Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 18 rugpjūčio 2009 - 07:51
QUOTE(eemina @ 2009 08 17, 23:04)
Ačiū :]

Dar norėjau paklaust, ar iš vis apsimoka keist ją? tai būtų jau trečias keitimas.

Itariu snekam apie HP kompiuteriuka?

Patarti keisti ar ne, nelabai galiu, jai kompiuteriukas dar garantinis, galima reikalauti grazinti pinigus, jai ne garantinis tada spresk pagal pinigus.

P.S. jai nuspresit netaisyti, AZ man, gal sutarsim del kai kuriu daliu
Papildyta:
QUOTE(Kriste252 @ 2009 08 17, 23:13)
o kaži kiek man tas malonumas gali kainuoti?

Mes apie koki malonuma? smile.gif

Naujos klaviaturos kaina 120-250Lt priklausomai nuo kompiuteriuko,
senu mygtuku - priklausomai nuo savininko gobsumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis: 18 rugpjūčio 2009 - 09:03
Sveiki,turiu kalusimeli toki > ka daryt su tuo genuine microsoft daiktu,kazkur skaiciau,kad tai bando legalizuotus windausus patikrint.Bet jei jie nelegalus buna,ka daryt su ta lentele,kur primygtinai nori patikrinima pravest.Net ekrana uzjuodino. g.gif

raso :
you my be a victim of software counterfeiting
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 08 18, 19:11)
Sveiki,turiu kalusimeli toki > ka daryt su tuo genuine microsoft daiktu,kazkur skaiciau,kad tai bando legalizuotus windausus patikrint.Bet jei jie nelegalus buna,ka daryt su ta lentele,kur primygtinai nori patikrinima pravest.Net ekrana uzjuodino. g.gif

raso :
you my be a victim of software counterfeiting

Paskaitynekit cia http://www.mydigital...nfo/2008/10/02/

jai neskaitote angliskai, pasinaudokit http://translate.google.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis: 18 rugpjūčio 2009 - 18:31
Aciu sirdingai,susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal cia rasiu pagalbos... problema tokia kad pamsimete LENOVO 3000 N200 paleidimo diskas ir be jo negaliu paleist kompiuterio verysad.gif gal yra turinciu butent tokio laptopo paleidimo diska? ax.gif
Atsakyti
tai pas tave isvis windowsai neuzsikrauna ar uzsikrauna bet blogai veikia ?
Kaip surast negali paleist kompiuterio?

QUOTE(luna83 @ 2009 08 19, 13:27)
sveiki gal cia rasiu pagalbos... problema tokia kad pamsimete  LENOVO 3000 N200 paleidimo diskas ir be jo negaliu paleist kompiuterio verysad.gif  gal yra turinciu butent tokio laptopo paleidimo diska?  ax.gif

Atsakyti

Apie kokią programą eina kalba? Daugiau informacijos prašytume.
[/quote]

Winampai
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2009 08 19, 23:44)

Jei jau pradėjot išpažintį, tai pratęskit wink.gif Ne telepatai čia susirinkę, kad iš vienos užuominos diagnozuotų visas problemas.

Tiksliai aprašykite situaciją, kad gaunate šį pranešimą.

Ar bandėte su kitomis programomis klausytis muzikos? Ar veikia?

Muzika kompe ar iš interneto tiesiai klausytis norit? Jei kompe - iš kur atsisiųsta?

Įtariu, kad čia arba DRM arba bandoma streaminti muziką, nelicenzijuotą Lietuvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 19 rugpjūčio 2009 - 23:17
sveiki,
viskas susitvarke ax.gif vakar atradau beda. Problema buvo su sound device.
Aciu uz pastangas 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos man iškilo viena problema.Nusipirkau naujas ausines.Namuose jas išmėginau per skype Echo/sound test service.Pačios ausinės viskas veikia.Su jomis yra mikrofonas.Per skype mikrafonas neina.Skmbinau tam Echo ir tyla.Per kompiuterio garsiakalbius girdisi ką sakau o per skype-tyla.Mano versija 4.00.I š anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 08 20, 08:52)
ax.gif Sveikos man iškilo viena problema.Nusipirkau naujas ausines.Namuose jas išmėginau per skype Echo/sound test service.Pačios ausinės viskas veikia.Su jomis yra mikrofonas.Per skype mikrafonas neina.Skmbinau tam Echo ir tyla.Per kompiuterio garsiakalbius girdisi ką sakau o per skype-tyla.Mano versija 4.00.I š anksto dėkoju

Skype spaudžiat Įrankiai -> Nustatymai -> Garso nustatymai (Pagrindiniuose nusatymuose) -> Prie mikrofono pasirinkit tinkamą įrenginį ir uždėkit varnelę ant "Automatiškai keisti mikrofono nustatymus"

arba perskaitykite temą apie Skype
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 20 rugpjūčio 2009 - 08:33