjaunu juos .
Atsakyti
o tai būna jau rudenį ir aplink viskas ima gelsti, ruduoti, raudonuoti. Todėl kerpu tik lapkričio mėn smile.gif
Atsakyti
jediara , tavo bijūnai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 01, 17:14)

Džiaugiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
wub.gif
Atsakyti