Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 11

QUOTE(Tiomama @ 2009 07 20, 14:22)
O ar Windows Vista taip pat darosi? Nes pabandziau, bet vis tas pats vartotoj.pasijungia. Neatsidaro jokio Administr.pasirinkimas.... Kai paspaudziu 2k. CTRL+ALT+DEL, man ismeta kelis pasirinkimus, kiek pamenu, ten yra Switch User ir kt. (apie 5 pasirinktis), bet, kad ir ka pasirenku, atsidaro tas pats vartot., kur praso suvesti slaptaz. (sitam kompe visada ijungiant praso) ir tiek.......

Va čia yra kiekvieno besikreipiančio nuolatinė klaida, niekad neparašo pilnos informacijos, kokia Operacinė sistema ir pan.
Žinoma kad Vistoj tai daroma kitaip, nei čia aprašytu Windwos XP atveju.

Pats purtaysi Windows Vista OS taip kaip velnias kryžiaus.

Administratoriaus paskyra Vistoj yra atjungta pagal nutylėjimą. Ją pirma reikia įsijungti.
Spaudžiat dešiniu ant My Computer, pasirenkate „Manage“ ten susirandate „Local users and groups“, išskleidę sąrašą spaudžiate ant „Users“, pasirenkate „Administrator“, spaudžiate ant jo dešiniu pelės klavišu ir „Properties“. Nuimate varnelę nuo „Account is Disabled“. „OK“

Slaptažodžio nustatymui dar kartą paspaudę ant „Administrator“ dešiniu, pasirenkate „Set password.“
Įvedate slaptažodį du kart ir OK.

Kad būtų įjungtas CTRL+ALT+DEL prisijungimas, nueinate į Control Panel -> Administrative Tools -> Local Security Policy
čia nuimkite varnelę nuo "do not require CTRL+ALT+DEL" (po to šitą varnelę atstatysite atgal kaip buvo, kai jau viskas bus baigta.)

Dabar bandykit kaip ankščiau rašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 20 liepos 2009 - 13:54
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 20, 12:38)
Va čia yra kiekvieno besikreipiančio nuolatinė klaida, niekad neparašo pilnos informacijos, kokia Operacinė sistema ir pan.
Žinoma kad Vistoj tai daroma kitaip, nei čia aprašytu Windwos XP atveju.

Pats purtaysi Windows Vista OS taip kaip velnias kryžiaus. Tad negaliu pasakyti kaip ten pasijungti Administratoriaus teisėmis. Reikia pagooglinti tikriausiai kaip atjungti UAC (User Account Control). Gal kas naudojantis Vista padės.

Aha, taip ir supratau, bebandydama pasijungti kaip admin., kad neparasiau paties svarbiausio.... biggrin.gif blush2.gif Man ta Vista irgi nepatinka, kazkaip su XP viskas paprasciau buvo ir yra (kitam kompe) verysad.gif
Nu aisku.... Teks bandyti kur susizinoti...... Jau grynai is principo, gal ten pas mus nieko blogo ir nera(kaip rase Palemonas)..... Tik labai jau nepatinka tokie neaiskumai, kaip siuo atveju - randa, o padaryti su juo nieko negali ir nesupranti is kur visa tai ir kodel...... Tuo labiau, kad bijau, jog nebutu kazkur kazkas uzsilike po isvalymo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 20 liepos 2009 - 13:48
QUOTE(Tiomama @ 2009 07 20, 14:46)
Aha, taip ir supratau, bebandydama pasijungti kaip admin., kad neparasiau paties svarbiausio....  biggrin.gif  blush2.gif  Man ta Vista irgi nepatinka, kazkaip su XP viskas paprasciau buvo ir yra (kitam kompe)  verysad.gif 
Nu aisku.... Teks bandyti kur susizinoti......  Jau grynai is principo, gal ten pas mus nieko blogo ir nera(kaip rase Palemonas)..... Tik labai jau nepatinka tokie neaiskumai, kaip siuo atveju - randa, o padaryti su juo nieko negali ir nesupranti is kur visa tai ir kodel...... Tuo labiau, kad bijau, jog nebutu kazkur kazkas uzsilike po isvalymo...

aha... spėjot parašyt man prieš pakeičiant žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 20, 12:55)
aha... spėjot parašyt man prieš pakeičiant žinutę.

lotuliukas.gif Aciukas!!!!!!!!!!! Begam su mazium i laukeli, kai grisim, reiks bandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 07 20, 22:03)
lotuliukas.gif  Aciukas!!!!!!!!!!!  Begam su mazium i laukeli, kai grisim, reiks bandyti  thumbup.gif

Taip, kai rašo Padėjėjas geriau nebandykite smile.gif

Visų pirma tai yra daug paprastesnis būdas, o antra - Administrator Vistoj ten ne šiaip sau nėra "enablintas". Lygiai kaip ir root būna disablintas kai kuriose Linuxe distribucijose, Mac OS X.

Vistoj, nors vartotojas ir turi admino teises, bet viskas yra paleidžiama tik su paprastu userio teisėmis. Dėl to Jums SpyBot ir negalėjo ištrinti surasto malware. Susiraskite SpyBot ikoną (start meniu, ant desktopo ir pan.) ir spauskite ant jos dešiniu pelės klavišu. Atsiradusiame meniu pasirinkite "Paleisti administratoriaus teisėmis/Run as Administrator" ar kažką panašaus. Neturiu Windows prieš nosį, tai negaliu tiksliai pasakyti. Tada būsite paklausta ar tikrai norite paleisti SpyBot su admin teisėmis, atsakysite taip, na ir toliau SpyBot pasileis ir galėsite ieškoti visokių kenkėjų savo kompe.

