Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

o-jo-joj, mano pernai mugėj pirktas bijūnėlis nerodo jokių gyvybės ženklų. Tuo tarpu tas, kurį iš mamos sodo perkėliau su visu krūmu jau jaučiasi visai kaip namie. Matyt anas nušąlo, nors mulčiaus buvau užpylus dosniai... na aš jo dar palauksiu, jei nepasirodys, matyt nelemta buvo... o taip norėjau šviesiai rožinio. verysad.gif nieko, nors jau kroksiukai nuotaiką pakelia. Žiūrėsim kaip anas elgsis - ar iš tiesų taip gerai jaučias, ar tik apsimeta mirksiukas.gif Galvojau gal parsisiųsti staigiai, bet matau, kad britai jau siuntimus baigę. Beje, atradau tokią Austin šeimą, kuri užsiima gėlininkyste, tėvas išvedinėja ir augina angliškas rožes (David Austin), o jo dukra Clair - bijūnus ir kt.
Atsakyti
Clair Austin Bijunai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 21 balandžio 2010 - 10:00
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 16, 13:07)
ar sodint bijunus ? salnos nieko jiem nepadarys ? 4u.gif

Siaip sako geriausia bijunus persodinti/dauginti rugpjuti, bet siemet gavosi, kad is pavasario pasodinau (dovanu gavau), tai kol kas salnos nieko nekenkia, leidzia ugliukus
Atsakyti
QUOTE(akvilevile @ 2010 04 21, 11:58)
Siaip sako geriausia bijunus persodinti/dauginti rugpjuti, bet siemet gavosi, kad is pavasario pasodinau (dovanu gavau), tai kol kas salnos nieko nekenkia, leidzia ugliukus

Taip, rugpjūtį geriausia, bet puikiai prigyja ir sodinti pavasarį, tik reikia nepamiršti laistyti ax.gif
Atsakyti
Artėja žydėjimas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:21)
Artėja žydėjimas  ax.gif

user posted image

Laba , o kokie cia bijunai, man tai visai nematyti labai idomus, lauksim ziedu nuotraukyciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 04 25, 23:03)
Laba , o kokie cia bijunai, man tai visai nematyti labai idomus, lauksim ziedu nuotraukyciu  biggrin.gif

Tai siauralapiai (krapiniai) bijūnai patys ankstyviausi ax.gif
Tikiuosi žiedų nereikės labai ilgai laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 26, 00:43)
Tai siauralapiai (krapiniai) bijūnai patys ankstyviausi  ax.gif
Tikiuosi žiedų nereikės labai ilgai laukti  smile.gif

Taip maloniai nustebinai, Jediara, su ta nuotrauka. Atrodo įspūdingai ir iki žydėjimo, labai originaliai.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 04 21, 08:51)
o-jo-joj, mano pernai mugėj pirktas bijūnėlis nerodo jokių gyvybės ženklų. Tuo tarpu tas, kurį iš mamos sodo perkėliau su visu krūmu jau jaučiasi visai kaip namie. Matyt anas nušąlo, nors mulčiaus buvau užpylus dosniai... na aš jo dar palauksiu, jei nepasirodys, matyt nelemta buvo... o taip norėjau šviesiai rožinio. verysad.gif nieko, nors jau kroksiukai nuotaiką pakelia. Žiūrėsim kaip anas elgsis - ar iš tiesų taip gerai jaučias, ar tik apsimeta mirksiukas.gif Galvojau gal parsisiųsti staigiai, bet matau, kad britai jau siuntimus baigę. Beje, atradau tokią Austin šeimą, kuri užsiima gėlininkyste, tėvas išvedinėja ir augina angliškas rožes (David Austin), o jo dukra Clair - bijūnus ir kt.

Maniskiai irgi abu be gyvybes zenklu. Laukiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:21)
Artėja žydėjimas  ax.gif

user posted image

Oi, labai graziai ir nezydintys atrodo :-)
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 21:55)
Maniskiai irgi abu be gyvybes zenklu. Laukiu  g.gif

Keista, mano jau visi sudygę g.gif Gal labai giliai pasodinti? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 21:55)

Oi, labai graziai ir nezydintys atrodo :-)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai jau graziai ir neiprastai tie kuokstukai atrodo...o kai suzydes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 26, 21:59)
Keista, mano jau visi sudygę  g.gif  Gal labai giliai pasodinti? unsure.gif
Papildyta:

Ačiū  4u.gif

KAd liktai nesodinau giliai g.gif Dar palauksiu.
Atsakyti