Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(agnite @ 2009 08 01, 08:59)
Neščiau į garantinį, bet kad jo nerandu  doh.gif  Tai nebežinau nei ką daryti. Į ką kreiptis ?

Neškite kompiuterį tiems, iš kurių pirkote.
Papildyta:
QUOTE(ierika @ 2009 08 01, 05:40)
pas mane ta pati problema,tik nezinau is kur ji atsirado, ir visai nesenai, pries kokia savaite. o neuztenka su antivirusine ar su CCleaner'iu praskanuoti?

Nei iš niekur tokie dalykai neatsiranda. Kažką parsisiuntėt ir suinstaliavot.

Antivirusinės ir neturi gaudyti šitų dalykų, nes tai ne virusai.

Koks nors Spybot gali padėti, bet 100% nebūtinai išvalys. Geriausia apsauga yra neinstaliuoti į kompą visko iš eilės. Kažkodėl nepatyrę vartotojai labai mėgsta siųstis ir instaliuotis begales neaiškios kilmės ir abejotino naudingumo programų...
Papildyta:
QUOTE(#69# @ 2009 07 31, 03:26)
sveikos nesuprantu kas su kompiuteriu pasidare,ieinu pvz i torentus tai viska super didelem raidem rodo,kaip man sumazint. ir seniau supermamu puslapis buvo ruzavas,dabar viskas visur balta. padekit

Savo interneto naršyklėje jūs išjungėte tinklapių stilių rodymą. Įjunkite jį ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 08 01, 14:49)
taip,taip su tom prieš nepilnus metus pirktom toshibom,tai kiek žinau vargsta ne vienas,nežinau ten kažkokios gal papuolė brokuotos ar šeip kas,nes turi mano brolis toshibą ir ją pirko prieš 3-4metus,tai patikėk manim ji žymiai atsparesnė karščiui,o va kas pirko pernai apie rugpjūtį-rugsėji na iki naujų metų,tai ššš visiškas,,,mano vienas pažystamas,tai pirko tokį padėkliūką iš bambukų.na jis ten labiau arbatai nešti pritaikytas,bet jis ant jo laiko kompą,tai tada plius minus nekaista,nes jis visas pakeltas nuo dugno ir visada iš apačios vintiliuojas,,,,tik tokiu budu išsprendė tokią problemą,gal pabandyk ir tu,gal padės,,, mirksiukas.gif

Gryna velniava su ta mano Toshiba. Turi pažįstami tokio pačio modelio - nieko baisau, viskas tvarkingai dirba, nu maniškis taip užkaista kad nebeina net rašyti, klaviatūra visa karšta net gi doh.gif Stebiuosi kaip dar nesprogo man tas kompas, o dirbti gi reikia, darbus rašyt ir pan. unsure.gif
Šiaip gal ir mėginčiau kažką ten sukonstruot jam, kad nekaistų šitaip, bet man atrodo čia reikia jam remonto kažkokio, nes nenormalūs dalykai reiškiasi biggrin.gif Beje ant patalynės ar pan, niekados nuo pat pirkimo jo nesu laikiusi. Visada ant staliuko. g.gif

QUOTE(valkata @ 2009 08 01, 16:12)
Neškite kompiuterį tiems, iš kurių pirkote.

Taip tiesiog nueit ir viskas? Sakys neškit garantinį, o kas tuomet.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2009 08 01, 17:25)
Gryna velniava su ta mano Toshiba. Turi pažįstami tokio pačio modelio - nieko baisau, viskas tvarkingai dirba, nu maniškis taip užkaista kad nebeina net rašyti, klaviatūra visa karšta net gi doh.gif  Stebiuosi kaip dar nesprogo man tas kompas, o dirbti gi reikia, darbus rašyt ir pan.  unsure.gif
Šiaip gal ir mėginčiau kažką ten sukonstruot jam, kad nekaistų šitaip, bet man atrodo čia reikia jam remonto kažkokio, nes nenormalūs dalykai reiškiasi  biggrin.gif  Beje ant patalynės ar pan, niekados nuo pat pirkimo jo nesu laikiusi. Visada ant staliuko. g.gif
Taip tiesiog nueit ir viskas? Sakys neškit garantinį, o kas tuomet..  doh.gif

tuomet geriausia ginyba yra puolimas box.gif pradėkite šaukti" kokio dar garantinio jums reikia,kokius čia ššš kompus pardavinėjat,net pirštų galiukai nudegė nuo karščio,aš jus į teismą paduosiu už sveikatos sužalojimą bash.gif protest.gif " ir t,t na jei napadės tada jau prašykit jų turimo meistro ,kad tas pažiūrėtų ne dykai,,, smoke.gif
(tikiuosiu supratot kad juokauju,,, mirksiukas.gif )
na jei rimtai,tai pas mano pažystamą tai tiek stiprei nekaista,kad net klaviatūra karšta,na manau čia tiesiu taikymu ieškoti meistro,nes jei be popierėlių,tai nemanau kad kažkas su jumis kalbės apie jo garantinį remontą g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2009 08 02, 00:25)
aip tiesiog nueit ir viskas? Sakys neškit garantinį, o kas tuomet..  doh.gif

