Įkraunama...
Įkraunama...

Į vestuves su savo mašina

limuzinai tai man schmoll.gif o va savas masiniukas gal ir nera is salono, bet labai mums abiems mielas ir dauk kur su juo nuvaziuota. tad bus past mieliausias masiniukas. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas....kadangi manosios vestuves taip pat jau ne uz kalnu...taip pat domiuosi masinos puosimu..kiek jums kainavo sis malonumas..jei nepaslaptis..nes kiek ziurejom per interneta tai toskainos tokios kad kai pamatem vos is koju neiskritom...
Atsakyti
QUOTE(braskyte_ @ 2007 05 03, 14:07)
Labukas....kadangi manosios vestuves taip pat jau ne uz kalnu...taip pat domiuosi masinos puosimu..kiek jums kainavo sis malonumas..jei nepaslaptis..nes kiek ziurejom per interneta tai toskainos  tokios kad kai pamatem vos is koju neiskritom...

Mes tai puošim baltais kaspinais, ant kapoto toks nemažas bus, o kiti mažesni, tuos kaspinus mums floristė padarys už 30 lt manau nėra brangu, galėčiau į emailą tau nuotraukytę įmesti smile.gif bet ten kuklesni truputi buvo už 15lt bet bendrą vaizdą pamatytum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 05 01, 16:35)
limuzinai tai man schmoll.gif  o va savas masiniukas gal ir nera is salono, bet labai mums abiems mielas ir dauk kur su juo nuvaziuota. tad bus past mieliausias masiniukas. blush2.gif  4u.gif

na su savo masiniuku nenoreciau vaziuoti schmoll.gif nes musiskis senas kledaras jau...ir dar dzirzgia, tai va aciu mano teveliui suorganizuos automobiliu nuoma papigiai thumbup.gif tai smagu, nes kaip raso merginos, kad limuzinui 1000lt tai man tikrai butu gaila.... doh.gif
su savu automobiliuku sutikciau vaziuoti jei jis bent 10m metu naujesnis butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 20:20)
na su savo masiniuku nenoreciau vaziuoti  schmoll.gif  nes musiskis senas kledaras jau...ir dar dzirzgia, tai va aciu mano teveliui suorganizuos automobiliu nuoma papigiai  thumbup.gif  tai smagu, nes kaip raso merginos, kad limuzinui 1000lt tai man tikrai butu gaila.... doh.gif
su savu automobiliuku sutikciau vaziuoti jei jis bent 10m metu naujesnis butu smile.gif

labai dziugu, kad papigiai suvairavo, bet kai nesuvairuoja moketi tokius pinigus tkrai neverta ir beprasmiska... smile.gif doh.gif
Atsakyti
Na ant nuomos mes tikrai nesiruosiam pinigu mesti. Yra 2 variantai: pamerge dirba automobiliu nuomoj, tai sake paziures kas ir kaip... Arba imsiu is savo šefo mersa cool.gif O del limuzino net negalvojome, nes labai jau man jie nepatogus ir nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
mes tai turbut skolinsimes masinas
Atsakyti
as tai noriu nedideles karietos,bet dar nezinau kiek kainuos... Jei labai daug,tai vaziuosim sava tamsiai melyna masina; galvoju papuost baltom gelem ir tiks.
Atsakyti
Manau,jeigu tik yra galimybe vaziuoti savo masiniuku - tai saunu!!! Nes kam metyt pinigelius uz nuomas... nebent yra didelis poreikis kokia retro masinai ar pan...

Mes tai su tevu masina apsimainem, jiems davem savo, o is ju paeme sau vaziuot - MB papuose kol as ruosiausi... ir buvo ciki thumbup.gif
Atsakyti
Mes Jaunieji vazinesime ant savo masynikes smile.gif
Atsakyti
mums tai dilema - restoranas ir baznycia pasirinki prie pat musu namu, viskas ranka pasiekiama, atrodytu, kam ta masina, visur peskute, bet as nelabai isivaizduoju,kaip atrodytu (virs 30 zmoniu) burelis sveciu zygiuojanciu gatve link restorano doh.gif
o juk nebus taip, kad jaunieji peskute, o sveciai su ratais verysad.gif
na betkokiu atveju jei vaziuosim tai tik su savo masinytem, galvoju, gal net net su atskirom - for fun, jaunikis su savo, as su savaja - prie baznycios ir susitinkam bigsmile.gif
Atsakyti
mes pulke skrisim limuzine ,vieniem savo masinoj nuobodu vaziuoti..
Atsakyti