Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(GAPO @ 2010 03 20, 18:27)
Gražus tas jūsų siauralapis ir medėjantis. O į daugiažiedę leliją žiūrint net seilė tįsta  bigsmile.gif

Ačiū ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Atgimusi gamta dovanoja pačią gražiausią pavasario šventę – šventas Velykas. Šviesos Jūsų namams, skaidrumo Jūsų mintims, gėrio ir grožio Jūsų darbams!

user posted image
Atsakyti
Žadu "praretinti" savo krapinį bijūną, kurioms buvau žadėjusi parašykite (nes keletą žinučių netyčia ištryniau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 06, 22:32)
Žadu "praretinti" savo krapinį bijūną, kurioms buvau žadėjusi parašykite (nes keletą žinučių netyčia ištryniau doh.gif )

Labas. Vis paskaitinėju šią temą, nes irgi labai patinka bijūnai. wub.gif Jediara, o kaip skirstote savo krapinį bijūną? Aš irgi tokį auginu ir norėčiau dalį į kitą vietą persodinti, tik bijau ne padalinti, bet pražudyti. blink.gif Ir kada pats geriausias laikas bijūnų kelmus skirstyti?
Atsakyti
sveikutes,

ir as begalo zaviuosi siais bijunais- pinavijom sleep.gif heart.gif

isigijom sodyba, turim ten bijuneli , auga jis ten kaip laukinis ,kiek zinau virs 10 metu . nedidelis , tamsiai bordospalva zydi.
noreciau ji atgaivinti ,persodinti i derlingesne dirva
tai turbut reiktu laukti 8 menesio ??????

Atsakyti
prisijungiu prie jusu 4u.gif pas mane irgi bijunai daug metu jau,noreciau padauginti,atskirti gumbais, tik nezinau kaip tai darysiu.. g.gif
Atsakyti
Taip, bijūnus geriausia sodinti rugpjūčio-rugsėjo mėn., bet....... esu sodinusi pavasarį ir prieš užšalant - visi auga blush2.gif
Jei auga apie 10 m. - bus nemažas "kelmas" ir tegul jau vyras Tau jį iškasa (aš saviškį rudenį "kankinau" blush2.gif )Jei noras yra dauginti - papračiausiai kastuvu suskaldyk į keletą dalių, aišku, keletą "bulvių" teks paaukoti, nes jos susiskaldo, bet nieko, juk jie lengvai dauginasi thumbup.gif Nuo rudens liko keletas kr.bijūno bulvių - paėmiau ir užkasiau, o dabar žiūriu -dygsta biggrin.gif
Tik nepasodink per giliai, tuomet džiaugsiesi lapais, o ne žiedais. rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau parodoje LŽUŪ, tai bijūnų kainos oho blink.gif , ypač medėjančių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 07, 22:42)

Tik nepasodink per giliai, tuomet džiaugsiesi lapais, o ne žiedais.  rolleyes.gif

Pries kelis metus norejom pasigerinti dirvozemi,atsivezem zemes.Palei nama taip graziai zydedavo bijunai.Dabar vos viena,du ziedus "issteni".Galvojau,kad jau suseno verysad.gif O pasirodo cia zemes kaltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 04 10, 20:48)
Pries kelis metus norejom pasigerinti dirvozemi,atsivezem zemes.Palei nama taip graziai zydedavo bijunai.Dabar vos viena,du ziedus "issteni".Galvojau,kad jau suseno  verysad.gif  O pasirodo cia zemes kaltos  doh.gif

Gali būti, nes šiaip bijūnai labai ilgaamžė gėlė ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, ilgai dvejojai del bijunu, nors laaaabai juos myliu, bet pagaliau nusipirkau pabandymui bobuciu bijunu papigiai, labai patinka ankstyvi tokie raudoni, sakykite juos sodinti kokiu atstumu viena nuo kito galima aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mano bijunai jau kisa noseles is zemes thumbup.gif
Gyviiiiiiii thumbup.gif
Atsakyti