QUOTE(Lady Dy @ 2009 12 12, 00:14)
Nedengiu aš ,nes pas mane jie paprasti ne veisliniai tai nieko nebijo
Nu jo - paprastieji atsparūs viskam
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 12 12, 11:34)
Nedengiu ir aš , nes pas mane taippat paprastieji, ir tie nenoriai auga
Gal per giliai pasodinti?
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 11:45)
Taip, bijūnai nemėgsta giliai pasodinti. Sako, kad labai jiems patinka, kai ant duonos kepalo pasodini. Aš nebandžiau
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 13:54)
Taip, bijūnai nemėgsta giliai pasodinti. Sako, kad labai jiems patinka, kai ant duonos kepalo pasodini. Aš nebandžiau
Oho negirdėjau tokio dalyko
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 13:10)
Oho negirdėjau tokio dalyko
tikrai tikrai ,sodinant reikia kepalą juodos duonos įdėt ,jiems labai patinka ,jau seniai šitą žinau ir visada taip sodinu ir žydi ir prigyja labai gerai ,čia dar mano močiutė man taip pasakojo ,pasitvirtina tikrai...tik ,kad duona dabar brangi ,tai pačios pigiausios nusiperku,suraikytą dar pasmulkinu ir sudedu ....
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 13:54)
Kaip suprasti, po šaknim padėti dounytės
Nu uzsalo ir neuzdengiau as ju.... O pas mane ir senoviniai...
QUOTE(daivasen @ 2009 12 13, 11:49)
Nu uzsalo ir neuzdengiau as ju.... O pas mane ir senoviniai...
Jei senoviniai - juos nebūtina dengti
aš irgi niekada savųjų nedengiu (paprasti, senoviniai jie pas mane), kiekvienais metais žiedų žiedelių, nušalę niekada nebuvo, nebijo jie žiemos
Pas mane ir senoviniai bijūnai, niekad žiemai nedengiu. Pernai sužinojau, kad mėgsta juodą duoną, tai maximoj nuperku kokią nupigintą kartais truputi parauginu ir palaistau, už meilę atsidėkojo gražiais žiedais
QUOTE(virugie @ 2009 12 18, 19:50)
Pas mane ir senoviniai bijūnai, niekad žiemai nedengiu. Pernai sužinojau, kad mėgsta juodą duoną, tai maximoj nuperku kokią nupigintą kartais truputi parauginu ir palaistau, už meilę atsidėkojo gražiais žiedais
Tiesiog negaliu patikėti