Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(satanele @ 2010 01 03, 19:44)
jediara , gal turėsi pardavimui šitų bijūnų g.gif

Manau, kad turėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 03, 19:47)
Manau, kad turėsiu  ax.gif

rezervuoju , jei ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 01 03, 19:51)
rezervuoju , jei ka bigsmile.gif

Gerai, tikėkimės, kad per žiemą neiššals mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 03, 19:54)
Gerai, tikėkimės, kad per žiemą neiššals  mirksiukas.gif

Ačiū , lauksim pavasario bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 02, 22:44)
Geriausia tai daryti rugpjūčio - rugsėjo mėn. Jei krūmai seni - tikrai bus nelengva juos persodinti, bet jei dar ir dideli - tai galima dalinti per pusę ir turėsite daugiau krūmų. Jei Jūsų bijūnai ne kokie veisliniai, tai jie nelabai bijo persodinimo, tik tiek, kad pirmaisiais metais gali žydėti mažiau žiedų.

Dekui. Mano paprasti ir labai labai seni. Virs 30-40 metu...
Atsakyti
Aš neturiu ankstyvo bordinio verysad.gif buvau gavus šaknikę bet toks pavargęs augalėlis niekaip negaliu atgaivint schmoll.gif ir juodos duonos įkasiau ir tręšiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 04, 10:16)
Aš neturiu ankstyvo bordinio verysad.gif buvau gavus šaknikę bet toks pavargęs augalėlis niekaip negaliu atgaivint schmoll.gif ir juodos duonos įkasiau ir tręšiau verysad.gif

Tai gal dar normaliai neįsišknijo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 04, 20:26)
Tai gal dar normaliai neįsišknijo? g.gif

Dabar kai tik nužydės bandysiu pažiūrėt kokios šaknys, ankščiau nėr kaip verysad.gif nesinori judint ir taip silpno augaliuko unsure.gif

Maximoj pripirkau nupigintos juodos duonos lepinsiu bijūnus, skaičiau kad jiems labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 05, 00:02)
Dabar kai tik nužydės bandysiu pažiūrėt kokios šaknys, ankščiau nėr kaip  verysad.gif  nesinori judint ir taip silpno augaliuko unsure.gif

Dar gai būti, kad per giliai pasodintas. Kai tik pavasarį pradės augti įdėk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 05, 07:58)
Dar gai būti, kad per giliai pasodintas. Kai tik pavasarį pradės augti įdėk foto  mirksiukas.gif

Būtinai unsure.gif
Atsakyti
Jediara,
iš kur esi? Jei aplink Vilnių, aš irgi norėčiau rezervuoti tų ,,krapinių" bijūnų ax.gif
Atsakyti
As tai uzpyliau pelenais kazi ar gerai padariau na kad neisaltu g.gif
Atsakyti