1) Lietuvos respublikoje garantiją suteikia pardavėjas, ne gamintojas ar servisas. Tad sugedus daiktui pirmiausia reikia kreiptis į pardavėją. Pardavėjas kaip minimum turi suteikti visą info apie tai, kas atlieka jo parduodamos produkcijos garantinį aptarnavimą.
2) Garantiniu laikotarpiu daiktui sugedus, nebūtina remontuoti. Galite grąžinti daiktą. Galite keisti jį nauju tokiu pačiu arba analogišku. Pirkėjo nuožiūra.
3) Bijau, kad kompo kaitimas dėl susikaupusių dulkių nebus pripažintas garantiniu gedimu. Bet išvalyti jį jie visvien turėtų nemokamai.

Ir dabar aš nelabai suprantu, tas kompas su garantija ar be? Rašote, kad mažiau, nei metus turite, išeitų, kad su garantija, nes Lietuvoje paprastai dviems metams garantija duodama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 01 rugpjūčio 2009 - 16:55
[quote=valkata,2009 08 01, 14:12]

Nei iš niekur tokie dalykai neatsiranda. Kažką parsisiuntėt ir suinstaliavot.

Antivirusinės ir neturi gaudyti šitų dalykų, nes tai ne virusai.

Koks nors Spybot gali padėti, bet 100% nebūtinai išvalys. Geriausia apsauga yra neinstaliuoti į kompą visko iš eilės. Kažkodėl nepatyrę vartotojai labai mėgsta siųstis ir instaliuotis begales neaiškios kilmės ir abejotino naudingumo programų...

kai atsidarinejau facebook'a, buvo lentele ar susieti kitus puslapius su facebook. na as paspaudziau YES, tai tikriausiai nuo to , nes paskutiniu metu tikrai nieko neinstaliavau i kompa
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 08 01, 17:52)
1) Lietuvos respublikoje garantiją suteikia pardavėjas, ne gamintojas ar servisas. Tad sugedus daiktui pirmiausia reikia kreiptis į pardavėją. Pardavėjas kaip minimum turi suteikti visą info apie tai, kas atlieka jo parduodamos produkcijos garantinį aptarnavimą.
2) Garantiniu laikotarpiu daiktui sugedus, nebūtina remontuoti. Galite grąžinti daiktą. Galite keisti jį nauju tokiu pačiu arba analogišku. Pirkėjo nuožiūra.
3) Bijau, kad kompo kaitimas dėl susikaupusių dulkių nebus pripažintas garantiniu gedimu. Bet išvalyti jį jie visvien turėtų nemokamai.

Ir dabar aš nelabai suprantu, tas kompas su garantija ar be? Rašote, kad mažiau, nei metus turite, išeitų, kad su garantija, nes Lietuvoje paprastai dviems metams garantija duodama.

doh.gif na taigi jinai lapelioką pametė ant kurio buvo parašyta,kiek kompas kainuoja,kada pirko kokios markės,žodžiu tokį lapelį ,kuris vadinasi garantinis aptarnavimo talonas mirksiukas.gif beje jis be kvitelio ar čekiuko negalioja va kur bėda.
esmė tame kaip Lietuvos respublikos pardavėjui įrodyti,kad iš jo papirko tą kompą g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal galit kaip filmuotos medziagos faila konvertuoti kad galetu ikielt i proshow gold programa g.gif niekaip neisigauna raso kad neatitinka fotmatas

Atsakyti
Va ka raso ka tai reiskia g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 08 02, 03:09)
doh.gif na taigi jinai lapelioką pametė ant kurio buvo parašyta,kiek kompas kainuoja,kada pirko kokios markės,žodžiu tokį lapelį ,kuris vadinasi  garantinis aptarnavimo talonas  mirksiukas.gif  beje jis be kvitelio ar čekiuko negalioja va kur bėda.
esmė tame kaip Lietuvos respublikos pardavėjui įrodyti,kad iš jo papirko tą kompą  g.gif

Ai, tai čia eilinį kartą žmonės ne aiškiai parašo kas ir kaip, bet visokias šaradas rašo.

