Labai dekoju visoms kas paraset savo nuomone dle ranku depiliacijos

Pas mane jie sviesus, bet pradejau kasdien ziuret, ziuret. Na, pirmakart pries saule uzkliuvo, po to pradejau merginas stebet, ir vis delto nusprendziau, kad labai grazu kai rankos nudepiliuotos

Va ypac vasara, kai saule parodo kiekviena plaukiuka. Siandien buvau pazastu vasku depiliuot, tai ir rankas tuo paciu. Na, ka galiu pasakyt, siuo metu jausmas pasakiskas!!! Rankos tobulai svelnuteles

Taip smagu liesti, daug dailesnes man jos patapo
Siaip as irgi sutinku, kad nereik perdet ir viska is eiles daryt, net to ko nereik Bet seniau depiliuodavau rankas, kojas, bikini, nuo siol viska ta pati + usus ir rankas, tai pojuciai kur kas geresni. O juk puikiai jaustis taip svarbu
Be abejo visoms skirtingai su tuo paraudimu/paberimu (man bikini, pazastys dabar dazniausiai
atsigauna po depiliacijos per pusdieni ar diena), bet kaip yra su rankomis? Ar jums greit paraudimas praeina? Man isbere siek tiek, jau dabar vakarop apmazejo. Bet va sia vasara laukia svarbi proga, idomu pries kiek reiks nusidepiliuot

Ir ar (jums) ranku plaukai atauga tokiu pat tempu, kaip bikini ar pazastu? Kas kiek depiliuojat?

Na, jei tesiu dep, tai paciai po to aisku bus, bet po pirmo karto, dar zalia esu
O del sauso koju skutimo, tai kazkada, kada buvau kaime pas mociute isvis dingo vanduo, tik arbatinuke siek iek buvo, sumasciau nusiskust kojas sausu budu. Eina sau, nusibruzinau nerealiai, net paliest negalejau

Tad visad skutu su duso zele. Paprasciausia, jokios specialios neturiu. Nes daug isbandzius, nei tam skirta, nei paprasciausia nedave skirtingu rezultatu. Bet vis delto labiausiai patinka vyriskos skutimosi putos

Tada tiesiog be priekaistu nusiskuta(kai naudoju ne putas pasitaiko visokiu atveju).
Siandien nusipirkau skutimosi peiliukus, kurios neva su skutimosi zele juostelemis, tad nereik naudot duso zele ar pan. Na, tik suslapinti. Gal kuri turite??? Idomu ar geras daiktas, ryt butinai isbandysiu

Stai tokia paluote:

Viska man depiliuoja kosmetologe, tai ji patepa zinoma po dep, o as pati tik kojas, tai papurskiu kartais cutasept f, taciau dazniausiai tik nusausinu ir po poros valandu paprastu kuno kremu istepu, tpfu tpfu, bet dazniausiai buna viskas ok