Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(volungele @ 2009 07 24, 12:11)
Nepadeda.Vistiek rašo "įdėkite laikmeną..." verysad.gif

o prijungus skaitlį su kortele prie kito kompiuterio atidaro?
Atsakyti
Atsirado pas mane pora problemėlių, gal kas patars kaip pašalinti jas ax.gif
Vaikai benaršydami po internetą kažkokiais būdais padarė man juostą (net nežinau kaip pavadinti) ant kurios paspaudus meta rusiškus tinklapius, kaip suprantu pagrindinis yra šitas http://www.qip.ru/ Visaip bandžiau bet niekaip neina man jos panaikinti doh.gif
Tie patys vaikai kažką padarė, kad atsidarius kai kurios puslapius nerodo paveikslėlių.
Ir paskutinė bėda kad karts nuo karto pradeda mirgėt ekranas, kažin jau jau čia desktopo gedimas ar irgi galima pareguliuoti ką nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 07 24, 12:16)
Atsirado pas mane pora problemėlių, gal kas patars kaip pašalinti jas ax.gif
Vaikai benaršydami po internetą kažkokiais būdais padarė man juostą (net nežinau kaip pavadinti) ant kurios paspaudus meta rusiškus tinklapius, kaip suprantu pagrindinis yra šitas http://www.qip.ru/ Visaip bandžiau bet niekaip neina man jos panaikinti doh.gif
Tie patys vaikai kažką padarė, kad atsidarius kai kurios puslapius nerodo paveikslėlių.
Ir paskutinė bėda kad karts nuo karto pradeda mirgėt ekranas, kažin jau jau čia desktopo gedimas ar irgi galima pareguliuoti ką nors ax.gif

nuo tų kenksmingų įrankinių gerai veikia spybot. Atsiųskite ir atnaujinę praskenuokite.
O dėl mirgėjimo, tai kos yra ekranas? CRT ar LCD? Ir koks tas mirgėjimas? Praeina bangelėmis, ar visas dreba? Dar būna vienas mirgėjimas, kai šiaip sunku nupasakoti kaip, bet akiai tiesiog nemalonu ir tiek. Dėl mirgėjimo peržiūrėkit ekrano rezoliucijos ir dažnio nustatymus. Gal kokia nors aparatūra pristumta arčiau monitoriaus? Kai kurios kolonėlės, mobilieji telefonai ar kiti elektros prietaisai įtakoja monitorių.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 24, 12:15)
o prijungus skaitlį su kortele prie kito kompiuterio atidaro?

Kito kompo neturim verysad.gif
Atsakyti
Labukas,norėjau paklausti tokio dalyko ax.gif ,pas mane naršyklė mozilla firefox ir kaip atsidarau internetini puslapi pvz. autoplius,o paskui jame kitą svetainės adresą(15min.laikraščio straipsnį), tai tas pirmasis puslapis(autoplius) prapuola ir lieka tik antrasis(15 min.) į pirmąjį grįžti jau nebegaliu.O noriu,kad visi internetiniai puslapiai atsidarytu nauju langu,kaip tai padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lloreta @ 2009 07 24, 13:36)
Labukas,norėjau paklausti tokio dalyko ax.gif ,pas mane naršyklė mozilla firefox ir kaip atsidarau internetini puslapi pvz. autoplius,o paskui jame kitą svetainės adresą(15min.laikraščio straipsnį), tai tas pirmasis puslapis(autoplius) prapuola ir lieka tik antrasis(15 min.) į pirmąjį grįžti jau nebegaliu.O noriu,kad visi  internetiniai  puslapiai atsidarytu nauju langu,kaip tai padaryti? 4u.gif

Ant nuorodos spauskite vidurinį pelės klavišą (dabar dažniausiai ratukas, bet jis irgi spaudžiasi kaip mygtukas.) ir nuoroda ant kurios spausite atsidarys naujoje kortelėje. Tas pats galioja ir IE7, IE8 bei Opera naršyklėm. Jei norit, kad naujoji kortelė atsidarytų pirmam plane, tuomet pakeiskite FF nustatymus: Priemonės -> Nuostatos -> Kortelės ir uždėkite ten varnelę prie "Atveriant saitą naujoje kortelėje, įkelti ją į pirmąjį planą". Taip pat viduriniuoju paspaudus ant kortelės (arba dukart kairiuoju), ją uždarysite.

