Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(gelyte 1 @ 2009 06 29, 18:25)
Mane pvz ir mašinos durelės trenkia, ir net prie MB prisilietus kartais smile.gif o ką darysi

nesiliesk prie SB happy.gif

QUOTE(gelyte 1 @ 2009 06 29, 22:59)
Ištrinti -
http://www.java.com/...nstall_java.xml

Įsirašyti iš naujo - keliauji į http://www.java.com , o ten didžiulis mygtukas "download now" smile.gif
Na gal ir yra tiesios, bet juk sakė tie accountai iš kitų kompiuterių veikia, ir problema tik su vienu kompu. Sunku būtų apkalinti one.lt kai jis visur veikia išskyrus tame problematiškame kompiuteryje smile.gif

Šiaip dar neparašiau, pabandyk išsitrinti visa cache, offline data (tools > clear private data > visas varneles pazymek apart "saved passwords" , cia firefox'e), gal tai pades.

o java kartais nesiupdatina pati kai reikia? bent pas mane tai notificationas issoka kad update ready ir vsio,spaudi install ir sumeta viska ka reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 06 30, 01:18)
o java kartais nesiupdatina pati kai reikia? bent pas mane tai notificationas issoka kad update ready ir vsio,spaudi install ir sumeta viska ka reikia smile.gif

naujesnes versijos tai taip smile.gif bet jei labai sena versija, tai tikrai tokio "Feature" neturejo.

O siuo atveju jei is vis javos ner.. Tai is kur tas notification ishshoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 06 30, 08:52)
naujesnes versijos tai taip smile.gif bet jei labai sena versija, tai tikrai tokio "Feature" neturejo.

O siuo atveju jei is vis javos ner.. Tai is kur tas notification ishshoks smile.gif

netikiu kad turi nors vienas sena versija...auto update atsirado 1.4.2 versijoj,kuri isejo 2003 metais,tai cia jau akmens amziuj turi buti kad tureti senesne versija... smile.gif o jeigu is vis javos neturint tai puse webu kreivai verstu,negi itarimas nekyla kodel..
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 06 30, 11:20)
netikiu kad turi nors vienas sena versija...auto update atsirado 1.4.2 versijoj,kuri isejo 2003 metais,tai cia jau akmens amziuj turi buti kad tureti senesne versija... smile.gif o jeigu is vis javos neturint tai puse webu kreivai verstu,negi itarimas nekyla kodel..

Na su isjungta java vaiksto apie 10% visu interneto useriu smile.gif Vieni jos neturi, kiti atjunge.. Matyt nekyla itarimas jiems, arba tiesiog nepasigenda funkciju kurias java atlieka.

Del update tai irgi, kas kad ishshoka ta lentele. Tu tai gerai, supranti kas ten parasyta ir kad reiktu atsinaujint. O pakisk mano tevukams - sakys "ka as zinau, iššoko kažkokia lentelė tai ir išjungiau" smile.gif

NU bet čia jau smarkiai offtopicinam, reiktų geriau paieškoti priežasčių kodėl jai one.lt neveikia..

Atsakyti
QUOTE(nickutis @ 2009 06 27, 09:45)
start > run.. > "msconfig" ir spaudziam enter > startup

O ten varneles nurankioji nuo programu, kurios nenori kad startuotu..

Aciukas mirksiukas.gif 4u.gif Padejo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,turiu tokia problemele kuri mane labai nervina,kai idedu kompan fotiko atminties kortele perkelt nuotraukom ir paspaudziu kad perkelt i kompa nu ten angliskai raso "Copy foto to my computer"ar kaskaip panasiai ismeta va tokia lentele ir neleidzia,tada turiu pati eit per diska kad nuotraukas perkelt,seniau buvo viskas gerai,tikiuosi kad suprantamai parasiau 4u.gif blush2.gif
Tikiuosi kad matysis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 07 01, 10:40)
Sveiki,turiu tokia problemele kuri mane labai nervina,kai idedu kompan fotiko atminties kortele perkelt nuotraukom ir paspaudziu kad perkelt i kompa nu ten angliskai raso "Copy foto to my computer"ar kaskaip panasiai ismeta va tokia lentele ir neleidzia,tada turiu pati eit per diska kad nuotraukas perkelt,seniau buvo viskas gerai,tikiuosi kad suprantamai parasiau 4u.gif  blush2.gif
Tikiuosi kad matysis

Sveiki,
daug kam atsiranda panaši problema po eilinių Windows atnaujinimų. Pabandykit atsisiųsti ir suinstaliuoti šitą pataisą iš Micrsoft

Kartais problema atsiranda po Real Player instaliavimo. Išinstaliavus Real Player (jei jis nenaudojamas) taip pat gali susitvarkyti. Jei bus naudojamas tai parašysiu kaip nustatyti, kad veiktų.

Jei tai nepadės, yra dar vienas būdas lendant į registrą. Bet pirma reikia išbandyti pirmąjį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 01 liepos 2009 - 10:50
Taip windows'us man naujino,ar cia ne ta programele kur tikrina ar windows'ai legalus ar ne? jei taip tai as buvau ja parsisiuntus ir ji man tik bedu sukele.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 07 01, 11:43)
Taip windows'us man naujino,ar cia ne ta programele kur tikrina ar windows'ai legalus ar ne? jei taip tai as buvau ja parsisiuntus ir ji man tik bedu sukele.

Čia ne ta programėlė, tačiau norint atsisiųsti pataisą prašo patikrinti Windows sistemą dėl legalumo. Gali prašyti, kad pataisą atsisiųstų kas nors kitas, su legaliais Windows, jei nesate tikra, kad jums tai nesukels problemų.

Galiu tarkim ir aš darbe atsiųsti, bei padėti kur nors tam kartui.
Atsakyti
Pas mane windows'ai nelegalus blush2.gif ,as jau bijau sitos programos,as tada su ja vos susitvarkiau kol as ja pasalinau doh.gif ,gal yra koks kitas budas?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 07 01, 11:56)
Pas mane windows'ai nelegalus blush2.gif ,as jau bijau sitos programos,as tada su ja vos susitvarkiau kol as ja pasalinau doh.gif ,gal yra koks kitas budas?

Jei jums naujino Windows tai turi viskas praeiti (nes kaip tada atnaujino?). Ir dar kartą kartoju, tai NE ta programėlė kuri tikrina legalumą. Tai pataisa (update).
Papildyta:
Jei bijote to patikrinimo, galiu laikinai padėti pačią pataisą kur nors nete. Atsisiųsit ir suinstaliuosit be patikrinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 01 liepos 2009 - 10:58
Tai pries naujinimus buvo gerai,tai jei galima be to patikrinimo tada,o apsritai ka jinai daro ta programele,kaip jinai man sutvarkys sia problema?
Atsakyti