Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(Ilonėlė @ 2009 08 06, 18:31)
Sveiki,

nu kaip jus čia gerai viska paaiškinate  smile.gif

Turiu tokia problemėle, tik ne su kompu o su vyru  doh.gif  ir kadangi jo neperinstaliuosi bei unistal miktuko nėra ax.gif  manau reik pačiam kompe imtis reikalu.  Mano žmogus pamėgo landžioti per google i erotinius puslapiu, o kadangi vaikai irgi naudojasi kompu nelabai norėčiau kad jie rastu kur ju tėvelis landžioja. Ar yra kokia programa kuri filtruotu svetainiu teksta ir ju neijunktu  doh.gif arba gal pačiam kompe yra kokie nustatymai, tik man reik taip kad vaikai ir aš pati galėtumėm landžiot po intika, o tai seniau vienu budu buvau isijungusi tai net SM neleido pasileist.

Ačiu  4u.gif

o nenoretumete pasidaryti du vartotojus, vienu jungtusi vyras, kitu Jus su vaikais ax.gif o kur vyras jungtusi, zinotumete tik abu slaptazodi ir vaikai negaletu ilysti
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2009 08 07, 09:02)
o nenoretumete pasidaryti du vartotojus, vienu jungtusi vyras, kitu Jus su vaikais  ax.gif  o kur vyras jungtusi, zinotumete tik abu slaptazodi ir vaikai negaletu ilysti

netinka doh.gif jis nemokės persijunginėt, o ir prisipumpuos i tapati kompa visokiu šiukšliu nuo viruso iki velniai žino ko doh.gif jis supratimo net neturi, bežiurėdamas ar be sisiuzdamas video prisiinstaliuoja visokio bieso o aš poto trinu lauk, nes dirbt neimanoma.
Kogero reiks meistriuko paklaust gal tose programose ( antivirusinė, ir dar kažkokios ) kuriu instaliavo yra kokie nustatymai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 07 rugpjūčio 2009 - 11:14
QUOTE(Ilonėlė @ 2009 08 07, 19:12)
netinka  doh.gif  jis nemokės persijunginėt, o ir prisipumpuos i tapati kompa visokiu šiukšliu nuo viruso iki velniai žino ko  doh.gif  jis supratimo net neturi, bežiurėdamas ar be sisiuzdamas video prisiinstaliuoja visokio bieso o aš poto trinu lauk, nes dirbt neimanoma.

Sukurti atskirą vartotoją vyrui būtų geriausia. Bet jei nenorite taip daryti, tada sprendimas toks:
1) Einate į https://www.opendns.com/start/ ir susikonfigūruojate kompiuterį bei nustatote kategorijas, kurias reikia blokuoti.
2) Sukuriate naują vartotoją su User teisėmis. Jokiu būdu ne Admin.
3) Keičiate Administrator slaptažodį ir niekam jo nesakote smile.gif
4) Jungiatės ir dirbate su tuo nauju neprivelegijuotu vartotoju.

Na ir dar... Aišku čia ne mano reikalas, bet jei jau kyla tokio tipo problemos, tai gal reikėtų susimąstyti kodėl vyrui prireikė viso to wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 07 rugpjūčio 2009 - 12:10
QUOTE(Ilonėlė @ 2009 08 06, 20:31)
Sveiki,

nu kaip jus čia gerai viska paaiškinate  smile.gif

Turiu tokia problemėle, tik ne su kompu o su vyru  doh.gif  ir kadangi jo neperinstaliuosi bei unistal miktuko nėra ax.gif  manau reik pačiam kompe imtis reikalu.  Mano žmogus pamėgo landžioti per google i erotinius puslapiu, o kadangi vaikai irgi naudojasi kompu nelabai norėčiau kad jie rastu kur ju tėvelis landžioja. Ar yra kokia programa kuri filtruotu svetainiu teksta ir ju neijunktu  doh.gif arba gal pačiam kompe yra kokie nustatymai, tik man reik taip kad vaikai ir aš pati galėtumėm landžiot po intika, o tai seniau vienu budu buvau isijungusi tai net SM neleido pasileist.

Ačiu  4u.gif

http://www.draugiska...veikite/filters

QUOTE(Hloja @ 2009 08 06, 22:23)
Laba vakara. Ant Desktopo iconu uzrasai turi fonus (po tekstu). Buvo pries tai be to fono. Ne prisimenu kaip pakeisti, senei teko. Labai jau nervoja tas fonas. Helpukas doh.gif

Ant "My Computer" spaudžiate dešiniu, pasirenkate "Properties"
Einate į "Advanced" kortelę ir spaudžiate "Settings" mygtuką "Performance" skyriuje.
Susirandate "Use drop shadows for icon labels on the desktop", ten uždedate varnelę ir du kart spaudžiat OK.
Atsakyti

Niekaip negaliu išsiinstaliuosti Nortono antivirusines, ismeta lentele.. The system cannot find the path specified.. Ir visas, reikaliukas sustoja. Kadangi negaliu išinstaliuoti sios, tai negaliu instaliuoti kitos.

