Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 27, 12:03)
keista, kad ta tarnyba pati įsijungia. Reiktų pagooglinti.

ir dar minejote,kad sumazinus greiti pageretu,o kaip ji sumazinti.
Atsakyti
Turiu problemų su zMule...
Norint atidaryti arba ištrinti (kad galėčiau iš naujo susiinstaliuoti) meta lenteles.
http://s1012.photobu...nt=untitled.jpg
http://s1012.photobu...t=untitled2.jpg

Gal galite patarti, ką daryti?
Atsakyti
nezinau kur pasiklausti patarimo, bet bandysiu cia
pas drauga is fotiko atminties korteles nuotraukos i nesiojama kompiuteri normaliai susikelia, as bandziau , bet... neiseina, raso " the disk E is not formatted"
do you want format it now?
yes, no, "

paspaudziu ant "yes" , tada man ismeta lentele " the disk in drive E cannot be formatted"

kur cia problema? g.gif kas ne taip pas mane ?
Atsakyti
sveiki, mano nešiojamame kompiuteryje, vos tik jam pasikrovus išmeta lentelę su užrašu: modem device on high definition audio bus
šiaip rodos viskas veikia, bet ta lentelė erzina, gal galit padėti? ką daryti?
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 26, 23:42)
kaip suprantu kompiuteris yra stacionarus. Tam kad atsisiųsti tinkamas tvarkykles reikia žinoti pagrindinės plokštės gamintoją ir modelį.

arba tai bus nurodyta ant šios plokštė vartotojo gido arba reikia atsidaryti kompiuterio dėžę ir nurašyti gamintoją bei modelį.

Gamintojas ir modelis bus parašytas dažais ant pačios plokštės, bet ne ant mikroschemų.
keli pavyzdžiai, kad būtų suprantamiau:
http://www.ixbt.com/...-scan-front.jpg
gamintojas ASUS
modelis A8N-SLI Deluxe
http://www.bombayhar...yte_Ga_8gdm.jpg
gamintojas: Gigabyte
modelis: GA-8GDM

Pagal tuos duomenis einate į gamintojo svetainę, ieškote Driver Downloads, Support and download ar panašios nuorods, spaudžiate ant jos, išsirenkate savo modelį, operacinę sistemą ir atsisiunčiat reikiamas tvarkykles.

Jei nepavyks, parašykite gamointoją ir modelį čia.

Be galo dekinga tau už pastangas man padėt jau ne 1 kart
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 27, 11:16)
ir dar minejote,kad sumazinus greiti pageretu,o kaip ji sumazinti.

Prieš spaudžiant Burn ten meniu pasirinkimas turi būti (Burn Speed). Pradžioj tikriausiai nustatyta Maximum, pasirinkite tarkim x32 jei įrašinėjat CD, o DVD ten dar mažesnį duos rinktis.

QUOTE(ierika @ 2009 07 27, 13:45)
nezinau kur pasiklausti patarimo, bet bandysiu cia
pas drauga is fotiko atminties korteles nuotraukos i nesiojama kompiuteri normaliai susikelia, as bandziau , bet... neiseina, raso " the disk E is not formatted"
do you want format it now?
yes, no, "

paspaudziu ant "yes" , tada man ismeta lentele " the disk in drive E cannot be formatted"

kur cia problema?  g.gif  kas ne taip pas mane ?

Jei formatuosit, tai prarasite viską kas toje kortelėje yra. Bet šiaip, jei tai SD kortelė, tai gal apsauga perjungta ant jos? Toks Lock stumokliukas ant kortelės krašto.