O jei norit nustatyti visam laikui, kad atsidarinėtų naujoje kortelėje (ko šiaip nepatariu, nes tada visos nuorodos atsidarys naujoje, net ir naršant toj pačioj svetainėj.) galite atsisiųsti Firefox papildinį Tab Mix Plus. Ir jį jau tada konfigūruoti kaip patinka.
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2009 07 24, 13:07)
Kito kompo neturim verysad.gif

Na tada darbe, pas draugą, kaimyną ir pan.
Reikia nustatyti kur problema, ar kompiuteryje ar koretelėje, ar skaitytuve.
Gal tada turite kitą kortelę pabandymui, jei su kita irgi neveikia, tuomet pačios kortelės gedimą atmesti galima, tada lieka skaitytuvas arba kompiuteris. O jei su kita veikia, tuomet kortelė bloga.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 24, 12:21)
nuo tų kenksmingų įrankinių gerai veikia spybot. Atsiųskite ir atnaujinę praskenuokite.
O dėl mirgėjimo, tai kos yra ekranas? CRT ar LCD? Ir koks tas mirgėjimas? Praeina bangelėmis, ar visas dreba? Dar būna vienas mirgėjimas, kai šiaip sunku nupasakoti kaip, bet akiai tiesiog nemalonu ir tiek. Dėl mirgėjimo peržiūrėkit ekrano rezoliucijos ir dažnio nustatymus. Gal kokia nors aparatūra pristumta arčiau monitoriaus? Kai kurios kolonėlės, mobilieji telefonai ar kiti elektros prietaisai įtakoja monitorių.

įvedžiau į google spybot tai man išmetė daug programų kurią reikia atsisiųsti.
Ekranas yra CRT o mirgėjimas eina bangelėmis nuo apačios iki pusę ekrano, viršus nemirga.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 07 24, 14:00)
Ekranas yra CRT o mirgėjimas eina bangelėmis nuo apačios iki pusę ekrano, viršus nemirga.

Desini klavisa ant desktop > properties > settings > advanced > monitor

Nustatykite dazni nuo 85hz iki 100hz (priklausomai nuo monitoriaus)
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 07 24, 14:00)

reikia šitos: http://www.safer-net...org/index2.html
CRT Ekrano dažnis turi būti nemažiau 85hz, jei pats monitorius geresni, tai gal ir 100Hz gali išpešti. Taip pat jam įtaką daro per arti esantys elektros prietaisai.

Taip pat per ekrano meniu (per mygtukus ant paties monitoriaus) padarykite numagnetinimą. Meniu būna nupieštas perbrauktas magnetas ir dažniausiai parašyta "Degaus".

labai tikėtina, kad po šių veiksmų susitvarkys mirgėjimas.
Atsakyti
SOS 4u.gif reikia pagalbos, apstojo virusai. turiu antivirusine AVAST, man ji vis meto lenteles, ir skanuoju bet virusai neissitrina kazko. parsisiunciau KASPERSKY antivirusine, bet neleidzia instaliuoti, ismeta lentele MICROSOFT WINDOWS XP SERVICE PACK 2 OR HIGHER IS REQUIRED TO INSTALL THE APPLICATION. KA CIA REISKIA?
Atsakyti
Gal padetumete kas nors, dingo kompiuteryje garsas, gal vaikai ka paspaude doh.gif
Atsakyti
http://limon-online....2009-04-29-1603

sveiki
nesugrūzina man šitų dalykų... gal kas galit pasakyt, ką daryt kad užgrūzintų ir rodytų???
kai paspaudžiu PLAY tada juodas langas ir suka suka grūzina grūzina ir taip visą dieną verysad.gif
gal kas suprantat kas darosi?? unsure.gif
HHHEEELLLPPP 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DxxxS: 24 liepos 2009 - 19:40