Prasau, padekit.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 07, 17:46)
Einate į "Advanced" kortelę ir spaudžiate "Settings" mygtuką "Performance" skyriuje.
Susirandate "Use drop shadows for icon labels on the desktop", ten uždedate varnelę ir du kart spaudžiat OK.

as mane irgi tokia problemele,noreciau irgi panaikint labai jau erzina, bet pas mane lietuviski Windows'ai,tai ka mano atveju spaust,suprantu kad ant mano kompiuterio,ir ypatybes o toliau?
Atsakyti
Laba diena,
man neseniai perinstaliavo kompa. susiinstalinau utorrent programa is pradziu veiki ir viskas buvo. O dabar nebesiuncia, nera jokio rysio. ugnesienes nustatymuose leidzia siusti, kas cia gali buti/. /gal kas susidures buvo su tokia problema?
Atsakyti
Ačiu visiems už atsakimu, kolkas aš apsiribojau pokalbiu ir panaikinau viršuje goglės liniuote ar kaip ji ten vadinasi ( trumpai tarinat neturės kur ieškot, o kol susiprotės kaip galima išviso pamirš ko norėjo lotuliukas.gif o paklaust nedrys.

QUOTE(valkata @ 2009 08 07, 13:09)
Na ir dar... Aišku čia ne mano reikalas, bet jei jau kyla tokio tipo problemos, tai gal reikėtų susimąstyti kodėl vyrui prireikė viso to wink.gif

jo žinau pas musu dabar bendravimo ir šeimos krizė doh.gif bet ne čia kalbėt apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 07, 17:46)
http://www.draugiska...veikite/filters

Ne zinau kas per burtai, bet ne padejo tai ka paraset . Kai ten nuejau vazrnele stovejo, tai isbandziau ivairius ten variantus, vistiek tas fonas liko. Kolkas issisukau pasirinkus fono npaveiksliuka panasios spalvos kai Iconu fonas, bet vistiek noris ispresti ta klausima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2009 08 07, 22:29)
Ne zinau kas per burtai, bet ne padejo tai ka paraset . Kai ten nuejau vazrnele stovejo, tai isbandziau ivairius ten variantus, vistiek tas fonas liko. Kolkas issisukau pasirinkus fono npaveiksliuka panasios spalvos kai Iconu fonas, bet vistiek noris ispresti ta klausima. doh.gif

1. ankščiau minėta "Use drop shadows for icon labels on the desktop" varnelė turi būti uždėta.
2. paspauskite ant darbastalio dešiniu pelės klavišu tada "Arrange Icons By" ir nuimkite varnelę nuo "Lock Web Items on Desktop" jei ji uždėta.
3. Permatomumas neveiks jei naudojate WEB turinį ant darbastalio. Paspauskite ant darbastalio dešiniu ir pasirinkite Properties, tuomet "Desktop" kortelę, Ten spauskite "Customize Desktop" ir ten "Web" kortelę, bei nuimkite ten visas varneles. OK ir OK.

Papildyta:
QUOTE(marka100 @ 2009 08 07, 19:44)
as mane irgi tokia problemele,noreciau irgi panaikint labai jau erzina, bet pas mane lietuviski Windows'ai,tai ka mano atveju spaust,suprantu kad ant mano kompiuterio,ir ypatybes o toliau?

Ypatybės -> Advanced (sudėtingiau, plačiau)
Paveiksliukas:
user posted image
Paspaudus pirmą mygtuką, atsidarys lentelė, kurios pirma kortelė bus Vaizdo Efektai, ten turi būti uždėta varnelė "Naudoti numetamus šešėlius tekstui ant darbastalio" ar kažkaip panašiai. Tiksliai neatsimenu kaip formuluojas.

Plius jei tai nepadės išbandykite ką tik minėtus dar du variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 08 rugpjūčio 2009 - 10:01
[quote=Padėjėjas,2009 08 08, 11:00]
1. ankščiau minėta "Use drop shadows for icon labels on the desktop" varnelė turi būti uždėta.
2. paspauskite ant darbastalio dešiniu pelės klavišu tada "Arrange Icons By" ir nuimkite varnelę nuo "Lock Web Items on Desktop" jei ji uždėta.
3. Permatomumas neveiks jei naudojate WEB turinį ant darbastalio. Paspauskite ant darbastalio dešiniu ir pasirinkite Properties, tuomet "Desktop" kortelę, Ten spauskite "Customize Desktop" ir ten "Web" kortelę, bei nuimkite ten visas varneles. OK ir OK.

Aciukas. 3 variantas padejo thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2009 08 07, 18:55)
Laba diena,
man neseniai perinstaliavo kompa. susiinstalinau utorrent programa is pradziu veiki ir viskas buvo. O dabar nebesiuncia, nera jokio rysio. ugnesienes nustatymuose leidzia siusti, kas cia gali buti/. /gal kas susidures buvo su tokia problema?

gal kas gali padet?
gal man perinstaliuot utorrent?
Atsakyti