Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai

Keista, bet neradau temos apie bijūnus, o juk dabar pats žydėjimas. Pasigirkime žiedais, pasidalinkime auginimo ypatumais mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 06 16, 21:28)
Keista, bet neradau temos apie bijūnus, o juk dabar pats žydėjimas. Pasigirkime žiedais, pasidalinkime auginimo ypatumais  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Si savaitgali Palangoje visai greta Tiskeviciaus rumu matete pradedancius zydeti jurginus ,ju pasodinta tiek daug ir toooooks grozis,kad wub.gif wub.gif wub.gif Jei sekanti savaitgali ten lankysiuosi,pasistengsiu prigriebti fotika. smile.gif NUostabi darzeliu gele,fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
labai patinka man bijunai, bet nesekme siemet, isimete toks kaip vytulys, augo augo ir sustojo ir viskas, jokiu ziedu, vysta kazkaip ir viskas.,ir nezinau, ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2009 06 16, 22:01)
labai patinka man bijunai, bet nesekme siemet, isimete toks kaip vytulys, augo augo ir sustojo ir viskas, jokiu ziedu, vysta kazkaip ir viskas.,ir nezinau, ka daryti.

Reikėjo sergančius stiebus išmesti, o visą krūmą palaistyti fungicido Efector tirpalu arba bent jau kalio permanganatu. Dar anksti pavasarį visus bijūnus pabarstau medžio pelenais, kad mažiau ligos pultų smile.gif
Atsakyti
jediara

Tavo bijūnai pasakiško grožio, thumbup.gif aš labai ,,myliu,, wub.gif wub.gif wub.gif bijūnus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 17 birželio 2009 - 23:06
Man labai gražu tokie visiškai balti burbulai..Apskritai žavi visos baltai žydinčios gėlės..irisai, kardeliai, jurginai, chrizantemos..Kažin, ar čia ką reikškia g.gif ? doh.gif
Atsakyti
Man taip pat bijūnai patinka. 4u.gif Girdėjau, kad pelenai ir kalio permanganatas jiems ir šiaip labai patinka, ne tik kaip vaistas, tai retkarčiais užpilu. Prieš kelias dienas "Maximoje" porą nukainuotų dar nusipirkau. Vienas jų, vietoj 17,99 litų buvo nukainuotas iki 2,99, o kasoje pagal barkodą išmušė 0,99 Lt thumbup.gif. Tai šito labai spalva įdomi turėtų būti, jei paveikslėlis nemeluoja -- toks skaisčiai raudonas kaip aguona ir pilnaviduris. Kitas įprastesnis, toks švelniai rausvas. Namie pasisodinau ir, tikiuosi, nenumarinsiu. Šiemet žiedų tai tikrai neparodys, tegu tik sustiprėja iki kitų metų.

Kaip suprantu, čia sumedėjęs bijūnas? g.gif Gal kas žinot, kaip jų pasidauginti? Turguje Panevėžyje jų daigus po 20 litų pardavinėja, atseit sunku pasidauginti, sėklos dvejus metus dygsta. O gal kuri pati pasidauginote -- sėklomis ar krūmą skirstėte? Nes pas draugus ir gimines 3 spalvų sumedėję bijūnai bujoja, o kaip dauginti, nežinom...
QUOTE(jediara @ 2009 06 16, 20:28)
user posted image

Atsakyti
Labai įspūdingi žiedai, o kvapas koks bijūno wub.gif thumbup.gif
Tik maniškis šiemet toks jau suvargęs, burbuliukus du sukrovė, o jie nudžiūvo net neišsiskleidę verysad.gif Ir laisčiau, ir kemira tręšiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 06 18, 09:19)
Labai įspūdingi žiedai, o kvapas koks bijūno  wub.gif  thumbup.gif
Tik maniškis šiemet toks jau suvargęs, burbuliukus du sukrovė, o jie nudžiūvo net neišsiskleidę verysad.gif Ir laisčiau, ir kemira tręšiau ax.gif

Kokias trasas Kemira naudojate?Granulemis ar skystas?Susigundziau Kemiros granulemis ir linkau nusivylusi,daugiau ju nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Kokia gera tema thumbup.gif
As ir myliu sias geles wub.gif
O va sumedejusiu bijunu tai nesuprantu nes kiek bepirkciau ir besodinciau man jie neisgyvena schmoll.gif
Tai gal tikrai jie verti tos kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Privatu @ 2009 06 18, 08:22)
Kokias trasas Kemira naudojate?Granulemis ar skystas?Susigundziau Kemiros granulemis ir linkau nusivylusi,daugiau ju nebepirksiu schmoll.gif

Granulėmis... O kas nutiko, kad likai nuvilta? unsure.gif
Atsakyti
Gražios, senovinės gėlės, kurioms nereikia jokios priežiūros wub.gif Turiu ir aš keletą rūšių va tokių bijūnų mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Tiesa nusipirkau neseniai medėjantį baltą bordo viduriu bijūną, bet dar nepasodinau (vazone jis) mirksiukas.gif Gal kas auginate ir galite patarti kur geriau sodinti,-pietinėje ar rytinėje pusėje, mėgsta saulę ar ne g.gif
Atsakyti