Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(žemuogienė @ 2009 07 29, 19:11)
pagelbėkit kaip atidarinėti DJVU failus? kas čia per programa? 4u.gif

Parsisiūsk šitą programą. Anoks čia stebuklas, ru dažnai tenka susidurti.
Atsakyti
Sveiki,
Iš anksto dėkoju už pagalbą, labai džiaugiuosi, kad yra tokių nuoširdžių žmonių.
Problema yra tokia: kompas turi du users: vieną pagrindinį su administratoriaus teisėmis, o kitą šiaip. Na sugalvojau aš pakeisti slaptažodį savo pagrindiniame user'yje. Įvedžiau seną, suvedžiau du kartus naują, o perkrovus kompą - nebeleidžia man įeiti į pagrindinį userį verysad.gif Rašo - neteisingas slaptažodis unsure.gif Dabar tenka naudotis šalutiniu, bet juk problema tame, kad negaliu tvirtint nei įdiegt naujų programų ir t.t. Gal kas žino kaip išspręsti šią problemą? Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2009 07 29, 21:05)
Sveiki,
Iš anksto dėkoju už pagalbą, labai džiaugiuosi, kad yra tokių nuoširdžių žmonių.
Problema yra tokia: kompas turi du users: vieną pagrindinį su administratoriaus teisėmis, o kitą šiaip. Na sugalvojau aš pakeisti slaptažodį savo pagrindiniame user'yje. Įvedžiau seną, suvedžiau du kartus naują, o perkrovus kompą - nebeleidžia man įeiti į pagrindinį userį  verysad.gif Rašo - neteisingas slaptažodis  unsure.gif Dabar tenka naudotis šalutiniu, bet juk problema tame, kad negaliu tvirtint nei įdiegt naujų programų ir t.t. Gal kas žino kaip išspręsti šią problemą? Dėkui.

O kokia os? Gal ivedinėjant buvo ijungta caps lock?, arba pasirinkta kita kalba lt, en, ru? Pamėgink galimus variantus.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 07 29, 21:10)
O kokia os? Gal ivedinėjant buvo ijungta caps lock?, arba pasirinkta kita kalba lt, en, ru? Pamėgink galimus variantus.

Išbandžiau jau caps lock, deja... verysad.gif Beje, kaip nustatyt kalbą, jei kompui įsijungus išmeta tik userio vardą ir vietą laukelyje paswordui įrašyt? Ten nėra kur kalbos pakeist g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 29 liepos 2009 - 21:46
QUOTE(Donma @ 2009 07 29, 18:56)
Sveikos,norėčiau jūsų pagalbos,noriu įkelti foto į forumą bet rašo dydis mano foto per didelis,tai kaip jį sumažinti?Po kompo tvarkymo nebėra tokios programos pas mane būdavo compres pictures

Image resizer visai patogi, galima parsisiusti is cia . Atsidarykite nuoroda, tada atsidariusio puslapio desineje susiraskite ImageResizer.exe, parsisiuskite, instaliuokite ir viskas. Tada spragtelejus desiniu peles mygtuku ant norimo sumazinti paveikslelio pasirinkite "Resize pictures"- duos pasirinkti keleta iskart nustatytu dydziu, arba galesite nurodyti "custom" dydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panasi: 30 liepos 2009 - 07:25
QUOTE(gebene @ 2009 07 30, 05:05)
Problema yra tokia: kompas turi du users: vieną pagrindinį su administratoriaus teisėmis, o kitą šiaip. Na sugalvojau aš pakeisti slaptažodį savo pagrindiniame user'yje. Įvedžiau seną, suvedžiau du kartus naują, o perkrovus kompą - nebeleidžia man įeiti į pagrindinį userį  verysad.gif Rašo - neteisingas slaptažodis  unsure.gif Dabar tenka naudotis šalutiniu, bet juk problema tame, kad negaliu tvirtint nei įdiegt naujų programų ir t.t. Gal kas žino kaip išspręsti šią problemą? Dėkui.