„Neščiau į garantinį, bet jo nerandu“ aš supratau, kad neranda kas atlieka Toshiba garantinį aptarnavimą.

Jei kalba eina apie nerandamą pirkimo čekį, tai tada užuojautos ir tiek.

Beje, garantiniai dokai yra tik antraeilis ir netgi nebūtinas dokumentas (bet su juo bus mažiau problemų), pirkimo čekis yra esmė.
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2009 08 02, 04:11)
Sveiki  4u.gif
Gal galit kaip filmuotos medziagos faila konvertuoti kad galetu ikielt i proshow gold programa g.gif  niekaip neisigauna raso kad neatitinka fotmatas

Video failus bei nuotraukas reikia pridėti ne taip, kaip bandote daryti jūs.

Susiraskite reikiamą failą Folder List ir tada jį nutempkite į Slide List.

New, Open ir Save mygtukai ten skirti to Pro Show Gold projektų kūrimui, atidarymui bei išsaugojimui.
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 08 01, 17:48)
tuomet geriausia ginyba yra puolimas  box.gif pradėkite šaukti" kokio dar garantinio jums reikia,kokius čia ššš kompus pardavinėjat,net pirštų galiukai nudegė nuo karščio,aš jus į teismą paduosiu už sveikatos sužalojimą  bash.gif  protest.gif " ir t,t na jei napadės tada jau prašykit jų turimo meistro ,kad tas pažiūrėtų ne dykai,,, smoke.gif
(tikiuosiu supratot kad juokauju,,,  mirksiukas.gif  )
na jei rimtai,tai pas mano pažystamą tai tiek stiprei nekaista,kad net klaviatūra karšta,na manau čia tiesiu taikymu ieškoti meistro,nes jei be popierėlių,tai nemanau kad kažkas su jumis kalbės apie jo garantinį remontą  g.gif

Ir aš manau, kad su manim niekas nekalbės, be to čia nieko per daugiausiai ir nepasirūpintų, kad būtų viskas sutvarkyta net jei ir pateikčiau tą garantinį.. schmoll.gif Teks kitais būdais spręsti tą problemą...
Papildyta:
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 08 01, 20:09)
beje jis be kvitelio ar čekiuko negalioja va kur bėda.
esmė tame kaip Lietuvos respublikos pardavėjui įrodyti,kad iš jo papirko tą kompą  g.gif

Ačiū už pagalbą ir kad aiškiai nusakėt mano bėda valkatai 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2009 08 02, 03:27)
Ai, tai čia eilinį kartą žmonės ne aiškiai parašo kas ir kaip, bet visokias šaradas rašo.

„Neščiau į garantinį, bet jo nerandu“ aš supratau, kad neranda kas atlieka Toshiba garantinį aptarnavimą.

Jei kalba eina apie nerandamą pirkimo čekį, tai tada užuojautos ir tiek.

Beje, garantiniai dokai yra tik antraeilis ir netgi nebūtinas dokumentas (bet su juo bus mažiau problemų), pirkimo čekis yra esmė.

Atsiprašau už savo šaradas mirksiukas.gif Pirkimo čekis visad prisegamas prie garantinio.. pirkėjo nenaudai.. doh.gif
Žodžiu, dėkinga už nuomonę/pagalbą. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš su klausimu, bet ne visai apie kompiuterio problemą, bet nežinau kur paklaust.

ieškaus pirkti USB modemo, kad galėčiau naudotis internetu.
radau du pasiūlymus:

apie USB visų pirma

1. € 32,23

- Download speed: max. 3,6 Mbps
- Upload speed: max. 384 Kbps

2. € 65,29

- Download speed: max. 7,2 Mbps
- Upload speed: max. 2 Mbps

na aišku suprantu,kad antrasis geresnis, vien jau kaina dviguba.
bet ar pirmas labai jau "lėtas" būtų? nesuprantu aš tų skaičių blush2.gif

ir dar plius apie interneto planus
du variantai kurie man geriausiai tinka:

2 GB

už extra € 0,0248 /MB
--------------------------------------------
ir 5 GB
už extra € 0,0248 /MB

tai mano klausimas apie tuos 2GB nesuprantu kaip skaičiuojas, jei pvz nedownloadinu aš kinų ar muzikos, tik tiek kad naršymas po websaitus, emailai, skype, kitos programos, per kurias skambinama, kur susimoki ir pan.
tai užtektų man tų 2 gb ar kaip?
nu durni klausimai, bet kad nesuprantu to, koks geriau būtų g.gif

Atsakyti