o-jo-joj, mano pernai mugėj pirktas bijūnėlis nerodo jokių gyvybės ženklų. Tuo tarpu tas, kurį iš mamos sodo perkėliau su visu krūmu jau jaučiasi visai kaip namie. Matyt anas nušąlo, nors mulčiaus buvau užpylus dosniai... na aš jo dar palauksiu, jei nepasirodys, matyt nelemta buvo... o taip norėjau šviesiai rožinio. nieko, nors jau kroksiukai nuotaiką pakelia. Žiūrėsim kaip anas elgsis - ar iš tiesų taip gerai jaučias, ar tik apsimeta Galvojau gal parsisiųsti staigiai, bet matau, kad britai jau siuntimus baigę. Beje, atradau tokią Austin šeimą, kuri užsiima gėlininkyste, tėvas išvedinėja ir augina angliškas rožes (David Austin), o jo dukra Clair - bijūnus ir kt.
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 16, 13:07)
ar sodint bijunus ? salnos nieko jiem nepadarys ?
Siaip sako geriausia bijunus persodinti/dauginti rugpjuti, bet siemet gavosi, kad is pavasario pasodinau (dovanu gavau), tai kol kas salnos nieko nekenkia, leidzia ugliukus
QUOTE(akvilevile @ 2010 04 21, 11:58)
Siaip sako geriausia bijunus persodinti/dauginti rugpjuti, bet siemet gavosi, kad is pavasario pasodinau (dovanu gavau), tai kol kas salnos nieko nekenkia, leidzia ugliukus
Taip, rugpjūtį geriausia, bet puikiai prigyja ir sodinti pavasarį, tik reikia nepamiršti laistyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:21)
Laba , o kokie cia bijunai, man tai visai nematyti labai idomus, lauksim ziedu nuotraukyciu
QUOTE(zydrunyte @ 2010 04 25, 23:03)
Laba , o kokie cia bijunai, man tai visai nematyti labai idomus, lauksim ziedu nuotraukyciu
Tai siauralapiai (krapiniai) bijūnai patys ankstyviausi
Tikiuosi žiedų nereikės labai ilgai laukti
QUOTE(jediara @ 2010 04 26, 00:43)
Tai siauralapiai (krapiniai) bijūnai patys ankstyviausi
Taip maloniai nustebinai, Jediara, su ta nuotrauka. Atrodo įspūdingai ir iki žydėjimo, labai originaliai.
QUOTE(serdis @ 2010 04 21, 08:51)
o-jo-joj, mano pernai mugėj pirktas bijūnėlis nerodo jokių gyvybės ženklų. Tuo tarpu tas, kurį iš mamos sodo perkėliau su visu krūmu jau jaučiasi visai kaip namie. Matyt anas nušąlo, nors mulčiaus buvau užpylus dosniai... na aš jo dar palauksiu, jei nepasirodys, matyt nelemta buvo... o taip norėjau šviesiai rožinio. nieko, nors jau kroksiukai nuotaiką pakelia. Žiūrėsim kaip anas elgsis - ar iš tiesų taip gerai jaučias, ar tik apsimeta Galvojau gal parsisiųsti staigiai, bet matau, kad britai jau siuntimus baigę. Beje, atradau tokią Austin šeimą, kuri užsiima gėlininkyste, tėvas išvedinėja ir augina angliškas rožes (David Austin), o jo dukra Clair - bijūnus ir kt.
Maniskiai irgi abu be gyvybes zenklu. Laukiu
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:21)
Oi, labai graziai ir nezydintys atrodo :-)
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 21:55)
Maniskiai irgi abu be gyvybes zenklu. Laukiu
Keista, mano jau visi sudygę Gal labai giliai pasodinti?
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 21:55)
Ačiū
Labai jau graziai ir neiprastai tie kuokstukai atrodo...o kai suzydes
QUOTE(jediara @ 2010 04 26, 21:59)
KAd liktai nesodinau giliai Dar palauksiu.