Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(Taktas @ 2009 07 29, 20:50)
Parsisiūsk šitą programą. Anoks čia stebuklas, ru dažnai tenka susidurti.

ačiū labai labai user posted image
Atsakyti
Sveikos,turiu beda,atsidarius interneta,savaime ima atsidarineti puslapiai su visokiais pasiulymais,pvz. travian,facebook nzn kaip sutvarkyti unsure.gif
aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(buterfly @ 2009 08 03, 10:21)
Sveikos,turiu beda,atsidarius interneta,savaime ima atsidarineti puslapiai su visokiais pasiulymais,pvz. travian,facebook nzn kaip sutvarkyti unsure.gif
aciu uz pagalba

parsisiusk Spybot S&D (per google rasi), praskanavus turetu pagelbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte 1: 03 rugpjūčio 2009 - 11:27
QUOTE(gelyte 1 @ 2009 08 03, 12:27)
parsisiusk Spybot S&D (per google rasi), praskanavus turetu pagelbeti.

aciu,pati jau radau apie sia programa ir dabar siunciuosi 4u.gif
Atsakyti
isinstaliavau Mozilla ir visos bedos baigesi del atsidarinejanciu langu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos vel pasikartosiu nes niekas i mano klausima neatsako, nesuprantu kas su kompiuteriu pasidare,ieinu pvz i torentus tai viska super didelem raidem rodo,kaip man sumazint. ir seniau supermamu puslapis buvo ruzavas,dabar viskas visur balta. padekit
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2009 08 03, 15:21)
sveikos vel pasikartosiu nes niekas i mano klausima neatsako, nesuprantu kas su kompiuteriu pasidare,ieinu pvz i torentus tai viska super didelem raidem rodo,kaip man sumazint. ir seniau supermamu puslapis buvo ruzavas,dabar viskas visur balta. padekit

kas dėl raidžių, pabandyk ctrl ir minusą (-) vienu metu paspaust, gal padės? bent jau sm ir kituose psl padeda, na norint padidinti automatiškai pliusas.

o dėl sm fono, gal tu pasirinkus ne standartinį SM bet kokį kitą, apačioj ten pavažiavus psl galima rinktis. pažiūrėk.
apačioj turiu omeny pačiam pirmam pagrindiniam forumo psl. ten kur kalba yra ir rašo supermama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 03 rugpjūčio 2009 - 16:09
QUOTE(grange @ 2009 08 03, 17:08)
kas dėl raidžių, pabandyk ctrl ir minusą (-) vienu metu paspaust, gal padės? bent jau sm ir kituose psl padeda, na norint padidinti automatiškai pliusas.

o dėl sm fono, gal tu pasirinkus ne standartinį SM bet kokį kitą, apačioj ten pavažiavus psl galima rinktis. pažiūrėk.
apačioj turiu omeny pačiam pirmam pagrindiniam forumo psl. ten kur kalba yra ir rašo supermama

bandziau viska kaip parasei,niekas nesikeicia,nebezinau ka daryti
Atsakyti
Gal ir man kas pades? doh.gif Kazkokiu nesamoniu pridariau ir nezinau,kaip istaisyt doh.gif Desineje ekrano puseje ,kai ijungiu kompiureri atsiranda toks laukelis,kuriame parasyta:Originali Microsoft programine iranga,kaip man ta laukeli istrint ???ten yra dar tokia zvaigzdute,tai kai ten paspaudziu mane ismeta i ta microsofto saita...Net darbalaukiui negaliu fono uzdet,uzdedu,bet jis po kiek laiko dingsta.PADEKIT verysad.gif
Atsakyti
Labas naktis biggrin.gif

Gal kas nors padės man išspręsti galvosūkį. Manau kad tai programinės įrangos problema, nors gal klystu. Turiu vista.
Žodžiu baigėsi galiojimas Office'o , tai sumaščiau parsisiūsti naują iš torrentų. Tik pradeda siūsti, parodo kad parsiuntė 0.01% ir nustoja siuntesi meta error. Tas pats su visais įmanomais rastai office'sais torrent.lt ir linkomanija.lt . Visi kiti failai siunčiasi kuo pukiausiai, specialiai bandžiau, tik vienintelis office'as nesisiunčia. Gal susigaudot kas nors kame čia reikalas? g.gif
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#69# @ 2009 08 03, 23:21)

Gal kiek atidžiau žiūrėkite į atsakymus, nes aš atsakiau prieš porą dienų. Na bet tiek to, pasikartosiu:

Savo interneto naršyklėje jūs išjungėte tinklapių stilių rodymą. Įjunkite jį ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
Sveiki,
Gal ir man kas padės mirksiukas.gif

Manęs nei viena iš turimų interneto naršyklių neileidžia one.lt. I titulini ieinu, o prisiregistruoti nebeleidžia schmoll.gif Kažkada seniai seniai tryniau iš kompo visoki "šlamštą", lygtais paliečiau ir cookies. Na ten buvo visi paveiksliukai, kuriuos internete žiūrėjau, šiaip info kažkokia. Ar tai gali būti susiję?
Atsakyti