Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

Visoms bijūnų augintojoms kuo geriausių ateinančių metų !!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Sumastem labai senus bijunus perkelti i kita vieta. Pasiskaiciau, kad tai nera taip paprasta schmoll.gif Labai nesinori prarasti tokio grozio unsure.gif
Kada juos geriausia persodinti? Ir kaip? Gal labai dideli plota iskasti ir perkelti su visa zeme? g.gif
Atsakyti
Geriausia tai daryti rugpjūčio - rugsėjo mėn. Jei krūmai seni - tikrai bus nelengva juos persodinti, bet jei dar ir dideli - tai galima dalinti per pusę ir turėsite daugiau krūmų. Jei Jūsų bijūnai ne kokie veisliniai, tai jie nelabai bijo persodinimo, tik tiek, kad pirmaisiais metais gali žydėti mažiau žiedų.
Atsakyti
sveikutes merginos 4u.gif vis uzsuku i jusu temele pasizvalgyt. Turiu keleta klausimuku
susizavejus as bijunais ir ar patartumet sodinti juos kur nedaug saules (rytines kelios val. pietines gal val. ir vakarine. Labai noriu juos itaisyti tarp pirteles ir lauko pavesines, kad visa vasarele kvepetu ir dziugintu ziedais. Pas mane molis ir juodzemis, dar skaiciau, jog reiktu smeliu ir kompostu pagerinti zemele. As tik noriu kad jie gausiai zydetu ax.gif Kazin ar vieta tiks.
Idomu dar pagal rusis ar galima taip susodinti, kad kuo ilgiau ziedu butu g.gif . Labai laukiu jusu patarimu.
Cia vieta i kuria noriu juos zazkaip graziai iterpti cia dar pavesine be stogo , na gal iziurit kazka http://public.fotki....uko-pavsin.html
Atsakyti
Paprastieji, senoviniai bijūnai nėra lepūs šviesai, o veisliniams labiau patinka saulė ir jei daugiau lietaus - pradeda pūti žiedai ir sirgti ligomis. Jei turi galimybę, tai kur daugiau saulės, pasodink retesnės veislės bijūnų, o ten prie pirtelės, gali ir paprastų, juk jų taip pat yra ružavų, baltų ir tamsių bordo. Svarbu, kad neužmirktų dirva, kur jie augs - smėliu ir kompostu žemę tikrai gali pagerinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 03, 14:41)
Paprastieji, senoviniai bijūnai nėra lepūs šviesai, o veisliniams labiau patinka saulė ir jei daugiau lietaus - pradeda pūti žiedai ir sirgti ligomis. Jei turi galimybę, tai kur daugiau saulės, pasodink retesnės veislės bijūnų, o ten prie pirtelės, gali ir paprastų, juk jų taip pat yra ružavų, baltų ir tamsių bordo. Svarbu, kad neužmirktų dirva, kur jie augs - smėliu ir kompostu žemę tikrai gali pagerinti.  mirksiukas.gif

Labai aciu uz geras naujienas smile.gif Nes jau kaip ir nelabai as tikejaus kad jiems ta vietele tikt galetu. Dabar aisku, nes man taip prie rastu ir akmenu tos senovines gelytes graziai ziurisi. O gelyne, kur daug saules turiu ruzava, bet jis pas mane kazkaip greit nuzydi. Dar klusimelis iki kiek laiko galima istempti ju zydejima pagal veisles g.gif
Atsakyti
Gaila, kad neturiu užsirašiusi, bet žydi keletą mėn.- ankstyvieji jau gegužės pab. pradeda žydėti, o vėlyvieji vasaros pabaigoje žydi. Perkant turi rinktis veisles pagal žydėjimo laiką. Man labai patinka krapiniai, nors jie žydi neilgai, bet anksti ir tikrai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 03, 14:54)
Gaila, kad neturiu užsirašiusi, bet žydi keletą mėn.- ankstyvieji jau gegužės pab. pradeda žydėti, o vėlyvieji vasaros pabaigoje žydi. Perkant turi rinktis veisles pagal žydėjimo laiką. Man labai patinka krapiniai, nors jie žydi neilgai, bet anksti ir tikrai gražiai atrodo  ax.gif

Gerai, reiks pasidometi veislemis, thumbup.gif o krapiniai tai gal tie kur sumedeje vadinas man t.p. l.patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 01 03, 18:10)
Gerai, reiks pasidometi veislemis, thumbup.gif  o krapiniai tai gal tie kur sumedeje vadinas man t.p. l.patinka drinks_cheers.gif

Ne, krapiniai atrodo štai taip ax.gif , o sumedėję tai auga kaip krūmai .

user posted image
Atsakyti
dabar aisku blush2.gif Labai grazus ir sitie, reiks pavasati bijunu kompozicija kurt aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2010 01 03, 18:45)
dabar aisku  blush2.gif Labai grazus ir sitie, reiks pavasati bijunu kompozicija kurt aciu uz info 4u.gif

Sėkmės auginant ir rodant mums foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 03, 18:49)
Sėkmės auginant ir rodant mums foto  mirksiukas.gif

jediara , gal turėsi pardavimui šitų bijūnų g.gif
Atsakyti