Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

Nedengiu ir aš , nes pas mane taippat paprastieji, ir tie nenoriai auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 12 12, 00:14)
Nedengiu aš ,nes pas mane jie paprasti ne veisliniai tai nieko nebijo

Nu jo - paprastieji atsparūs viskam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 12 12, 11:34)
Nedengiu ir aš , nes pas mane taippat paprastieji, ir tie nenoriai auga g.gif

Gal per giliai pasodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 11:45)

Gal per giliai pasodinti? g.gif

Taip, bijūnai nemėgsta giliai pasodinti. Sako, kad labai jiems patinka, kai ant duonos kepalo pasodini. Aš nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 13:54)
Taip, bijūnai nemėgsta giliai pasodinti. Sako, kad labai jiems patinka, kai ant duonos kepalo pasodini. Aš nebandžiau blush2.gif

Oho blink.gif negirdėjau tokio dalyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 12, 13:10)
Oho  blink.gif negirdėjau tokio dalyko  smile.gif

tikrai tikrai ,sodinant reikia kepalą juodos duonos įdėt ,jiems labai patinka thumbup.gif ,jau seniai šitą žinau ir visada taip sodinu ir žydi ir prigyja labai gerai ,čia dar mano močiutė man taip pasakojo ,pasitvirtina tikrai...tik ,kad duona dabar brangi doh.gif ,tai pačios pigiausios nusiperku,suraikytą dar pasmulkinu ir sudedu ....
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 12, 13:54)

Kaip suprasti, po šaknim padėti dounytės blink.gif
Atsakyti
Myliu ir aš medėjančius bijūnus, tačiau maniškiui ne šalčiai pakenkė, bet vasaros stiprus vėjas išlaužė. Liko tik sumedėjęs kotas, tai jau šią vasarėlę pasistengsiu. Aš tai jų nedengiu, nei paprastų 'kaimiškų', nei medėjančių.
rolleyes.gif
Atsakyti
Nu uzsalo ir neuzdengiau as ju.... ax.gif O pas mane ir senoviniai...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 13, 11:49)
Nu uzsalo ir neuzdengiau as ju.... ax.gif O pas mane ir senoviniai...

Jei senoviniai - juos nebūtina dengti irnesakyk.gif
Atsakyti

aš irgi niekada savųjų nedengiu (paprasti, senoviniai jie pas mane), kiekvienais metais žiedų žiedelių, nušalę niekada nebuvo, nebijo jie žiemos smile.gif
Atsakyti
Pas mane ir senoviniai bijūnai, niekad žiemai nedengiu. Pernai sužinojau, kad mėgsta juodą duoną, tai maximoj nuperku kokią nupigintą kartais truputi parauginu ir palaistau, už meilę atsidėkojo gražiais žiedais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2009 12 18, 19:50)
Pas mane ir senoviniai bijūnai, niekad žiemai nedengiu. Pernai sužinojau, kad mėgsta juodą duoną, tai maximoj nuperku kokią nupigintą kartais truputi parauginu ir palaistau, už meilę atsidėkojo gražiais žiedais ax.gif

Tiesiog negaliu patikėti bigsmile.gif
Atsakyti