Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(aurink @ 2009 06 28, 12:57)
taip ties ta. na 2-3 minutes. cia ilgiau reikia palaikyti? dabar va pabandysiu palikti ilgiau. smile.gif

na max 10min gali luktelti, jei per tiek neužsikrauna, tai tikrai nebeužsikraus. Dar galima bandyti pasirinkti ne "Safe mode", o "last known good configuration", bet kaip taisyklė tai dažniausiai nepadeda.

Na o daugiau pasiūlymai turbūt ir išseko - jei man būtų tokia situacija, bandyčiau daryti "windows repair" su instaliaciniu disku.
Atsakyti
QUOTE(nickutis @ 2009 06 28, 14:28)
na max 10min gali luktelti, jei per tiek neužsikrauna, tai tikrai nebeužsikraus. Dar galima bandyti pasirinkti ne "Safe mode", o "last known good configuration", bet kaip taisyklė tai dažniausiai nepadeda.

Na o daugiau pasiūlymai turbūt ir išseko - jei man būtų tokia situacija, bandyčiau daryti "windows repair" su instaliaciniu disku.

disko neturiu, galbut butu galima ji parsisiust is interneto?? o po repair failai nedingsta? ar cia gaunasi kaip windowsu perinstaliavimas?
Atsakyti
QUOTE(aurink @ 2009 06 28, 14:28)
disko neturiu, galbut butu galima ji parsisiust is  interneto?? o po repair failai nedingsta? ar cia gaunasi kaip windowsu perinstaliavimas?

linkomanijoj cd tikrai turetum surast smile.gif Tik turi atitikti versija (Win XP Home, Win XP pro ir pan)

Windows repair panasiai daromas kaip ir perinstaliavimas, tik skirtumas tas jog duomenys nera istrinami, o tik perrasomi sisteminiai failai. Rekomenduojama pasidaryti atsargines duomenu kopijas - bet dar nera man pasitaike kad po repair dingtu informacija.

Kaip daryt repaira pamoka su vaizdais - http://blog.comvice.com.my/?p=65 (angliskai)
Atsakyti
QUOTE(nickutis @ 2009 06 28, 13:28)

2-3 minutes man rodos yra daugiau negu sociai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 06 28, 15:01)
2-3 minutes man rodos yra daugiau negu sociai smile.gif

nu priklauso nuo to koks kompas smile.gif jei koks visiskas senukas su xp ir priinstaliuotu simtu papildomu servisu, tokiu kaip daemoon toolsu stpd ir pan.. 10 min jau saugi zona kada galima nurasyt i pakibusius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nickutis @ 2009 06 28, 15:42)
linkomanijoj cd tikrai turetum surast smile.gif Tik turi atitikti versija (Win XP Home, Win XP pro ir pan)

Windows repair panasiai daromas kaip ir perinstaliavimas, tik skirtumas tas jog duomenys nera istrinami, o tik perrasomi sisteminiai failai. Rekomenduojama pasidaryti atsargines duomenu kopijas - bet dar nera man pasitaike kad po repair dingtu informacija.

Kaip daryt repaira pamoka su vaizdais - http://blog.comvice.com.my/?p=65  (angliskai)

as tik torrentuose galiu ieskot bet nerandu. o yra svarbu kokiu formatu bus atsisiustas tas diskas?
Atsakyti
QUOTE(aurink @ 2009 06 28, 15:12)
as tik torrentuose galiu ieskot bet nerandu. o yra svarbu kokiu formatu bus atsisiustas tas diskas?

na geriausiai jog butu disko image'as (atvaizdas), tada bus paprasciausia ji iskepti i kompakta

Jei atsisiusi palaidais failais, dar papildomai reikes nustatinet jog kompaktas butu "bootable", o tai jau papildomas galvos skausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurink @ 2009 06 28, 15:12)

Linkomanija ir yra torentų trackeris. Bet jei neturi ten accounto, gali ieškot kitam trackeryje. Formatas nėra svarbus. Su Nero ar panašia programa reikės įsirašyti į diską.
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 06 28, 13:09)
http://www.almico.com/speedfan438.exe  atsisiunti sita,isirasai,tada isijungi ir matai temperaturas smile.gif

ačiū pabandysiu , o kokia normos ribose yra?
Atsakyti
na va instaliavau bet nieko nesuprantu kas pašifruos? čia 20 min nuo darbo pradžios g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 28, 19:25)
na va instaliavau bet nieko nesuprantu kas pašifruos? čia 20 min nuo darbo pradžios  g.gif

user posted image

nemanau kad problema perkaitime smile.gif pas mane kazka smarkiai veikiant irgi panasios temperaturos,laptopuose jos aukstos siaip ir buna,reikes ryt paziuret kokia pas mane temperatura kai jokio apkrovimo nera
Atsakyti
čia tokia vos jam pradėjus dirbt reikės parodyt kai padirba kokias dvi valandas...

žodžių norėjau pažiūrėt temperatūrą o šį kartą ekranas ne pabalo o pasidarė rožiniais ir raudonais dryžiais blink.gif blink.gif teko išjungt tiesiog laikant knopke.. joomajo kas čia darosi? doh.gif
Atsakyti