Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(Boni @ 2009 08 10, 14:20)
Sveiki,ką reiktų dayrti jei kompiterio šriftas maximaliai didelis?Nežinau ar protinga čia pasakiau,bet atidarius Google,raidės nežmoniškai didelės...Būsiu labai dėkinga  4u.gif

Apie tai, taip pat buvo keli parašymai šioje temoje.

Pabandykite taip:
1. Nepriklausomai nuo naršyklės, galite laikydami CTRL mygtuką pasukioti pelės ratuką.

2. Jei naudojate Firefox arba Opera tiesiog paspaukite CTRL+0 ir šriftas taps normalaus dydžio. Arba "Rodymas" (View) -> "Mastelis" (text size) -> "Originalus" (normal) (arba 100% jei naudojat Opera)

3. Jei naudojate Internet Explorer:
View -> Zoom -> 100%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 10 rugpjūčio 2009 - 13:36
Sveiki 4u.gif
Tikiuosi galės čia kasnors padėti.
Šiandien parsisiunčiau naują skaipą, ale išvandyt,nepatiko,ištryniau,parsisiunčiu vėl seną,susiinstaliuoju,prisijungiu ir man rodo,kad neturiu kontaktų doh.gif blink.gif

Restartinu pc,nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakvaisus: 10 rugpjūčio 2009 - 15:48
Ačiū Jums,Padėjėjau. didis.gif
Atsakyti
turiu bedele, isivaizduoju, kad nesu dabar apsaugota, turejau anksciau kt bedu tai pasidariau, duomenu ar kazkaip panasiai vadinasi atstatyma, nuo konkrecios datos(system restore) antivirusine buvo mcaffe ir dabar kai isijungia kompiuteris raso kad truksta kazkokiu duomenu arba ne pilnai instaliuota. ir kaip suprantu dabar jau apsaugos nera. kai nukeliauju i ju psl praso meilo ir slaptazodzio, nes as ta programa instaliavau taip kad nelabai zinau ar legali ar nelabai, taip kad nelabai galiu ten ir prisijungti, dabar dar paziurejau ko man truksta tai uzejus i ju psl raso, kad siu duoomenu daugiau nebera ir as ju nebegaliu parsisiusti ir rekomenduoja pirkti kt paketus. ka galiu padaryt? dar raso virusscanprofesional disabled.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 08 09, 03:07)
Jei windows pas tave yra tikrai orginalūs tai juos tu gali legalizuoti, paskambini į microsoft support centrą, paaiškini kokia situacija, padiktuoji SN numerį.
Bet pas tave greičiausiai buvo suinstaliuoti neorginalūs windows(jei turėjai licenziją, tai aukščiau paminėti veiksmai galioja legalizuojant juos), su update pateko programa "Windows Genuine..."(nepamenu tikslaus pavadinimo), ji ir tikriausiai kelia tau problemas - pastoviai lenda lentelės aiškinančios, kad naudoji nelegalius WIN.

hmmm kompas pirktas pries nemazai metu is parduotuves UK su visom instaliuotom programom, tik labai retai naudotas buvo, tad nemanau,kad WIN galejo buti nelegalus. Tik kur man dabar ta SN rasti ? CD WIN'u tai nera arba neisaugotas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 08 10, 16:46)
Sveiki 4u.gif
Tikiuosi galės čia kasnors padėti.
Šiandien parsisiunčiau naują skaipą, ale išvandyt,nepatiko,ištryniau,parsisiunčiu vėl seną,susiinstaliuoju,prisijungiu ir man rodo,kad neturiu kontaktų  doh.gif  blink.gif

Restartinu pc,nieko  doh.gif

Tai gal prieš tai naudojot senesnę versiją nei 3? Nes versija 2.5 kontaktu saugodavo faile, kompiuteryje. O nuo 3 versijos jau serveryje. Tad jei turėjot seną tą seną versiją, greičiausiai juos ištrynėt išinstaliuodami.

Naujausia versija yra 4. Ar būtent ją ir bandėt? Ar joje kontaktai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 11, 00:25)
Tai gal prieš tai naudojot senesnę versiją nei 3? Nes versija 2.5 kontaktu saugodavo faile, kompiuteryje. O nuo 3 versijos jau serveryje. Tad jei turėjot seną tą seną versiją, greičiausiai juos ištrynėt išinstaliuodami.

