Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

QUOTE(Laivite @ 2009 09 01, 18:21)
Sveikutes,
as ir tada prie jusu prisidesiu  drinks_cheers.gif
Tik is kuriu rinktis  g.gif

Na issirinkau is abieju tai duokit zinot is kuriu tiksliai siusimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 09 01, 20:46)
Na issirinkau is abieju tai duokit zinot is kuriu tiksliai  siusimes 4u.gif

Niu labai nesusijaudinkit smile.gif , spėsim užsakyti. Kažkaip čia aš pati per daug visas išgąsdinau blush2.gif
Manau, kad pats užsakymas šiek tiek užtruks. Reikia parašyti el.laišką, tada jie atsiųs patvirtinimą, ar turi užsakytų bijūnų, tada lauks apmokėjimo ir tik tik jį pamatę išsiųs. Tai tame procese jei kas - galima bus paskambinti ir paprašyti pakoreguoti užsakymą.
Man parankiau užsakyti iš vokiečių, bet jei jūsų bijūno jie neturi, ar pas juos brangiau - galim ir iš olandų.
Astersita, tavo švelniai rožinis bijūnėlis laaabai gražus thumbup.gif , bet kad jau užsiskiedžiau to Shirley Temple, tai gal užsisakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 09 01, 22:14)
Astersita, tavo švelniai rožinis bijūnėlis laaabai gražus thumbup.gif , bet kad jau užsiskiedžiau to Shirley Temple, tai gal užsisakysiu  blush2.gif

Tas švelniai rožinis tik pradėjęs žydėti toks būna, o vėliau išblunka ir lieka beveik baltas 4u.gif Tikrai gražutis thumbup.gif o aplamai, tai žinoma, kad geriau iš karto pirkti rūšinį , gal ir žieda gražesni bus, ir daugiau jų, jei tik galima sau leisti tiek mokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 09 01, 20:46)
Na issirinkau is abieju tai duokit zinot is kuriu tiksliai  siusimes 4u.gif

Tiek turėjau šiandien darbų, kad išgaravo net bijūnai iš galvos. Vis tik užsakysiu iš vokiečių.
Laivite, ar jums kokį nors užsakyti? O jus asara1 ar norėsite to oranžinio gražuolio, ar persigalvojot?
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2009 09 02, 22:39)
Tiek turėjau šiandien darbų, kad išgaravo net bijūnai iš galvos. Vis tik užsakysiu iš vokiečių.
Laivite, ar jums kokį nors užsakyti? O jus asara1 ar norėsite to oranžinio gražuolio, ar persigalvojot?

Kada darysite užsakymą, aš irgi prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
Merginos, kai nuspręsit daryti užsakymą, nepalikit ir manęs ax.gif Mano išsirinktas bijūnas yra abiejuose kataloguose, bet pas vokiečius pigesnis smile.gif
Atsakyti

As prisijungciau, bet klausimas per kiek laiko atsius ir ar nepaveluotai siemet bijunus sodinti. Jei pvz., gausime juos tik rugsejo pabaigoje ?
Atsakyti
Vaje, geltoni bijūnai! wub.gif bet kainos tiesiog siaubingos tuose kataloguose, negi Lietuvoj nebūna pirkt jų? Gal kas žino kur galima įsigyt.. ar tik siūstis belieka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 09 03, 11:24)
Vaje, geltoni bijūnai!  wub.gif  bet kainos tiesiog siaubingos tuose kataloguose, negi Lietuvoj nebūna pirkt jų? Gal kas žino kur galima įsigyt.. ar tik siūstis belieka  unsure.gif

Nuo pavasario ieškojau- rasti nepavyko schmoll.gif . Buvo EG, bet nepatiko šakniagumbiai ir dar neaišku, kokie pražydės g.gif
Atsakyti
Kažkas čia mums nesigauna su tais susitarimais verysad.gif , bet kadangi aš šiomis dienomis visiškai persidirbus, tai ir neužsakau. Ryt iš pat ryto vėl į darbus, paskiau planuoju palėkt iki mugės. Tada ir matysis, vis tiek jau nėra prasmės užsakyti penktadienį vakare - vargu ar savaitgalį vokiečiai dirbs. Šiaip siuntiniai eina ilgai, bet aš galvoju, gal jei bus vėloka, tada pridėti durpių, o ant viršaus mulčiaus (dar reik paskaityt, nes aš kai nusieksperimentuoju, tai kartais gaunas nei į tvorą nei į mietą) - kad labai nesušaltų, arba gal grūst žiemai į didelį vazoną ir šiltai aprengus laikyti balkone? Gal kas turi patirties su tais vėlyvais sodinimais?
Atsakyti
Esu sodinus spalio viduryje, ir nieko. Apkaupi kaip bulves. wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergelės,

pabuvau šiandien Kairėnuose, mugėje. Yra keletas rūšinių bijūnų. Nuspirkau vieną. Geltonų nebuvo. Dar rytoj nuvažiuosiu pažiūrėti, gal ką naujo atveš. Šiaip jau man labai blėsta noras siųstis. Žiūriu į tas šakneles ir neįsivaizduoju, kaip jos galėtų siuntimą iškęsti... Gal lietus, gal ruduo, gal nuovargis mane apėmė, bet šiems metams man gal užteks to, ką Kairėnai pasiūlys (o ir labai daug pinigo susitaupo), o kitais metais reikėtų kažkaip anksčiau planuoti pradėti. Ar kuri dar buvote mugėje?
Atsakyti