QUOTE(l'orage @ 2009 07 27, 14:30)
sveiki, mano nešiojamame kompiuteryje, vos tik jam pasikrovus išmeta lentelę su užrašu: modem device on high definition audio bus
šiaip rodos viskas veikia, bet ta lentelė erzina, gal galit padėti? ką daryti?
ačiū

Tai reiškia, kad nesuinstaliuotas modemas. Atsisiųskite modemo tvarkykles iš kompiuterio gamintojo svetainės pagal modelį, ir suinstaliuokite. Kaip suinstaliuoti tvarkykles, šioje temoje prie du - tris lapus minėta.
Atsakyti

Jei formatuosit, tai prarasite viską kas toje kortelėje yra. Bet šiaip, jei tai SD kortelė, tai gal apsauga perjungta ant jos? Toks Lock stumokliukas ant kortelės krašto.

o tai kaip man tas nuotraukas persikelti i kompiuteri?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 07 26, 04:24)
Gali būti krūva priežasčių, o pradžiai bent jau pasakykite kokiu būdu jūs gaunate tą internetą: tiekėjas atvedęs kompiuterinio tinklo kabelį, ar jungiatės per kokį DSL modemą, gal per TV kabelį gaunate inetą, o gal išvis jūs naudojatės kokiu belaidžiu Omni Connect ir pan? Ar jungiat kompą tiesiai ar namie dar turite kokį nors routeriuką?

Ir dar, pagal ką sprendžiate, kad internetas dingo? Gal jis visai nedingo, o užlūžo svetainė, į kurią jungiatės?

spredžiu pagal tai, jog neveikia nei viena internetinė svetainė, taip pat atsijungia skype smile.gif
o internetas kabeliu atvestas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2009 07 27, 21:45)
o tai kaip man tas nuotraukas persikelti i kompiuteri?

jei yra fotoaparato laidas, tai gal kai kortelė fotoaparate pajungus prie kompiuterio galima nusikopijuoti?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 22, 07:16)
Tikriausiai teks suinstaliuoti garso tvarkykles iš naujo. Pagal kompiuterio modelį (jei jis nešiojamas) arba pagal motininės plokštė gamintoją ir modelį (jei stacionarus) susirandate internete, gamintojo svetainėje tinkamas tvarkykles garsui ir jas įdiegiate.
Vienas būdų kaip diegti tvarkykles yra čia aprašytas: http://www.ismokpats...-tvarkykles/lt/

aciu uz atsakyma.

Ir dar as su viena beda, susinstaliavo man is naujo vis akompa, nes buvo virusas isimetes ir nieko nejo padaryti,, nu bet ne apie tai, ir kai isijungiu interneta, viskas mazom raidem, kai pjas padidinti? Kai anksciau buvo tai desiniam kampe apacioje buvo skaiciukas ir galejau pasidinti pasimazinti, o dabar taip nera. Bijau nusisneketi, bet man atrodo kad pas mane dabra senesnis tas interneto langas g.gif
Nu ir psaklausiau cia as g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pabandyk taip:

1) Nuspausk Ctrl mygtuką ir tuo pačiu metu pasukiok pelės ratuką. Kai suki nuo savęs, vaizdas didėja, o kai į save - mažėja.
arba
2) Nuspausk Ctrl ir tuo pačiu metu paspaudinėk + ant klaviatūros (kad padidintum vaizdą) arba - (kad pamažintum).

Firefoxe dar veikia Ctrl ir 0 (Arba View -> Zoom -> Reset). Tada atstatomas pradinis vaizdas.
Internet Exploreryje - View -> Zoom -> 100%.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 28, 08:20)
aciu uz atsakyma.

Ir dar as su viena beda, susinstaliavo man is naujo vis akompa, nes buvo virusas isimetes ir nieko nejo padaryti,, nu bet ne apie tai,  ir kai isijungiu interneta, viskas mazom raidem, kai pjas padidinti? Kai anksciau buvo tai desiniam kampe apacioje buvo skaiciukas ir galejau pasidinti pasimazinti, o dabar taip nera. Bijau nusisneketi, bet man atrodo kad pas mane dabra senesnis tas interneto langas  g.gif
Nu ir psaklausiau cia as  g.gif  blush2.gif

Jei manot, kad Internet Explorer senesnis nei buvo, eikite čia ir atsisiųskite naujesnį http://www.microsoft...er/default.aspx
Atsakyti