Naujausia versija yra 4. Ar būtent ją ir bandėt? Ar joje kontaktai buvo?

Naudojau 3.0 , tada parsisiunčiau 4.1 ir joje kontaktų jau nebebuvo,tada ištryniau ir parsisiunčiau seną(3.0) ,tikėdamasi,kad kontaktai bus,deja.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 08 11, 11:16)
Naudojau 3.0 , tada parsisiunčiau 4.1 ir joje kontaktų jau nebebuvo,tada ištryniau ir parsisiunčiau seną(3.0) ,tikėdamasi,kad kontaktai bus,deja..  smile.gif

Gal kartai kūrėte kitą Nick? Nes naudojat tą patį slapyvardį bei slpatažodį, kontakatai neturi dingti. Jie tiesiog negali dingti, nes laikomi centriniame Skype serveryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 11 rugpjūčio 2009 - 11:18
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 11, 12:15)
Gal kartai kūrėte kitą Nick? Nes naudojat tą patį slapyvardį bei slpatažodį, kontakatai neturi dingti. Jie tiesiog negali dingti, nes laikomi centriniame Skype serveryje.

Tame ir esmė,aš pati nesuprantu,kur jie dingo ir kas atsitiko. Nekūriau naujo skype niko. Ir pvz pradžioje buvo tuščia,vienas žmogus parašė,aš jį įtraukiau į kontaktus ir parašo tokia žinutę kuri matoma tik man([2009.08.10 16:31:50] Rūta: Labas! Prašau pridėti mane prie savo kontaktų sąrašo.) Klausiau,sakė jam nerodo tos žinutės. Ir jokio prašymo,jog kviečiu į kontaktus negavo. Nu ždž,bandysiu dar ištrinti vėl perinstaliuoti,gal pasikeis kasnors,kuo smarkiai abejoju. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 08 11, 16:59)
Tame ir esmė,aš pati nesuprantu,kur jie dingo ir kas atsitiko. Nekūriau naujo skype niko. Ir pvz pradžioje buvo tuščia,vienas žmogus parašė,aš jį įtraukiau į kontaktus ir parašo tokia žinutę kuri matoma tik man([2009.08.10 16:31:50] Rūta: Labas! Prašau pridėti mane prie savo kontaktų sąrašo.) Klausiau,sakė jam nerodo tos žinutės. Ir jokio prašymo,jog kviečiu į kontaktus negavo. Nu ždž,bandysiu dar ištrinti vėl perinstaliuoti,gal pasikeis kasnors,kuo smarkiai abejoju.  doh.gif

Jums reiktų pabandyti priėjus prie kito kompiuterio, kur yra skype ir tiesiog prisijungti su savo slapyvardžiu. Patikrinsite, ar kartais ne su Jūsų kompiuterio bėda. T.y. jei kontaktai bus savo vietoj, vadinasi kaltas kompiuteris. Jei ne, kalti bus skype serveriai. Šiaip googlinant nieko doro negalima rasti. Nebent tik apie senesnes nei 2.5 skype versijas.
Atsakyti
Sveiki visi,

gal kas nors galetu paaiskinti kaip sulietuvinti Windows Vista? Parsisiunciau Lithuanian language pack, bet kai pabandziau instaliuoti, man parase, kad "The total number of languages allowed on this computer has been reached". Ka daryti tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 08 10, 15:17)
turiu bedele, isivaizduoju, kad nesu dabar apsaugota, turejau anksciau kt bedu tai pasidariau, duomenu ar kazkaip panasiai vadinasi atstatyma, nuo konkrecios datos(system restore) antivirusine buvo mcaffe ir dabar kai isijungia kompiuteris raso kad truksta kazkokiu duomenu arba ne pilnai instaliuota. ir kaip suprantu dabar jau apsaugos nera. kai nukeliauju i ju psl praso meilo ir slaptazodzio, nes as ta programa instaliavau taip kad nelabai zinau ar legali ar nelabai, taip kad nelabai galiu ten ir prisijungti, dabar dar paziurejau ko man truksta tai uzejus i ju psl raso, kad siu duoomenu daugiau nebera ir as ju nebegaliu parsisiusti ir rekomenduoja pirkti kt paketus. ka galiu padaryt? dar raso virusscanprofesional disabled.

ar mano beda pagydoma?
Atsakyti