O dėl XP... taip, ten gal ir paprasčiau, bet tuo pačiu XP yra ir mažiau saugi OS, nei Vista. Iš to komentaro, kad XP būdavo viskas paprasčiau, matosi, kad XP naudodavotės prisijungusi kaip administratorius, o tai yra labai labai negerai saugumo požiūriu, iš esmės atviros durys visokiems kenkėjams bet kokioje operacinėje sistemoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 07 20, 14:02)

Valio!!!!!!!!! Pasidariau!!!! DIDELIS ACIUUUUUU!!! Kaip greitai ir paprastai viskas gavosi!!!!! thumbup.gif

Aisku, mano nekantrumas neleido man ramiai iseiti i lauka, tai pabandziau paziureti, kur ten kas yra, kaip sake Padejejas. Bet neradau to „Local users and groups“, tai buvau nusprendusi nieko nebedaryti, kad nepridirbciau ko..... g.gif

Ai, tada dar toks klausimukas, kai praskanavau Admino teisemis, nebereikia nieko ten atgal perdaryti, kad butu, kaip pries tai (ne admin.)?

Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 07 20, 17:41)
Valio!!!!!!!!! Pasidariau!!!! DIDELIS ACIUUUUUU!!!    Kaip greitai ir paprastai viskas gavosi!!!!!  thumbup.gif 

Aisku, mano nekantrumas neleido man ramiai iseiti i lauka, tai pabandziau paziureti, kur ten kas yra, kaip sake Padejejas. Bet neradau to „Local users and groups“, tai buvau nusprendusi nieko nebedaryti, kad nepridirbciau ko.....    g.gif

Ai, tada dar toks klausimukas, kai praskanavau Admino teisemis, nebereikia nieko ten atgal perdaryti, kad butu, kaip pries tai (ne admin.)?

Jei būtumėte radę tai ką rašiau, tai galima būtų atstatyti, tas varneles. O darant taip kaip pasakė valkata, daugiau nieko nereikia daryti.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 21, 08:30)
Jei būtumėte radę tai ką rašiau, tai galima būtų atstatyti, tas varneles. O darant taip kaip pasakė valkata, daugiau nieko nereikia daryti.

4u.gif Nu as taip ir supratau, tik kad neradau kazkodel g.gif
Atsakyti
Sveiki! 4u.gif Labai tikiuos jusu pagalbos!!

Nzn kas cia atsitiko su mano pelyte, kuri visai nebenori judeti. Labai sunku ja valdyti pasidare! Kame priezastis neisivaizduoju! Va, kad ir db niekaip negali ja sugaudyti, kad paspausti koki smile'a. unsure.gif Sunkiai! Kompas nesiojamas, pelyte tik ta, kuria pirstais valdoma. visa vas nejungiau kompo, tik vakar isijungus pastebejau kad nebevaziuoja pelyte! Oi, negaliu, nervai nebelaiko! doh.gif Tik va, tiksliai neatsimetu ar tik isijungus kompa ji taip letai veike, ar man narsiant internete g.gif Gal koki virusu pasigavau? Susimasciau, kal atidarius pazistamos zinute, kur buvo nuoroda i kazkoki pls, bet jis neatsidare.. gal cia ir buvo virusas?? Nu, nzn..
labai laukiu jusu patarimu ir pagalbos! Aciu!!
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 07 20, 09:34)

Šitas Genuine susiinstaliiuoja su neseniai paleistais Windows Update. Jis atsiranda net ir legaliuose Windows. Suspausdoma Next ir Finish, ir legaliuose windows jis daugiau nebeišlenda.
Šiaip pašalinimui tai reikia registre ištrinti visus įrašus rastus su WGA raktažodžiu, tada perkraunate kompiuterį. Per paiešką surandate visus failus su WGA raktažodžiu, ieškant sisteminiuose ir paslėptuose failuose žinoma (varnelė prie Advanced Search options) ir ištrintae viską kas susiję su WGA. Po to WGA nebebus.

dėkui,
na pas mane nelegalūs,...
bandysiu ištrint
Atsakyti
sveiki. Dingo garsas kompe, turbut kazka istryniau verysad.gif
spaudziu start- control panel- sounds, speech, and audio devices- sound and audio devices ir tada man ten kur volume raso " no audio device"
kame reikalas?
Atsakyti
Sveiki,turiu bėdą, bėdelę gal galėtumėt man padėti,,, victory.gif o atsitiko taip,kad nešiojamas kompas neužkrauna windausų,juos krau na,krauna ir neužkrauna,,,jei įdedu diską su windausų instalu jo niekaip neatidaro,,,tada išimu diską tai išmeta va kokį meniu http://i32.tinypic.com/2zrfcit.jpg paspaudus safe mode,suvažiuoja kažkokie skaičiukai su užrašais,o tada tipo pradeda krauti kažką (ne windousus),bet taip nieko ir neužkrauna, schmoll.gif bandžiau ne tik safe mode,bet nieko,,,o kai įjungiu kompą ir nededu disko,tada iškarto atsiranda ASUS ir krauna windausus,kuriu neužkrauna na turiu mintyje,kad nebūna jokiū lentučių,,,n et nežinau ar aiškiai išaiškinau,bet stengiaus,,, yu.gif
tai gal kam buvo taip nutikę? o gal kas iš patirties žinot ką daryti,kad wimdausai užsikrautų,,,pagelbėkit,kas galit,,,būsiu dėkinga sunglasses2.gif
Atsakyti