Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 08, 22:45)
blink.gif  wacko.gif kas tai per rusys?

Sveikos, prisidedu prie besidominčių visą vasarą žydinčiais bijūnais, nes turiu gal 12 krūmelių pavasarinio žydėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 14, 12:16)
Mano bijunai jau kisa noseles is zemes  thumbup.gif
Gyviiiiiiii thumbup.gif

Šaunu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Juro @ 2010 04 14, 13:28)
Sveikos, prisidedu prie besidominčių visą vasarą žydinčiais bijūnais, nes turiu gal 12 krūmelių pavasarinio žydėjimo 4u.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Lauksime foto, kai žydės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
jediara , papsakok kaip pasodinti tavuosius bijūnus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 14, 11:16)
Mano bijunai jau kisa noseles is zemes  thumbup.gif
Gyviiiiiiii thumbup.gif

Mano irgi gyvi biggrin.gif , turiu 3 medėjančius bijūnus, vienas didesnis kiti 2 mažesni daigeliai, bet šaltos žiemos nepabūgo ir jau rodo pirmuosius lapelius, buvau užpylus durpėmis, tai peržiemavojo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Nesulaukusi atsakymu vakar pasodinau 5 bijunu rkumus, bordini balta su raudoniu ir rozini, ir dar du krumelius ankstyvuju
Va tokie jie turetu buti

mane dar domina o yra tokiu ankstyvu bijunu kitokiu spalvu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 15, 15:43)
Sveikutės  4u.gif
jediara , papsakok kaip pasodinti tavuosius bijūnus bigsmile.gif

Džiaugiuosi, kad gavote biggrin.gif Jei turite saulėtą vietą, tai ir sodinkite, tik ypač krapinio, nepasodinkite per giliai. Tamsų galite sodinti kur pakraštyje ar prie pastato, nes jis nemažas užauga ir "reikalauja" daugiau vietos. Šalčiui labai atsparus - nedengiau nei vienais metais ir puikiai žiemoja. Sodindama į duobę įmaišykite truputį medžio palenų - bijūnams tai patinka. Sėkmės auginant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 15, 16:25)

mane dar domina o yra tokiu ankstyvu bijunu kitokiu spalvu? ax.gif

Taip, tokios rūšies dar yra rožiniai http://lh3.ggpht.com...20/DSCN1508.JPG ir krapiniai anksti žydi.
Atsakyti
Ačiū jediara , pasodinau ,tik lieka laukti žiedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 04 15, 14:48)
Mano irgi gyvi biggrin.gif , turiu 3 medėjančius bijūnus, vienas didesnis kiti 2 mažesni daigeliai, bet šaltos žiemos nepabūgo ir jau rodo pirmuosius lapelius, buvau užpylus durpėmis, tai peržiemavojo puikiai thumbup.gif

Aš irgi turiu du sumedėjusius bijūnus, tik dar maži palyginti, pirkau ūgtelėjusius praitą pavasarį. Ar tiesa, kad reiks dar kokius 5 metus laukti, kol pražys???

Atsakyti
ar sodint bijunus ? salnos nieko jiem nepadarys ? 4u.gif
Atsakyti
help.gif
žinau, kad ne laikas tam, bet labai labai reikia gausaus bijūnų būrio pirkimui doh.gif kokių bent 8 ar daugiau... ieškojau internete, bet gėlių pardavėjų neradau, tik vyšniauskų gėlės parduoda. O dar kas? gelbėkit, kąąą.... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 04 16, 11:45)
Ačiū jediara , pasodinau ,tik lieka laukti žiedų smile.gif

Tikiuosi, kad nors po žiedelį šiemet parodys ax.gif Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 04 16, 21:51)
help.gif
žinau, kad ne laikas tam, bet labai labai reikia gausaus bijūnų būrio pirkimui  doh.gif  kokių bent 8 ar daugiau... ieškojau internete, bet gėlių pardavėjų neradau, tik vyšniauskų gėlės parduoda. O dar kas? gelbėkit, kąąą....  unsure.gif  4u.gif

Žalioj stotelėj mačiau.
Atsakyti