Visų pirma - kokia operacinė sistema?

Slaptažodį su lietuviškom raidėm įvedėte?

Pabandykite gerai apžiūrėti prisijungimo langą, ar nėra ten kur klaviatūros kalbos perjungimo. Pabandykite paspausti porą kartų Ctrl+Alt+Del, atsiradusiame dialoge gali būti klaviatūros perjungimas.

Jei ir tai nepadeda, tai galima lietuviškas raides bandyti suvesti laikant Alt klavišą ir surenkant simbolio kodą.
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2009 07 24, 18:34)
Gal padetumete kas nors, dingo kompiuteryje garsas, gal vaikai ka paspaude doh.gif

Labai dekui uz pagalba, bet nesiseka man susitvarkyti garso, gal cia kitur problema. Iejus i Computer Management geltoni sauktukai yra ant siu uzrasu:
USB Human Interfasce Device
IDT High Definition Audio CODEC
Gal cia paciai susitvarkyti net neimanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 07 30, 12:42)
Visų pirma - kokia operacinė sistema?

Slaptažodį su lietuviškom raidėm įvedėte?

Pabandykite gerai apžiūrėti prisijungimo langą, ar nėra ten kur klaviatūros kalbos perjungimo. Pabandykite paspausti porą kartų Ctrl+Alt+Del, atsiradusiame dialoge gali būti klaviatūros perjungimas.

Jei ir tai nepadeda, tai galima lietuviškas raides bandyti suvesti laikant Alt klavišą ir surenkant simbolio kodą.

Dėkui, bandau smile.gif Sistema: windows vista... Be to slaptažodis toks, kad lietuviškų raidžių net neprireikia, tai nebent kokia rusiška buvo nusispaudus. Na ok, einu bandyt...
Atsakyti
sveikos nesuprantu kas su kompiuteriu pasidare,ieinu pvz i torentus tai viska super didelem raidem rodo,kaip man sumazint. ir seniau supermamu puslapis buvo ruzavas,dabar viskas visur balta. padekit
Atsakyti
labas,
turiu klausima:instaliavo AVG free 8.5 antivirusine,bet kazko ilgai atidaro firexof mozilla.ar gali ji stabdyti,gal kazko iki galo nepadare?
seniau turejau Eset nod 32,bet is zalios pasidare morkavos spalvos,tai ja pasalino ir ivede AVG.bet interneto puslapius versdavo greiciau.
aciu.
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 07 30, 09:24)
Image resizer visai patogi, galima parsisiusti is cia . Atsidarykite nuoroda, tada atsidariusio puslapio desineje susiraskite ImageResizer.exe, parsisiuskite, instaliuokite ir viskas. Tada spragtelejus desiniu peles mygtuku ant norimo sumazinti paveikslelio pasirinkite "Resize pictures"- duos pasirinkti keleta iskart nustatytu dydziu, arba galesite nurodyti "custom" dydi.

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 15, 08:09)

Šitą lentelę dažniausiai meta kai kompiuteris netikėtai išsijungia. Tai dažnai būna arba geležies kaltė arba kai būna sugadinti Windows. Dar įdomu kuri Windows 7 versija suinstaliuota. Jei tai Windows 7 Beta versija, tai ji nuo liepos pradžios berods turi pati išsijunginėti kas 30 minučių. Taip raginama pereiti prie Windows RC versijos.
Taip pat jei suinstaliuota neoficiali BETA arba RC, yra didelė tikimybė, kad pas jus Windows 7 yra su trojan'u.
Ar išjungiant kompiuterį jis išsijungia normaliai be jokių pranešimų?
Kiek mačiau internete, tai problema yra su SecuROM apsaugos nuo kopijavimo moduliu.

Padėjėjas ačiū už atsakyma 4u.gif ta diena buvo mano paskutinė rašyta žinute ,nes kompas visai nebeisijunge.problemos susitvarke pas meistra unsure.gif
Atsakyti